Минеаполис гори – последиците от протеста след смъртта на Флойд са катастрофални

Протестиращите оставиха само разруха след себе си
Обновена: 29 май 2020 18:00 | 29 май 2020 17:55, Нели Христова
442

Снимка: БГНЕС

Протестите в Минеаполис излязоха напълно извън контрол след смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд,  умрял след като бе задушен под крака на полицай . След като запалиха сградата на полицейското управление, протестиращите нападнаха и много други сгради и магазини. Пламъци се виждаха през нощта из целия град, а котаго слънцето изгря, останаха само пепел, пушек и развалини. Докато репортер на CNN предаваше на живо, една от пламналите сгради рухна зад гърба му.

Още по темата

Доналд Тръмп заплаши, че ако това не спре, полицаите ще започнат да стрелят. Тъй като той публикува предупреждението си в Twitter, то бе маркирано от социалната мрежа като "възхвала на насилието.

След себе си протестиращите оставиха само разруха. На видеа, публикувани в соиалните мрежи, се виждат пушещи сгради, разбити витрини на магазини, изгорени коли. Минеаполис изглежда като сцена от постапокалиптичен филм.

Разграбени бяха и много магазини, банки и аптеки. Граждани взихама стоки от там, други унищожаваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 338Расова омраза има навсякъде. Не ми казвай, че в България няма расова омраза. Знаем към кой. Въпроса е до каква степен я има и как се подхожда към проявите на такава. От една страна е хубаво, че американците протестират - така се бори човек за правата си.От друга страна обществото им е до такава степен политизирано, че е вече нормалните отношения полека лека излизат извън контрол и от това се възползват както крайно десни екстремисти в самия САЩ така и пропагандата на диктатури
314
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"и след секунди човекът вече не дишаше"Почти 9 минути психопата га натиска с коляно.......като последните около 3 след като вече е безжизнен.
313
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам, че гледах клипчето в ютюб, беше ужасяващо......Само чух човекът да вика I can't breath, I can't breath, please understand!, a онези садисти го притискаха и след секунди човекът вече не дишаше......Защо най-големите садисти и психопати стават полицаи????
312
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
338Не се изказвай неподготвен.....има част истина в трооленето ти.........което не го прави истина.
311
4
 
1
 
! Отговори
Тайната на №22 преди 3 години
22 септември ни е НАЗАВИСИМОСТТА ни от чужди к.*** платена от Руския Цар Николай ВториНо все пак числото 22 е на ЖЕНИТЕ и се знае че това е заради думата ТЕОС то ест Душевност и дори като букви се изписва с "Т" или "Д"22 май ДЕН на ОСМАНОИСЛЯМОДЖИХАДИСТКИТЕ П.ЕДЕРАСТИ от ВМРОПредложението за 22 май на ВМРО е богохулство към българския етносКакво незнаели националните предателиВМРО незнаели защо не им е саморазпусната партията и участват в политиката и УПРАВЛЯВАТмангоЮГОрусия на ГЕРБ
310
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минеаполис ше го изгасят и ще построят това, което изгоря........но руШкия курв0ляк на черноморието остава за 1 водка.........додо подлогата.......безплатно.
309
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди НЯМА и месец, отново в щатите беше застрелян един млад афроамериканец, който просто е бягал за здраве в парка - правел е джогинг. Полицаите твърдяха, че са са го сбъркали с някакъв друг, когото са издирвали. Сега поредният длучай.....явно такава расова омраза има в Щатите, че човек не може да си представи! Но ни дават пример с американците като много толерантни .Явно нещата са много прогнили там
308
5
 
2
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Трбва да се засилят протестите докато не бьде постигната справедливост
307
2
 
6
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До 332 Анонимен:Хайде, отивай да си гледаш безплатното порно, да цапаш гащите и да се феминизираш още повече, гиди ти дърт гама-мейл, суун ту би шимейл. За мен не се тревожи.
306
0
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
*** могат да пеят, свирят, играят, да са страхотни атлети. Колко са белите учени и колко черните? А после всички сме били равни и с еднакво ДНК. Заради тях имаше гражданска война в Америка. Е, дадоха им права, направиха ги равни с белите и накрая стигаме до на баба ми поговорката: Кой каквото прави и Господ не може да му направи.
305
0
 
3
 
! Отговори
Христос от Назарет преди 3 години
Константин е от НаисусХристиянската религия е Новия Завет с буква "Н"Река Тибър тече през Рим а Тиберии разпва ИсусДвете букви изписвани МН са патент на Египет и Критяно-Минойцитеа изписвани НМ на Първата Цивилизация от Ериду то ест ЕрудититеН"егър в превод Майму/на като денят на МАЙМ/УНИТЕ е 21 април рожден ден на Нума създал ЛАТИНИЦАТА и Английската Кралица Елизабет 2Да не съм го направил Аз бе?НАЙ-НУМА като размениш буквите "Н" и "М" та Май/мунаЧАЛГАТА ПРОБИЛА ПРИ МАСОНСТВОТО
304
4
 
14
 
! Отговори
Додо за Оуенс преди 3 години
До ФАКТОЛОГИЯИнтересни факти за Джеси Оуенс, ***-олимпийски шампион от Германия '36. Когато се връща в Америка с медала, от летището му смазват самочувствието, като не му дават да се качи на рейса, защото е само за "бели". Когато се връща в родна Алабама, иска да заведе майка си на ресторант, но не ги допускат, защото ресторанта е "бели само". В мемоарите си Оуенс пише "В деня на победата ми, Адолф Хитлер дойде при мен, сърдечно ме поздрави, ръкува се и се снима с мен. Америка ме унизи! "
303
2
 
3
 
! Отговори
ЮГОруски МангоЦСКА преди 3 години
Цялата червена герберска пасмина на Мултигруп плаче за разстрел ставаща само за к"урви и стриптийзкючекчийки като Илия Павлов,Ж.ельо Ж.елев,Волен Сидеров,Слави Трифонов,Татяна Дончева,Вежди РашидовХоливуд ще направи "ксенофобския" ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ само ако е истинскиАдамчо и Евчето били висша раса в Рая ама ги изгонили на Земята да деградират и антиеволюират като крайната им цел е да се МАЙМУ/нИЗИРАТНОВ Завет,Исус от Назарет,Константин от НаисусБКП/ГЕРБ/СДС-червен КЪРВАВ океан
302
2
 
10
 
! Отговори
Додо - продължение преди 3 години
...просто от омраза застрелва двама възрастни хора, в мъката им. Дядото е на 86 (по някои данни 87), бабата на 85. От всички "масови" медии, единствено Фокс нюз отдели около 40 секунди за тази "новина", и Daily Mail в уеб-версията си (Dailymail.cоm) го отрази в публикация. На следващия ден беше забравено. Ако нещата бяха реципрочни и европеец беше екзекутирал двойка възрастни ***, само защото има проблем с расата им, света щеше да гори! Надява се, че съм ти помогнал да оцениш ситуацията.
301
0
 
11
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До 1111Приятел(ю/ко), изобщо не са "прикрили нещата"! Както ти обясних в предишния ми адрес към теб, жертвата е от европейската раса и затова на никой не му пука. Няма хляб за 'тях' там! Ето ти още едно потвърждение на тезата ми, ново, от 15-ти май. В гробищата на Уилмингтън, Делауеър млад негрo минава с колелото си и вижда двойка възрастни евроамериканци, които правели панахида на гроба на сина си. В изблик на расова омраза *** вади пистолет и застрелва в главата и двамата. Екзекутира ги!
300
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** пялят градове .
299
8
 
4
 
! Отговори
ФАКТОЛОГИЯ преди 3 години
Всичко започна от ОЛИМПИЯТА БЕРЛИН когато оня от ЧЕРНИТЕ унижи цялата бяла раса пред очите на Адолф ХитлерПената от село Мировяне трябва да става РАСИСТ,ХИТЛЕРИСТ и да спретне геноцид на черната раса за да го смятат собственика на Тирето Христо Стоичков че изобщо бил футболистНай-добрите ЧЕРНИ футболисти все още са от Европа,Но ИДВАТ,ИДВАТ и ИДВАТ в ЕвропаКраят на белия футболист настъпи а черния е още в началото и е на върхаРоби от Африка щот в Америки нямало ИндианциБели квоти-запад
298
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако палеха така и банките на глобалистите, щеше да е супер.а за тая история с флойд се говори, че е нагласена, за да могат левите екстремистки орди на сорос да върлуват и тероризират средния бизнес в града.
297
5
 
0
 
! Отговори
Ретроспекция преди 3 години
Поитересувайте се че имуществото и парите на скиьора-журнолист Сашо Диков гонят милиард долара ако не и повечеБившият СОБСТВЕННИК и Президент на фк"Добруджа" бил получил този клуб като "подарък" дали защото шефът му не е настоявал че Добричко е подарък от Адолф ХитлерА там бяха от водещите по безследно изчезнали българи по време на Президента Сашо Диков то ест на оня седасара МАРКСИСТ цесекар и мултак от БКПЧервените не са в съюз....... а са самия САТАНАИли още се смее С.Диков на СПИН
296
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скиьорчето МИЛИАРДЕР-Журналист доказано че не е от Държавна сигурност нали е жив!Една от водещите области по безследно изчезнали хора и то вероятно доносници от ДС с досиета в чужда държава върнатата ни от Адолф Хитлер и Сакскобургите е бившият ПРЕЗИДЕНТ и СОБСТВЕНИК на фк"Добруджа"Добрич или Толбухин САШО ДИКОВНямал пари да издържа "Добруджа" ама и в момента САШО ДИКОВ има може би над милиард долара спестявания и имуществоМИ...КГБ..пък и самия Тодор ЖивковНе бил от ДС за да не го хванат