Автомобил се вряза в тълпа протестиращи в САЩ

Те се събрали заради смъртта на афроамериканец
Обновена: 4 сеп 2020 11:35 | 4 сеп 2020 11:28, Петя Славова
35
Автомобил се вряза в тълпа протестиращи в САЩ
Снимка: БГНЕС

Автомобил се вряза в тълпа протестиращи от движението "Black Lives Matter" на "Таймс Скуеър" в Ню Йорк, съобщава "Ню Йорк Дейли Нюз", позовавайки се на полицията.

Според съобщения в медиите около 300 души са се събрали в района на площада в Манхатън. Те са провеждали демонстрация с искане за "расова справедливост" за смъртта на афроамериканец от полицията в Рочестър, предаде БГНЕС.


Протестиращи на велосипеди са се опитвали да блокират движението. Автомобил Ford Taurus се приближил до демонстрантите и първо спрял, но скоро започнал рязко да се движи през тълпата. Колата ударил трима велосипедисти, стоящи на пътното платно. В резултат на това те получили леки наранявания, а медицински доброволци оказали помощ на място.

Органите на реда са започнали разследване на инцидента.

От няколко месеца в Портланд и няколко други градове в САЩ се провеждат протести, започнали след смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис. Демонстрациите често са придружени от бунтове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Дори глобалистите, които ревът за мулти-култи, живеят в богати бели квартали."Поправка. Глобалистите живеят в богати еврейски квартали.
26
0
 
1
 
! Отговори
Явно преди 3 години
И там на някои взе да им писва от блокадажии !
25
0
 
6
 
! Отговори
Axa qsno преди 3 години
BELITE IMAT PRAVO SAMO DA RABOTQT I IZDYRJAT CJERNIE VSICHKI DRUGI BLAGIINI POMOSCHTI KRAJBI UBIISTVA SA ZA CHERNITE ABE AFROUSA SI OTIVA BAAI BEGAITE BELI OT TAM AKO ISKATE DA STE JIVI
24
1
 
26
 
! Отговори
балама преди 3 години
"Расова справедливост", означава "афроамериканците" да не носят отговорност пред закона, правилно ли съм разбрал? Като "наште" "индианци", тука.
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11 . Принципно си прав , но как да ти повярвам като грам не си се постарал. Черните били еди какви си . Най - вероятно си прав , фактите поне клонят в тази посока, но все пак не поставяй всички под един знаменател. Ето примерно за разлика от теб аз като пиша слагам точки , във се пише само пред думи почващи с В , не се пише във Африка и тн. Постарай се малко , иначе мнението ти олеква и не се приема сериозно.
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво лошо е направил полицая, че протестират?? Полицая му е казал да не мърда, а оня си е отворил колата и е започнал да ровичка, а там е имало пистолет! Много ясно, че ще го направи на кайма. Това беше единия от случаите. Значи те искат да има закони само за белите, а черните да си правят каквото искат. Няма да стане. Време е вече за съпротива.
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черните убиват, бият, изнасилват и ограбват белите, палят им къщите, бизнеса, гаврят се с тях по всички парагрaфи. Кой може да търпи такава диващина? Тези са по-зле от наще роми. И от малки са учени от неолибералите да мразят белия човек, който ги бил репресирал защото е бял и затова трябва да плаща социални и да има по-малко права докато е жив. Черните и LGBTQ в САЩ имат повече права от белите хетеросексуални.
20
0
 
15
 
! Отговори
Паразитолог преди 3 години
До АнонименНе забравяй . Когато пиявиците на гърба на човек са 2-3 . Той лесно може да ги откъсне и смачка .... НО, когато станат 200-300 ...... то тогава този човек УМИРА преди да успее да се изчисти от *** . Няма изключения. Няма чудодейни спасения . Няма "на късмет" .... и никога не се е случвало паразита самичък да спре да смуче на някой човек кръвта само защото човека го е помилил или на паразита му е станало неудобно от това което прави.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте какво става в ЮАР с белите и си мислете за САЩ. Расите не могат да живеят заедно, в големите градове са разделени на квартали - жълти, бели, черни, латиноси. Дори глобалистите, които ревът за мулти-култи, живеят в богати бели квартали.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черните станаха много нагли и агресивни защото ги подкрепя радикалното ляво, което иска да разруши обществото. Само тормозят белите, а те горките денонощно работят за да плащат социала и помощите на черните. Плащат и за бебетата им понеже черните са на първо място по самотни майки. Качили са се на гърба на белия човек като пиявици. Да видим кога ще им писне и ще кажат стига. И този ден ще назрее.
17
0
 
8
 
! Отговори
Покажете го... преди 3 години
.... а в колата - тъмночерен АФРОАМЕРИКАНЕЦ.
16
0
 
14
 
! Отговори
Афроамериканец преди 3 години
Това собствения ти вожд на родното племе да продаде прадядо ти на турски пирати срещу едно мънисто и той да завърши дните си като копа памук в Южна Америка,получаващ по три пъти на ден храна вместо кокосовите стърготини с които се е хранил цял живот си е МНОГО ДИСКРИМИНИРАЩО и задължава всички тъмноамериканци избрали вместо свободата да останат в расистка Америка ПРАВО ДА ПОЛУЧАВАТ МАКСИМАЛНИ СОЦ. ПОМОЩИ,БЕЗ ДА РАБОТЯТ,ДА КРАДАТ,ДА ПРОДАВАТ ДРОГА И ДА УБИВАТ без да им се пречкат разни ченгета...
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно питане имам ако на тези живеещи в Америка трябва да им викаме "афроамериканци" заради едното минало...На хората от различните континенти с тъмен цвят на кожата как да им викаме?Австрало-американци?, Азиато-американци .....Европо-американци.....А как им се вика на африканците в Африка??? Местни?... Били карани като роби.... това след 200-300 години как така влияе на това какво си ти днес? 635 000 убити и 410 000 ранени във войната за тяхното освобождение това е цената платена от САЩ
14
0
 
15
 
! Отговори
Форд таурус преди 3 години
Е много неподходящ за тая работа. Нещо кат F250 е много по подходящ и ефективен. Светъл пример как да се постъпва с наглеещите терористи по улиците
13
18
 
4
 
! Отговори
Ххахахаххха преди 3 години
Защитниците на онази герберски психарка нека следят случая. Този в колата ще отиде в затвора за поне 3 години.
12
0
 
34
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Демонстрациите често са придружени от бунтове========================Превод от политкоректен език: Когато на тълпите неrpи, неработили и един ден в живота си, (нито те, нито дедите им до 3 коляно) им стане скучно, започват да палят коли, да плячкосват магазини (предимно с Найкове, Сони Плейстейшъни и велосипеди), да пребиват и убиват полицаи, крещейки с пълно гърло помощ, расизъм под акомпанимента на еврейските правозащитници от SPLC и ADL, и под съпровода на политици-плазмодии.
11
4
 
26
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Белия човек е отишъл във Африка и е занесъл стоки платове, дал им е техника във ръцете и демокрация Те какво направифа Щака Зулу техния император видя, че губи влияние и насъска африканските племена срещу белия човек. Африканците загубиха войната и тъй попаднаха под робство заради глупостта на своя Вожд На тия дай им смартофон, космически кораб или плазмен телевизор маймуняка си иска скотския си живот ще продаде каквото му дадеш и ще иде да се напие или надруса зад ъгъла.
10
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Афроамериканец не е нова дума.Тези хора са карани от Африка в Америка преди векове за роби.Имат африкански произход и живеят в Америка и така се образува съчетанието афроамериканец.
9
1
 
12
 
! Отговори
Еее преди 3 години
Аз помислих че тука, а то САЩ
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес в САЩ , утре и в БГ.