Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!

България има интерес от твърда политика спрямо Русия, смята Асен Агов
14 яну 2017 13:52, Красимир Ангелов
191
Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!
Снимка: Bulgaria On Air

Барак Обама не беше силен лидер, но ще остане най-политически коректния президент. Тази оценка дадоха Владимир Каролев и Асен Агов в предаването "Брюксел 1" с Милена Милотинова.  

По думите на Агов, след избора на Доналд Тръмп Европа сериозно трябва да се замисли за сигурността и отбраната на стария континент. Според него не може да се разчита само на САЩ. 

"България има интерес от това да се води твърда политика спрямо Русия", каза още Агов.

Той каза още, че ЕС и НАТО не трябва да допуснат съюз между Русия и САЩ. "Трябва да се решат проблемите с ИД. Обама позволи на приятелите си в Катар и Саудитска Арабия да създават Ислямска държава", каза още Агов. 

Владимир Каролев пък акцентира на това, че ако бъде подписано търговското споразумение между САЩ и ЕС, Европа ще спечели. Той обясни още, че единствената положителна дума на Тръмп към Путин е била – "силен лидер".

Какво още казаха двамата вижте в предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria On Air от 17.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
32
 
! Отговори
Затворко преди 7 години
Тоя предател ли е експерт? Такива като него нямат място в България, лошото обаче, че никой не го иска. Освен злоба към Русия друго нищо в него няма.
77
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е умен Агов,направо ми действа като слънчево затъмнение!
76
2
 
28
 
! Отговори
"ЕКСПЕРТИТЕ&quo преди 7 години
Един дърт изкукуригал кокошкар и един порногей с увиснали месища.
75
1
 
25
 
! Отговори
X,Y,Z преди 7 години
Фирмата на Агов Хюмън пауър изкарваше работници да работят във Франция и от 1454 евро ги осигуряваха в БГ на 260 лева ,работниците плащаха по 11 евро на ден за нощувка,а трябваше фирмата да плащаше за това,не плащаха командировъчни и разликата от 600-700 евро от заплатите на всеки работник оставаше за тези господа Агов,Нейков(бивш социален министър) и Василев( работодател) са едни от най-големите измамници на прехода и ги покриват всички правителства.
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе няма ли го онова боксьорче да му разкраси пак грозната муцуна на тоя гнусар.
73
1
 
16
 
! Отговори
ТОЗИ НА СНИМКАТА... преди 7 години
.....СЪЩО Е БИЛ ДОНОСНИК НА ДС...!!!ЗАЩО ТОГАВА СЕ ЧУДИТЕ ---ЧЕ "демокрацията в България "...Е МЕНТЕ??!КЪВТО Е МАТряла.....ТАКАВА Е И ДЕМОКРАЦИЯТА!"Бела Рада"-------Е СЪЩОТО ЧЕРВЕНО ГО"""О!!!!!!!!!!
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, ха...И тоя *** на снимката ни го пробутват за експерт?!?Ами от какво разбира всъщност г-н Манекена Агов?Да, може да е експерт по натягане и нищо повече.
71
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки *** като се замогне малко и става русофоб.
70
2
 
25
 
! Отговори
Коректността на Обам преди 7 години
Т.е. плащаше ви коректно, о Десебари и Седесари паритийци, така го разбирам, и не вярвам друг да го разбира по друг начин. Плащаше ви коректно Обам, за да унищожавате България, за съсипвате икономиката и културата й, да гоните младите Българи от бащиния им дом... Коректно ви е плащал. Проклети да сте продажници на коректния.
69
2
 
26
 
! Отговори
Вън от МВнР преди 7 години
Вън от министерството такива съветници като Аговци и Прошковици - наследници на царските генерали и полковници - фердинадови ***, убийци и послушковци - ЗАГУБИЛИ ВСИЧКИ ВОЙНИ!
68
3
 
30
 
! Отговори
ЖМУДА преди 7 години
ТАКИВА ЕКСПЕРТИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ
67
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обама е едно монго нищо повече, омръзна ми.
66
31
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Тъй ли било? Обама не бил силен лидер ли?Да ти имам експертите!За мен Обама е един от най-великите президенти на САЩ, и спокойно бих го наредил до такива като Кенеди.Е, вярно, може да не е изпратил хора отново на Луната.Обаче аз едва напоследък забелязах неговите качества, и аз като Агов досега не обърщах голямо внимание.Достатъчно е това, че Обама уби лидера на Ал Кайда - Осама Бин Ладен.Обама установи дипломатически отношения с Куба, сделката с Иран не е маловажна също...
65
0
 
23
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Либертарианецът Каролев в обичайното си амплоа да прави изчистена от факти пропаганда и да говори глупости по Ефира.
64
0
 
23
 
! Отговори
ТЪПЧЕВ преди 7 години
89 Г ВСИЧКИ БЯХМЕ ПОЧТИ РАВНИ,ПРЕДЛАГАМ,КОЙТО ИСКА ДА МИ ДАВА АКЪЛ ОТ 89 НАСАМ,ДА СИ ДЕКЛАРИРА ПАРИТЕ,ПОКАКЪВ НАЧИН Е СТАНАЛ МИЛИОНЕР И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ.ЩОТО ИНАЧЕ НАТРУПАХА ПАРИ ОТ СОЦИАЛИЗЪМА И СЕГА ОБЪРНАХА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ РЕЗБАТА И ВСЕ ИЗЛИЗАТ ПРАВИ.
63
1
 
32
 
! Отговори
123 преди 7 години
"България има интерес от това да се води твърда политика спрямо Русия", каза още Агов.Трябва на теб да се удари твърд и продължителен бой! Абе, тези либертарианци, кой ги кани в медиите ? Унищижиха България, и продължават да лижат *** на Чичо (им) Сам!
62
0
 
24
 
! Отговори
костадин преди 7 години
от кои гардероб извадиха агов зет на партизанин и от бзнс верения съюзник на бкп в ония години всека вечер ни говореше че сащ са световния жандарм а ссср мисли как да запази света от воина и как падна бкп от власт веднага обърна палачинката тои по става за акробат отколко експерт.каролев е от крадливите джипита на сакскуборготски и тои експерт по политика ане по далавери.
61
0
 
15
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 7 години
Как се обърна палачинката. Някога Рейгън, Татчер се обединиха срещу СССР и о свалиха като използваха един *** и многосуетен тшестлавник Горбачов. оказателството е, че Рейгънслед години каза, че не е отстъпил ина йота пред Горбачов. А сега Обама, Меркел и ня другия Ангичанин се обединиха за да загробят Русия, но един по един отиват в забвението. Затова ги боли. Тъй като те са много суетни и с голямо его. Затова сега със Тръмп лъжат Русия за да поискат премирие-отсрочка до сраженията.
60
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сороотрепките се надуват за последноорбан ги забрани в унгария - време е и у нас да се намерят българи а не гербави марионетки да ни управляват трябва двърд курс срещо соропитеците и нормални отношения с русия- като унгария орбан си покани путини и почва централка с два руски реакторадето и ние щяхме вече да я имаме ако не се бяхме оставили в ръцете на гербавото соропитешко управление с ной-великото соротворение в европа- банкянския мазен алчен ***
59
1
 
12
 
! Отговори
Bayazitz преди 7 години
Toya ,kato Roskata ,mnogo na seriozno se vzeha Muxaxaxa