Ами сега? Ивана била първата дама, Мелания бясна!

Трудно й било на втората съпруга на президента в Белия дом
15
Ами сега? Ивана била първата дама, Мелания бясна!
Снимка: Reuters, архив

Ивана Тръмп, първата съпруга на американския президент, на шега се нарече "първа дама", а сегашната му съпруга - Мелания Тръмп я обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите към себе си.

В интервю за телевизия Ей Би Си Ивана Тръмп, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, съобщиха осведомителните агенции, цитирани от БТА.

Още по темата

"Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", каза тя.

"И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добави Ивана Тръмп, смеейки се.

След това тя заяви, че според нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но каза, че тя не желае такъв живот, защото иска да е свободна.

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.

"Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги", заяви говорителката.

В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.

Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. Развеждат се през 1992 г. Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп, родена в Словения.
 


15
Още от САЩ
Правителството на Тръмп отменя екоправила на Обама
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Грубовата визия има Иванка. Караконджулица.
14
0
 
0
 
! Отговори
Helleborus преди 6 дни
12, няма такова нещо като "Пророка", пророците са като пясъка в морето, защото това са всички хора, които имат откровения, каквито имат и много хора днес. Съжалявам, че във вашата култура ги е нямало и няма да ги има, та сте си набедили един в минало време. Но не можете да ограничите Твореца да дава откровения, както не можете да спрете слънцето да свети. А първата дама не е професия, това идва от християнското семейство, в което и с титла и без, съпругата е винаги в едно поприще със съпруга си.
13
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Ивана не беше ли българка?
12
8
 
2
 
! Отговори
Турчин преди 1 седмица
Това са проблемите на последователната полигамия, ако беше приел словото на Пророка, нямаше жените му да се джафкат като бесни ***.
11
4
 
3
 
! Отговори
u4en преди 1 седмица
Да им имам проблемите ! А Дони е ПИЧ - елегантен ...перфектно обличащ се ...спортуващ....отлично изглеждащ за 70-год. Все едно ни казва - ТОВА е САЩ....сила и стил !!!
10
1
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 1 седмица
Едно е да си първата жена на президента,а съвсем друго е първата дама.Ивана е първата му жена,но колкото и да и се иска,не може да се нарече първа дама-тя се определя от момента на встъпване на длъжността президент,на съпруга и,до края на мандата му.
9
1
 
7
 
! Отговори
ивана преди 1 седмица
Тая от злоба и бяс може и да се подмлади!..
8
1
 
16
 
! Отговори
do 3 преди 1 седмица
Защото им е платено на медиите да ни занимават с глупости. Затъмнението от важните неща които се случват покрай управлението в нашата държава трае от години.
7
3
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 седмица
Дано да не се сбият накрая. Ивана беше чудно красиво момиче, отлична спортистка и по-късно отлична майка. Sig Transit Gloria mundi!( Tака преминава блясъкът на света, са казали римляните...) Ивана остаря, надебеля и сега младите пар.ца.леси й се подиграват. Мили млади момичета, вие също ще остареете. А на Мелани - хак да й е Тръмпи. Голям го вади милиардерчето, ама само на приказки! Американците си го заслужават.
6
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашата първа дама да каже на генерал Радева, че е първа и сигурно ще гледаме същата картинка!
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И ние си имаме ВТОРА първа дама .Даже нашата е прясна .
4
7
 
19
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Всъщност Първа дама(и нещо повече) е Иванка(дъщерята).Мелания е просто к*рва женена за богаташ,вярно,от висока класа,но си е к*ва.Ивана е минало,което иска просто да припечели(което в САЩ е на почит).
Очевидно Тръмп се доверява най-вече на наследниците си,отколкото на екипа и има основания при тези обстоятелства!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо ни занимавате с глупости! Толкова ли не може да разберете интересите на хората!
2
1
 
35
 
! Отговори
Моряк и половина преди 1 седмица
На кой българин му пука ?!
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая завижда, сънувайки как се вози на Джъмбото и слиза от него със шпалир.