Тръмп – президент, заради лошата слава на Клинтън

Американски бизнесмен коментира резултата от изборите в САЩ
10 ное 2016 10:07, Петя Славова
24
Тръмп – президент, заради лошата слава на Клинтън
Снимка: Bulgaria ON AIR

Много висок процент от гласувалите за Доналд Тръмп заявиха, че нямат доверие в него, но гласуват като протестен вот. Хилари Клинтън не инспирира избирателите. Особено се притеснявам от заявките на Тръмп за сближаване с Русия. Боя се от цената на това. Изведнъж бяхме превзети от чуждо влияние.

Това каза пред Bulgaria ON AIR американският бизнесмен Кен Лефковиц, който от години живее у нас.

Той очаква рязък завой в политиката на САЩ и е притеснен от липсата на ограничения на консерватизма. "Нашата система е изградена от взаимни ограничения. Изведнъж те са разчупени. Скоро ще се назначи съдия на върховния съд, който ще наклони везните към консерватизма", предупреди гостът на Bulgaria ON AIR.

Преподавателят по английски език Лоръл Змолек-Смит се съгласи с думите на Лефковиц, че това е протестен вот. Тя призна, че все още не може да се съвземе от случилото се в последните 24 часа.

"Повечето ми приятели са много разтревожени. Не става дума само за несъгласие по политически въпроси, а за законите, които ни защитават. Сериозен проблем е поляризацията в обществото и това, че всяка една от страните чувства, че другата не може да я представлява", каза тя в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Лоръл е на мнение, че хората не харесват Хилари Клинтън, въпреки че самата тя я подкрепя. Тя припомни, че Клинтън отдавна е в политиката и от доста време е подложена на атаки.

"Тази комбинация прави невъзможно за хората да повярват, че не е правила и няма отново да прави грешки", обясни гостът на телевизията.

Кен Лефковиц е категоричен, че трудно може да се вярва в думите на Тръмп, защото той е популист. "Да отмени изведнъж голяма социална програма ми се струва невероятно", посочи бизнесменът, коментирайки здравната реформа.

"Напрежение ще има, но едва ли ще се стигне до гражданска война", каза още Лефковиц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
FF преди 7 години
Ха добро утро. За да харесваш Клинтън трябва или да си умствено недобре или да си живял на друга планета последните 5-10 години.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шаламонто тоягатаАми значи, янките правилно са избрали подходящия президент. Как ще избереш жена с ЛОША СЛАВА, а? И ние така - как ще изберем представител на "шайка надменни ***" - леле, какво определение, а?
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На коя американска държава е гражданин този Лефковиц, със славянското име? От Бразилия ли е, от Парагвай ли, от Аржентина ли? Като казвате американски гражданин, уточнете от коя държава е! Не върви гражданин на някоя държава от Америка да коментира изборите в САЩ.Напоследък настойчиво бъркат името на САЩ с името на континента, където се намира САЩ. Май е даден сигнал така да се внушава на света - че САЩ са Америка. Ами тогава всички държави в Америка да си ги наричаме Америка. Като за тъnaци.
17
0
 
5
 
! Отговори
da преди 7 години
Да, рептилита са много разтревожени, понеже на мързеливите лаладжии проводници на човеконенавистническата политика на Сорос ще им се ограничат средствата/ От къде сега ще се крадат пари, за да се плаща на т . нар. ***, защо ще се дават парите от американските данъкоплатци на американците? Ха-ха, къв 'бизнесмен' и къв 'преподавател' са тези безумни хора?
16
0
 
8
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
Ами демократите да не бяха нагласяли предварителните избори,ако искаха някой не толкова опетнен.Бърни Сандърс е с по-добър имидж,на вътрешнопартийните дебати правеше много добро впечатление и имаше политики,които наистина можеха да свършат работа.Ама нали не е *** на корпоративните интереси като Клинтън, та му скроиха шапка от самата партия.И после ми се наричат демократи-за тези хора демокрацията отдавна театър за печалби и са готови да прегазят всичко и всички за единия долар повече.
15
1
 
2
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До 1Може би малко завиждат.Не съм правил специално проучване,но ми се струва,че не са много на брой крупните успешни бизнесмени,произлезли от среди,разчитащи на помощи.
14
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
Всички които са на помощи протестират срещу Тръмп.
13
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Американското общество е наистина разделено, най-вече от постоянната в това отношеншие политика на демократите. Само на себеси могат да се сърдят, ако го осъзнават де.....но не си личи. Самото издигане за кандидат Х.Клинтан крайно неподходяща /широк спектър/ кандидатура, показва че изобщо не са в час.
12
0
 
4
 
! Отговори
Читател преди 7 години
А, ще го вкарат и него в релси, иначе, току виж, последвал братята Кенеди!
11
1
 
20
 
! Отговори
Аврамов преди 7 години
Наистина американците взеха възможно най-правилното решение, като се отхвърлихаот игото на мошеническото семейство Клинтън, което е обявило само за миналатагодина 50 000 000 долара приходи от лекции четени в различни университети в Кения !?Ами, другите крадци от фамилията Буш /старши и младши/, които по време на незаконните войни които проведоха в Ирак и Афганистан, отклониха близо 3 000 000 000 долара в собствените си джобове откраднати от американския данъкоплатец !
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9А бе като видиш фамилията на разтревожения "американски гражданин", ще си отговориш на въпроса дали американците са кръвожадни, или определени граждани.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разтревожени са американите. Да не вземел наистина да се сближат с Русия. Вече се чудя дали американските политици аа кръвожадни или народа им. Все се надявах да е първото, ама май и обикновените америкоси ще излязат такива. Щото ако се сближат с Раша и войните ще намалеят и заплахите и нуждата от оръжие.
8
0
 
11
 
! Отговори
За 4:! преди 7 години
Еех влезнах да напиша същото нещо за тези смесени глупости "инспирира",но някой ме е изпреварил.Свършиха ли българските думи та се пишат такива не на място чуждици.Като да пишеш с г.*но на стена - чете се но не е приятно!
7
9
 
2
 
! Отговори
Всеки си го мисли преди 7 години
Но малцина го казват на глас-Щатите не са готови да имат жена за президент.Ако беше мъж всичките и грехове щяха да бъдат минати с махване на ръка.
6
2
 
31
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
"Тръмп президент, заради лошата слава на Клинтън", а Радев, заради надменността и гьонсуратлъка на шайката борисова!
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От гледна точка на неамерикански гражданин, смятам че изборът на Тръмп, беше най-доброто, което можеше да се случи на света. Тоя така ще оплеска работата там, че САЩ ще се изправят пред втора гражданска война, което означава, че ще си махнат пипалата от останалия свят! Да живей Тръмп! Make 'Murica great again!!! :D
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"инспирира"? Това нещо да не е "вдъхновява", само че на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?!?
3
0
 
20
 
! Отговори
encho преди 7 години
Змолек - полска кубаха, която се прави на американка.
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо гледам напоследък не им върви много на жените да стават президенти.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лефковиц!!!!