Тръмп импийчмънт го не плаши: Не се притеснявам, не!

US президентът смята, че американците ще застанат зад него
12 дек 2018 08:40,
30
Тръмп импийчмънт го не плаши: Не се притеснявам, не!
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не се притеснява от импийчмънт и че плащанията, направени преди изборите през 2016 г. от неговия адвокат Майкъл Коен към две жени, не нарушават финансовите закони на предизборната кампания, предаде Ройтерс.

"Трудно е да обвиниш някого, който не е направил нищо нередно и който е създал най-великата икономика в историята на нашата страна", заяви Тръмп в интервю за Ройтерс.

Още по темата

"Не се притеснявам, не. Мисля, че хората ще се разбунтуват, ако това се случи".

Според документ, внесен в съда миналата седмица, бившият адвокат на Тръмп Майкъл Коен е уредил тайни шестцифрени плащания в разгара на кампанията през 2016 г. на две жени, за да купи мълчанието им за предполагаеми секс афери с президента.

Демократи в Конгреса казват, че Тръмп може да бъде изправен пред процедура по импийчмънт и затвор, ако транзакциите нарушават финансовите закони по време на предизборна кампания.

Очаква се днес да бъде произнесена присъдата на Майкъл Коен, който е обвинен в укриване на данъци и нарушенията на правилата за водене на предизборни кампании.

Федералният закон гласи, че всяко плащане, направено "с цел оказване на влияние" върху избори, трябва да бъде отразено във финансовите документи за кампанията. Документът, внесен в съда миналата седмица, показва, че тези плащания са били направени, за да се помогне политически на Тръмп.

През август Коен се призна за виновен по осем обвинения, между които за нарушаване на финансовите правила в предизборна кампания. Той даде информация за незаконна операция за потулване на истории за секс и даване на пари срещу мълчание на порно звездата Сторми Даниълс и на бившия модел на "Плейбой" Карън Макдугъл. Двете жени твърдяха, че са били в интимни отношения с Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
да бе преди 5 години
До АмериканАко Путин го назначи.
20
1
 
0
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Педократите си фантазират, а него не го е страх понеже няма от какво и за какво. А и има още 6 години президентство.
19
1
 
1
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
И с какво ще докажат тайфата на Мюлър и тези прокурори, че тези плащания не са за това да не нарани Мелания и за да си запази спокойствието на семейството от журналистите.Какво са казали прокурорите не е присъда. Присъдите се дават от съда, Златко. Нали? Изтипосал си в статията си, само това което претендират прокурорите. Но съда ще се изкажат и адвокатите на Тръмп. Ха на бас, че и тази порно партенка ще оттече в канала, по реда си.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмпчо иска да язди целиясвят , а той да командори .Тоя филм го свалиха от екраните .
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" US президентът смята, че американците ще застанат зад него "Американци ? От кои държави на двете америки ?
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е престъпник и ще свършизле . Ще го наблюдаваме и вправилния момент с пръст ще го бутнем в пропастта .
15
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Защо пишете глупости колко била дръпнала икономиката при оранЖутана? За 2 години направи по-голям дълг отколкото Обонго за 4, а Обонго наследи икономиката в най-голямста криза.Вижте с колко ще се е увеличил дефицита на кравария в края на юандара му - и на мен да ми дадат 5-6 триолиончета в зелено, и аз ще дръпна.Безмислено наду балона, но какво може да се оачаква от бизнесмен който е фалирал многократно.Да му мислят децата на Кравария как ще ги плащат...
14
6
 
4
 
! Отговори
51157 преди 5 години
И от какво да се притеснява? Зад него са армията и републиканците - всеки с 2 поне автоматични пушки и безброй пистолети.Всички бели хора трябва до последно да защитават спасителя на нашата раса!
13
3
 
4
 
! Отговори
к.п.н преди 5 години
Този Тромпет не е ли чул, че Ванга каза:ще оглушее, ще го хване джарката, ще получи пубертетско акне, ще има сополи и най-важното няма повече да може да изпълнява задълженията си на президент, защото ще се разкрие далаверата с Дойче Банк и руските олигарси!
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно всички - дори и демократи - признават че икономиката на САщ ВЪРВИ НАПРЕД.Всъщност грешката на Тръмп, е че вместо да дава светлия пример с икономиката, той се захвана да праща армията по границата....Можеше да има повече гласове.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ много дръпна напред в икономиката при Тръмп....сега са разкрити такива огромни добиви на шистов газ.....а Обама си играеше на еко-самарянин.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще го плаши като Конгреса е негов и може да наложи вето?
9
3
 
10
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Тоя щом може да фалират казино,вярвам ,че може да се справи и със САЩ....да му дадем шанс....
8
11
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Този колко е *** брат, даже нашата нещастна и проста тиква не може да го бие :)))
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега тези дето е трябвало да мълчат трябва да плащат неустойки с лихвите.
6
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо двама президенти като Никсън и Тръмп нямащи нищо общо събират така негативи и омраза от т нар естъблешмънт в САЩ . Защото и двамата така различни се бореха и борят за Америка.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторе, българският език майчин ли ти е? От заглавието не си личи.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпитвам съжаление към този човек.Що се отнася до плащанията,аз не бих платил на тези ***.Голяма работа,че се е ***,сякъш другите не го правят.
3
5
 
8
 
! Отговори
пецата преди 5 години
тръмпето има всичко и е доказан предприемач, а да стане президент му е било детска мечта която сега изпълни, не го интересува дали сега ще сдаде власта или по късно, за него всичко е игра , но той представлява другия американски клан който е против сорос и демократите , затова и често виждаме такива новини защото фонда сорос си плаща на всички медии за пропаганда
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е дебелоко изпечен мошенник и финансова акула.