Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ

Ръководството на полицията в град Атланта додаде оставка
120
Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ
Снимка: БГНЕС

В САЩ нов случай на починал след арест афроамериканец доведе до оставката на ръководството на полицията в град Атланта.

Още по темата


Той оказал съпротива при задържането му и провокирал  един от полицаите да го рани, а по-късно починал в болница.

Инцидентът стана пред ресторант за бързо хранене - афромериканецът причинил задръстване, след като заспал в автомобила си, вероятно в нетрезво състояние, информира БНР.

След случилото се пред заведението се събраха около 150 души на протест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: арестСАЩпочинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
26
 
! Отговори
Ами преди 3 години
При проявена агресия към тях самите, естествено е полицаите да станат по-груби, така е навсякъде по света ! А специално в Щатите реакциите им са оправдани от факта, че вероятността човекът пред тях да е въоръжен, е изключително голяма ! Там има и много голям брой убити полицаи от цивилни, но не знам защо никой не казва нищо за това ! Проблемът им е в свободната и безконтролна продажба на оръжие - би трябвало това да е регулирано и с регистрация, и да не се продават оръжия за масово поразяване !
61
3
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,думата "афроамериканец" е ОБИДНА!!!!..Не може 200 години дедите ти да са живяли и създавали потомство в Америка,а пък в названието им да фигурира..АФРИКА!!!!Ако АЗ бях "афроамериканец" щях да сметна тоя ЕТИКЕТ за лично обиждащ ме и всъщност ОТДЕЛЯЩ ме от обществото,населяващо така наречените "Щати".....пак хубаво,че до сега никой не се е сетил да въведе "плешивоамериканец",или "нисъкамериканец",или.."куцоамериканец"..Това показва само колко ОБЪРКАНА е ***,налазила САЩ
60
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Да попитамразвесели ме и ти "сложих адина плус"....Обаче като оставим шегата,дали някой може да обоснове забраната да се използва думата ,която започва с "Н" и завършва на "егър",след като самите "Н"..-"егри" се наричат помежду си.."Ч" -"ерньо"..?Кой,кога,и най-вече ЗАЩО реши да въведе тая "И"..-"зг".."ъзица"?!
59
5
 
6
 
! Отговори
Историчка преди 3 години
До Българин до 56 Информирате се за ролята на Муравиев и неговият министър на Железниците и управител на Мини Перник Васил Радославов, които заповядват стрелба и убиват десетина миньори от Перник - моят роден град - на 7 септември 1944 г. по време на мирна миньорска стачка. Четете и спомените на Буров относно мнението му за Муравиев!
58
1
 
24
 
! Отговори
Да попитам преди 3 години
как се нарича афроамериканец в Европа? Евроафриканец ли? А в Африка?
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия се изтрепаха...
56
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До черни цирковедай линк за това видео!..Не за мен,аз нема да го гледам,защото тия циркове не ме интересуват...Но защитниците на "колорнитеафроамериканци" да се запознаят лично.
55
1
 
27
 
! Отговори
Но Винар преди 3 години
След случилото се пред заведението се събраха около 150 души на протест.... предимно проссти.Тутки... дилърчета на МариДжуана и Кока... автоджамбазчета и тъмни субекти специализирали се в ограбването на магазини . Всички те уплашени от нарастващата полицейска бруталност и заплахата за собствения им живот докато практикуват професиите си . На протеста присъстваха и няколко либерастки "снежинки" с объркан мозък и още по-объркани искания ."Полицаите да носят водни пистолети" поискаха те.
54
11
 
16
 
! Отговори
Българин до 56 преди 3 години
Червена "историчке", цинизъм е да се оприличава Белене с Гуантанамо! В Гуантанамо са международни терористи и убийци, а в Белене бяха противниците на комунизма, достойни хора като Дертлиев, Муравиев и много, много други като тях. Бяха и такива, които се съпротивяваха на смяната на имената им. Ти навярно си наследничка на убийците Спасов, Газдов, Горанов, Ръжгева или някой друг садист.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво даде ръководството на полицията в Атланта за да ДОДАДЕ оставка? Ако можехте и да пишете...
52
9
 
8
 
! Отговори
Историчка преди 3 години
Сега разбирам колко справедливо е демократично е действала Народната милиция до 1989 г. Относно Белене - е, и ние сме си имали наше Гуантанамо по американски и руски образец. Нас САЩ не може да ни поучават и относно корупция, защото Байдъновци са по-корумпирани от всички политици у нас. А и освен Андон Миталов друг не са посочили, а бяха обещали!
51
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евроамериканците изтребиха американоиндианците, изгониха британците и си докараха афроамериканците.
50
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да закриват полицейските участъци .Няма полицаи...няма арести... няма криминална статистика .... няма /регистрирана / престъпност .... САЩ - страната без престъпност.
49
3
 
41
 
! Отговори
черни циркове преди 3 години
има видео - черния се бори и бие с полицаите, отнема оръжието на единия (тайзър ) и бягаq а след това се обръща и насочва оръжието към полицая. Класически случай кога полицията е длъжна да стреля.
48
3
 
35
 
! Отговори
Леле до 51 преди 3 години
За тази цел трябва афроамериканците да прекратят своеволията си и престъпленията, които извършват
47
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си се пукат един друг колкото си искат - не ни пречат! Само да не припарват нашите земи, че сме накрая ние да ги запукаме и да им покажем как се прави! Не желая цветни измислени мечти на разни бивши и настоящи престъпници основали тази измислена държава, да се налагат в моите мечти, които нямат нищо-общо с фантазмагориите на разните световни бандите. Достатъчно ни оцветихте с вашите глупости и ни забихте в цветната кал на наш гръб. Придърпайте си и английския остров до вас, моля!
46
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се спре с арестите на афроамериканци! Оставете хората на спокойствие
45
4
 
30
 
! Отговори
Котка преди 3 години
Да раздадат на полицаите пушки с упойка и да ги арестуват без бой. Щом искат да се държат като диви животни, нека ги третират като диви животни. Никакъв бой, защото животът им е безценен, стреличка с транквилант и после сладък сън до участъка, където да си изясняват отношенията според закона.
44
7
 
11
 
! Отговори
камери бате... преди 3 години
Така всеки може да си говори и да се отварят досиета от детската педагогическа стая ,ама човека е умрял ....ние па да не сме на подчинение на всякакви милиционери ,че чак и дума да не можеш да му кажеш ,че ще си скъса някое парче от униформата другия ще потвърди и ще ти измаат 2000лв глоба и някое дело.... да снимат и да доказват иначе е хунта! В щатите от много права до война ще се стигне ,щото няма неприкосновени професии всичко има граници...
43
22
 
4
 
! Отговори
що така ? преди 3 години
Всички дето ги арестуват ги стрелят и после им намират нещо от преди и го водят арест на престъпник......