Военните в САЩ признаха за автентични записи с НЛО

Били направени преди години от американски пилоти
19 сеп 2019 17:15, Петя Славова
37

Американските военни потвърдиха, че разпространените в YouTube клипове с неидентифицирани летящи обекти са истински. Записите бяха публикувани преди 2 години, но чак сега от американската армия признаха тяхната автентичност, предаде Bulgaria ON AIR.

Според информацията първото видео е заснето през 2004 година. На него се вижда продълговат обект, сниман с инфрачервен сензор. Неидентифицираното тяло е прихванато то мерника на американски военен самолет, но е трудно проследимо.

Другите два записа са направени през 2015 година. В тях се чува и запис от разговор между пилотите, които се опитват да анализират какво виждат.

Според американските военни потвърждението на автентичността на записите ще насърчи младите пилоти да докладват за подобни явления, което ще подобри безопасността във въздуха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе е точно така. Ако в новината имаше някаква конкретна новина, тогава щяхме да скочим за едното или другото. А това, че някакви записи били автентични, нищо не означава. Видели са и са заснели нещо неопределено и не знаят какво е то. Няма тръпка.
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не са НЛО, а това са изпитания с новите Ф-16, блок 70, които ще бъдат произвеждани специално за Тиквата и министър Шкембе Войвода.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако новината беше, "Военните отричат", публиката отдолу в коментарите щеше да скочи, че това са извънземни. Не мога да се начудя защо ни е такава народопсихологията...
13
3
 
6
 
! Отговори
Веднъж ядох албатрос преди 4 години
До ПепиДядо ми, лека му пръст, го отсреля като го помисли отдалече за патица. Не беше вкусен, така и не го доядохме. Миришеше на риба. Все едно ядеш гларус, и това сме опитвали...:)))))Направи си справка с каква скорост летят изтребителите и с каква албатросите...;-)Те ако изобщо можеха да засичат птици нямаше да им се всмукват в двигателите. Щяха да ги избягват.
12
11
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
може и голяма птица да е.Отдалеч албатросите като летят според течението на въздуха и изглеждат като летящи чинии.
11
3
 
3
 
! Отговори
И това преди 4 години
До Анонимен 8откъде го знаеш? За картите Таро, житните кръгове и Алхимиците питам главно.
10
1
 
23
 
! Отговори
НЛО преди 4 години
Може да са били ангели. Или демони...Защо пък да са извънземни? Може да са подземни или подводни земни също.Просто да са по-развити и да не искат да си имат нищо общо с нас, както вие не искате да си имате нищо общо със съседа клошар-алкохолик от долния етаж на панелката. И само да ни плясват през ръчицата ако тръгнем към Марс, Луната и т.н., та да ги заШерем и тях.Както вие слизате и му шибвате два шамара като надуе чалга в 4 сутринта. А той после не помни...
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЛО не значи извънземни...
8
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
извънземните са холивудска измислица, а тези нло са дело на фбр.идеята е открадната от мустакатия, но подобрена.няма никакви нло, всичко е лъжа и сензация, както лохнес, житните кръгове, йети, алхимиците и картите таро.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя има муха на екрана...
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин прехвърля избиратели на Тръмп -шпиони са само Бойко и аз го знаехме
5
0
 
13
 
! Отговори
666 преди 4 години
А къде е НЛО, което ни обещаха да видим?!
4
5
 
20
 
! Отговори
Хайде лудите пак преди 4 години
Тази телевизия не беше ли за продан? Репортажът е пълна глупост и един източник не са назовали. Т. е това не е журналистика, нито репортаж, а оакано от някой некадърен журналист с извънземни конспирации в тиквата. Някой като Стамен Стаменов примерно
3
2
 
14
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Минали са да видят дали експеримента им с така наречените човеци е успешен.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това са разузнавачи на ТАНОС. Скоро следва нападание!
1
2
 
3
 
! Отговори
СС преди 4 години
Ишника *** да на иде...