Ким Чен-ун имал ядрен бутон, на Тръмп пък бил по-голям

Президентът на САЩ се подигра с лидера на КНДР
48
Ким Чен-ун имал ядрен бутон, на Тръмп пък бил по-голям
Снимка: Reuters, архив

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра със севернокорейския си колега Ким Чен-ун, като заяви, че има по-голям ядрен бутон от неговия, предаде БТА като се позова на Франс прес.

Още по темата


"Севернокорейският лидер Ким Чен-ун току що каза, че ядреният бутон е постоянно на бюрото му. Информирайте го, че аз също имам ядрен бутон, но той е много по-голям & по-мощен от неговия, и моят Бутон работи!", написа американският президент в Туитър.

В телевизионно обръщение в понеделник Ким заяви: "Целите Съединени щати са в обсега на нашите ядрени оръжия и на моето бюро има постоянно ядрен бутон. Това е реалността, това не е заплаха", каза Ким Чен-ун, цитиран от Ройтерс.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
9
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен ... И какво точно се е променило, СССР смени комунизЪма си олигархичния си капитализъм. Кранчето на газта е в ръцете на номенклатурата на КаКеБе. Путин го избират с 80% мнозинство, политическите му врагове или ги вкарват в затвора, като Навални или ги убиват като Политковская и Немцов. раССията води Кибер войни и хакерски атаки които замесиха името и дори с избора на Тръмп. Води сепаратистки войни и провежда референдуми със зелени човета, да продължама ли още товарищ ... ?!
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Путин ядреното куфарче е най-голямо, носят го едновременно 4-*** човека.
24
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко АлекоСАЩ вече не са онази страна, на която всички се възхищавахме. Избирането на расиста Тръмп е върха на сладоледа.
23
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко АлекоВремената се менят. Някога злата империя беше СССР, но сега са САЩ. Толкова бели направиха през последните 30 години, че чак е невероятно! Ето какво става когато дадена страна има неограничена власт и се самозабрави.
22
1
 
11
 
! Отговори
??Очуден преди 6 години
Тия си мерят колко са им големи бутоните или колко им е плитък акъла?
21
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето същите заплахи ръсеше и Садам Хюсеин , а Буш го смота за няколко дена. Сега май и джуджето Ким си го проси .
20
8
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен .... САЩ бяха тези които заплашваха и "СИВ" и "Варашавския договор", а впоследствие видяхме какво се случи, СеСеСерето се разпадна, а повечето от бившите му членки които скъсаха с диктатурата на "Великия *** съюз", сега са членки на НАТО ... !!!
19
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да цвърчи оранжевото недоразумение, фактите са, че Северна Корея вече има ядрени оръжия които с всеки ден растът на брой и стават все по-мощни! Някои твърдят че вече имат към 80 бройки. САЩ не могат да ги пипнат. Аутиста в оралния само може да си мери бутона!
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко АлекоСАЩ са тези които заплашват Северна Корея, а не обратното. Северна Корея строи ядрени оръжия за самозащита. Да не забравяме коя е единствената страна използвала ядрено оръжие над жени и деца при това два пъти! Американските дoбичета търсят конфликт из цял свят и ще си го получат накрая! Северна Корея не е Либия! Освен това Китай и Русия са зад тях.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия двамата не им трябва много от играта "кой има по-голям ядрен бутон", да преминат към играта "кой по-бързо ще натисне бутона". Дали не трябва резолюция на ООН, призоваваща ръководителите на ядрени държави да преминават през психотест и инфантилните да не се допускат до подобни постове.
16
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тръмп , сложи на място рокетмена Ким . Най после САЩ имат бял , умен и богат човек за Президент, който навря в миша дупка и арабите . По силата на каква логика Обама е давал пари на Иран , Пакистан, Палестина и т.н. Нали Обама е наследник на роби от Африка и все го е теглило към такива държави .
15
5
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
То е ясно кой е по-по-най ... ядрения бутон на Доналд е граниран с много повече наземни, водни и космически средства, които биха неутрализирали напълно опитите на ракетомоделиста - Грухчо, да изстреля поредната си ръкоделна ракетка, сглобена с части доставени от масковския филиал на "Млад техник" ... !!!
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха, ми така де, на Тръмп е по-голям. Сега и Путин ще се ядоса за тия бутони вече.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Още малко само и...Приятел, воденето на война, не е като да цъкаш компютърни игри. При една война между Северна Корея и САЩ, половината свят ще бъде затрит от радиация. Не мога да повярвам, че американците са толкова изпростяли! От тези зависи съдбата на човечеството... ООН да подготви резолюция, която да осъди разюздената и безотговорна външната политика на САЩ!
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две комплексирани деца, които могат да забъркат такава каша, че ум да ти зайде.
11
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки един момент очаквам добрите САЩ да устроят ядрено шоу над СК, Венецуела, Палестина, Иран и Сирия със голямото ядрено копче на изперкалия дъртофелник от снимката.
10
15
 
6
 
! Отговори
Още малко само и... преди 6 години
Ха, ха! Тръмп все повече ми харесва, май накрая ще ми стане любимия американски президент! Не само прасчо Ким, ама ще оправи и палестинците с постоянните им претенции към Израел, после ще оправи и аятоласите с техното пещерно-дивашко разбиране за начина на живот и накрая ще дойде ред на властолюбивото човече с високите токчета, който разсипа най-богатат страна от към природни ресурси и ги раздаде на свойте приятели като ги направи баснословно богати, а народа едва оцелява като пие боярщник.
9
6
 
23
 
! Отговори
Portugal преди 6 години
Меко казано е обезпокоително, когато президент на страна, притежаваща над 15 000 ядрени ракети, използва речника на 9 годишно дете. "Моето камионче е по-голямо от твоето". Тръмп е поразен от дядовска лудост. САЩ представляват опасност за световния мир! Искат голяма война! Боже, пази света от краварската лудост!
8
2
 
6
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
Вече е на стартовата площадка Тежкия сокол
7
3
 
23
 
! Отговори
Иван К преди 6 години
Тия двамат *** си мерят бутоните, утре ще тръгнат да си мерят и пи......ките!!! *** работа!!!!!