Путин се намеси в изборите и успя, молодец! Постът изчезна

Вашингтон започва да крещи, че Москва е виновна за всичко!
9 ное 2016 10:36, Елка Василева
99
Путин се намеси в изборите и успя, молодец! Постът изчезна
Снимка: Twitter

"Путин се намеси в нашите избори и успя. Молодец". Това написа бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол в Twitter. Първите думи са на английски език, а последната дума е на руски. По-късно обаче съобщението на Макфол изчезна от Tiwwter.

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира това изчезване.

"Отначало администрацията на Обама назначи тези "макфоловци" на отговорни длъжности и им поверяваше управлението не само на своята страна, но и на много васални държави, а след това, когато ситуацията стана патова, започна да крещи, че за всичко е виновна Москва", написа Захарова във Facebook.

Спецслужбите на САЩ многократно намекваха, че Русия подкрепя кандидатурата на Тръмп. От своя страна руският президент Владимир Путин заяви, че твърденията, че Тръмп е фаворит за Москва, са способ за политическа борба и манипулиране на общественото мнение. Путин каза също така, че Москва ще работи с всеки президент на САЩ, който бъде избран от американския народ, пише РИА Новости.

Властите в САЩ нито веднъж не подкрепиха с доказателства своите обвинения за причастност на Русия към хакерските атаки с цел да се повлияе на президентските избори.

Говорейки за тези обвинения, Путин посочи, че в попадналите в интернет данни от щаба на Хилари Клинтън няма нищо в интерес на Русия и че се нагнетява истерия, за да се отвлече вниманието от тяхното съдържание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Да се надяваме че Радев не е човек на Русия Брюксел или САЩ а на България.Това че е специализирал в САЩ не го прави американски агент а това че изка да кара руски а не американски самолет е нормално то всеки американски политик повозил се на 29 ка повече не се качва на ,,f16 в близост до Русия.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е.Л.КЕЕЕ а за що не рева, когато техните посланици бяха на Майдана и подпалиха чергата на украинците, тогава си мълча а?
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да не се изплашиш Е.Л.Кее ама скоро ще има и референдум за Аляска...а МАРС вече е руска база...даже марсианците нау4иха руски
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ел.к.ее успокояваш ли се с тези глупости дето ги пишеш?
72
0
 
7
 
! Отговори
Логично преди 7 години
Путин назначи губернатор на най западната област на Русия-САЩ.След проведеният кастинг с по добри резултати ,като по послушен и изпълнителен спечели Тръмп.С добри шансове за президент на задунайската губерния Болгария е генереал Радев-съветски възпитаник,специализирал и в САЩ.За резулттът все пак Путин ще трябва да почака няколко дни докато се оформят документите формално!Всички руснаци живеещи в САЩ поздравиха новоназначеният си губернатор.
71
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Властите в САЩ нито веднъж не подкрепиха с доказателства своите обвинения за причастност на Русия към хакерските атаки с цел да се повлияе на президентските избори."Не знам какви доказателства иска Москва, но знам че хакерските атаки изведнъж спряха когато САЩ заявиха че са взели на прицел всички важни отрасли и клонове на руската енергетика и администрация и при най-малката активност от руска страна ще последва жесток ответен удар.
70
1
 
6
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
13 ноември 2016 г. работи за бюлетина 13 на изборите за президент и вицепрезидент на Р. БЪЛГАРИЯ !!!
69
1
 
22
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
До Анонимендо79 А,наш'та Цецка е по-убава от американската!И не е толкова зла,само е глупава.Айде и в понеделник-на работа,стига се е офлянквала цял месец,шоуто свърши,светлината на прожекторите не и понесе.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последният бастион на "демокрацията", остана да се реши в неделя, 13 ноември, България.
67
0
 
0
 
! Отговори
holokosta преди 7 години
kade e krym ot krypnik
66
4
 
14
 
! Отговори
до Петков преди 7 години
Геополитиката не ти е силната страна,но виж манипулацията я владееш. Това е най-смешната опорна точка за Радев. Видяхме истинската диплома на баба Цеца,но никой не показва американските референции за Радев. Ще са приятно четиво за такива като теб.
65
43
 
8
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Тръмп - агент на путин?Много се надявах точно Тръмп да спечели, а не американската цъцка.Само до месец - два Тръмп така ще приседне на руснаците, че с носталгия ще си спомнят за обонго и бабата.В демократичния свят от доста години има криза на лидерите-на власт идват разни компромисни недоразумения, но явно тренда се обръща.Жалко,че в България нямаме сериозен политик,който да смени ББ.Радев е човек на Русия,а самата Русия е със стандарт на населението по-нисък от нашия и продължава да пада.
64
42
 
11
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Гледам русофилната общност е в подем от избора на Тръмп. Ще припомня само, че Тръмп е републиканец, као оня Роналд Рейгън дето каза, че ще накара руснаците да ядат стоманата на танковете си ..........и го направи !
63
5
 
44
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Майкъл Макфол НЕ УСПЯ в Русия като посланик да наложи "цветна революция " и сега всячески се старее да очерни Путин , щото Путин и Лавров бяха много сурови с него и все го караха да чака прием по няколко час .....и след това го "изритваха" . а ТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСЛАНИЦИ са свикнали навсякъде да ги срещат като царчета ,но в Русия не мина тоз номер . нЕ МОЖЕ ЕДИН БИВШ ПОСЛАНИК ДА ВЯРВА В ТОВА ,ЧЕ Путин е виновника за неуспеха на Хиларитоо!)
62
27
 
10
 
! Отговори
анализ преди 7 години
Политическата класа се самозабрави и Путин се възползва от това.САЩ дадоха твърде много американски паспорти на руснаци,докато Русия-на нито един.Слабостта и наивността на Обама, и американците,донесе феноменът "Тръмп",който ще остане и след изборите,а това означава-хейтъри и популизъм,срив на борсата,както виждаме.Лошото е,че политиците в Брюксел страдат от наивност и разединение,а това ще доведе до още трусове в ЕС,които Путин няма да пропусне да употреби за своя полза.
61
3
 
38
 
! Отговори
НАЙДЕНОВ преди 7 години
МНОГО МИ ХАРЕСВА ЗАГЛАВИЕТО. ПО ЦЯЛ СВЯТ ПЕЧЕЛЯТ АГЕНТИ НА ПУТИН. ХАХАХАХАХАХАХАА. В НЕДЕЛЯ И В БЪЛГАРИЯ.
60
2
 
40
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 7 години
начи... щом всичкото "демократи" по света мучат срещу Тръмп, той е правилния избор!...НаШте фурнаджийски лопати още не могат се свестят и не знаят какво да плямпат... не са прескочили още до посолството за инструктаж...
59
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е човек на индустриалния капитал, на бачкането, на производството, на забогатяването тип американска мечта, от друга страна са онези с пейсите и малките шапчици, на банковия капитал, на кървавите петродолари. Тръмп казва,ще има ,,***" за всеки, който работи яко, онези си знаят, всички са роби, кой по-скъпо платен, кой по-малко, милиардите са за корпорациите и банките.Та ето по тази логика средният американец гласува за него.
58
0
 
24
 
! Отговори
карина преди 7 години
За едни има дилема, за други няма. Който е с дилеми да му мисли.
57
13
 
15
 
! Отговори
Дилемата преди 7 години
Долемата на нашето време е Радев или леля.Борисов е слаб характер. Лесно се влияе, не може да вземе решение.Някои го харесват заради това.Дясно се е самопровъзгласил един ръб Радан Кънев и гони избирателите.Радев живее с детински мечти за Русия. Те ще му ги попарят.Остава леля от няма и къде.Чесно да си кажа, даже е добре да изберат Радев за да се събуди народа от вековния сън и мечтите за Дядо Иван. В някои отношения, ако изберат леля, поклонниците на Радев ще имат оправдание.