Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда

Идеята на рапъра да се кандидатира за президент дошла под душа
8 юли 2020 22:00, Нели Христова
99
Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда
Снимка: БГНЕС

"С това интервю окончателно свалям червената шапка", заяви Кание Уест пред Forbеs и по този начин обяви, че вече не вярва в Доналд Тръмп. Червената шашка стана популярна по време на кампанията на Тръмп, а слоуганът и гласеше "Нека направим Америка велика отново".

Още по темата

"Като всичко, което правя в живота си, предприемам това, за да победя", заяви Уест, който в Деня на независимостта на САЩ обяви, че ще се кандидатира за президент на изборите през 2020 година. В интервюто си пред Forbes той обяснява, че вече не е на страната на Тръмп и ще се включи в изборите като републиканец, ако той се откаже, или като независим кандидат.

Уест заяви, че ще се подвизава под нов банер - Birthday Party, защото "когато спечелел, всички щели да се чувстват все едно имат рожден ден". Той също така бе категоричен, че кандидатурата му не е ПР ход и че не се меси в изборите за да намали подкрепата на опонента на Доналд Тръмп, Джо Байдън, и да помогне на настоящия президент да спечели втори мандат.

"Не казвам, че Тръмп е прав, но е част от пътя. Но Джо Байдън? Моля ви! Знаете ли - Обама е специален. Тръмп е специален. Казваме, че Кание Уест е специален. Америка има нужда да бъде водена от специални хора. Бил Клинтън? И той е специален. Но Джо Байдън не е специален", коментира Уест.

Рапърът призна, че не е гласувал никога през живота си, но вече има идея как ще управлява Белия дом. В интервюто, което продължава близо четири часа, той заявява, че неговият модел на управление ще е базиран на този в измислената тайна държава Уаканда от филма на "Марвъл" - "Черната пантера".  "Ще имате Кание Уест - един от най-могъщите хора. Казвам един, защото у нас има много извънземни способности, които просто трябва да отключим", казва рапърът.

Естествено, Уест нямаше как да не коментира и COVID-19. Според него, именно вирусът ще му помогне да се кандидатира, макар да е закъснял с подаването на документите. Той твърди, че се е заразил с коронавируса през феврураи, въпреки че не става ясно дали е бил тестван още тогава или му е направен тест за антитела. Въпреки че се е заразил, рапърът не е сигурен, че ваксините са решението на проблема.

"Молим се за лекарство. Молим се за свобода", казва той, но обяснява, че е сигурен в това, че ваксините водят до увреждания на децата и са "дело на дявола". "За това, когато казват, че само ваксината ще ни спаси, аз подхождам с известно съмнение. Те искат да сложат чипове вътре в нас, искат да направят всичко възможно за да не можем да минем през портите на рая", казва Уест.

Според рапъра, Бог е пратил коронавируса, за да подскаже на хората да спрат да правят неща, които го ядосват. Заради вярата си в Бог, Уест е и против абортите и именно заради него е бил почитател на Тръмп - "защото той е президент, който позволява на Бог да е част от разговора".

Що се отнася до външната политика, той все още не е измислил такава, защото "иска първо да се фокусира върху Америка".

Навярно се чудите как човек с толкова интересни възгледи за живота е решил да се кандидатира за президент на една от най-могъщите световни сили? Кание Уест отговаря и на този въпрос - идеята се появила под душа.

"Докато се къпех, започнах да се смея истерично и тогава ме удари", коментира рапърът.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
8
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Чернокожият *** ще стане президент когато нашия резидент започне да управлява НСО !! Толкова смешни и жалки изглеждат и двамата - чернокожия му.х.льо и нашия белокож некадърник.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е расист вижте какви бели зъбки има.
24
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом тръмп успя...и този може.
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега управлява Тор с подагра, после Черната Пантера-педя човек
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, чета и се кръстя. Такива простотии е надрънкал, че стане ли президент, тежко и горко на целия свят.
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Идеята на рапъра да се кандидатира за президент дошла под душа"===Това е за пред медиите. Всъщност е седял и се е напъвал върху тоалетната чиния.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро Мексиканда ще стане
19
4
 
21
 
! Отговори
Леко на завойте преди 3 години
че и вас ви управлява полуграмотна ммутра и то от 10 години
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка си е измислена като уаканда
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси шибaния ***
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя сложи учиндолския в малкия си джоб
15
3
 
10
 
! Отговори
Азимов преди 3 години
Този макак се е убил за президент на тази слабоумна държава.
14
1
 
10
 
! Отговори
Рапърът 50 стотинки преди 3 години
Ъъъ Аз 50 сеnt как не съм се сетил? С продажбата на дрога си станах милионер.
13
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименномера не е до "сляпото,което прогледнало"...Оная "Черна дупка"-"Кардашиян" го е засмукала и чрез него просто иска да засмука и останалото..но нема да й се отвори парашута,само ни губат времето с тия..
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кание няма да е президент просто си прави реклама на песните и албумите, сега всички ще си купят албумите на Кание, вие си църкайте ама Кание ще е милиардер много скоро. Кой ще му даде на тоя червеното копче в ръката.
11
0
 
3
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
А по-добре да я управлява като от ,, Междузвездни войни " или ,, Игри на тронове". И в двата случая нямаше истинска причина за война.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долна лъжа, какъв душ бе??? Тоя като го гледам не се е къпал откакто се е родил.
9
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
поне зъбите му са доста бели...Какво?!..-Ми нека има нещо у него "бяло" бре!..иначе:-Добре,че ни сай напънал да управлява не по-малко измислената държава "Кракозия"..че тогава ше му се наложи да вика Том Ханкс..
8
3
 
10
 
! Отговори
Путин преди 3 години
Ха-ха. Ако изберат още веднъж бивш роб за президент, докато си управлява измислената държава, аз ще се анексирам половината държави от бившия СССР съюз. Ако американците фалират може да си купя обратно и Аляска.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...Не дай боже сляпо да прогледа..."