Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC

Ейми Дорис била заедно с президента на САЩ на US Open
18 сеп 2020 08:58, Нели Христова
120
Още една жена обвини Тръмп в сексуален тормоз, натиснал я пред WC
Снимка: БГНЕС

Още една жена обвини президента на САЩ Доналд Тръмп в сексуален тормоз. Името й е Ейми Дорис. Тя се срещнала с бизнесмена на US Open през 1997 година и дори седяла до него на VIP ложите на тенис турнира. Тогава Ейми е едва на 24 години.

Неприятният инцидент се случва пред баните на VIP ложата. Тя отива до тоалетната, а когато излиза от нея, бизнесменът вече е отпред. "Помислих си, че просто чака своя ред, но за жалост не беше така", спомня си тя. Двамата поговорили няколко секунди, след което Тръмп хваща Дорис толкова силно, че тя не може да избяга.

"Той просто натика езика си в гърлото ми, а аз се опитвах да го отблъсна. Хватката му обаче ставаше по-силна и по-силна, а ръцете му бяха навсякъде - върху дупето ми, гърдите ми, гърба ми, навсякъде. Беше хватка, от която не можех да се измъкна. Опитах се да изкарам езика му от гърлото си със зъбите си и мисля, че го нараних", разказва Ейми пред The Guardian.

Тя също така показва снимки, на които стои точно до милиардера на стадиона на US Open. Нейните думи са потвърдени както от майка й, така й от нейна приятелка, на която тя се оплаква малко след инцидента.

Адвокатите на Тръмп обаче отричат обвиненията. Те твърдят, че няма как подобно действие пред тоалетните на US Opeп да остане незабелязано. Според адвокатите на президента обвиненията са пълна измислица, а зад тях има политическа подбуда.

Пред The Guardian Дорис показва няколко снимки с Тръмп, направени в рамките на 6 дни, както и билета си за US Open. Тя казва, че е прекарала няколко дни с бизнесмена в Ню Йорк заедно с приятеля си Джейсън Бин, който бил близък на Тръмп. А това адвокатите използват като поредното доказателство, че Дорис лъже - защо тя би прекарала и следващите дни с Тръмп след подобен инцидент? Джейсън Бин си задал същите въпроси.

"Аз бях с Джейсън и нямах пари. Нямаше къде да отида. Обикаляхме от събитие на събитие", отговаря Ейми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
15
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Като наближат избори и веднага някоя се присеща, че някой, някога я е натискал.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз като бях млад и зелен ги натисках пред WC-тата, че и вътре. Обаче не бях кандидат за президент на САЩ, и не ми предстояха избори.
32
4
 
2
 
! Отговори
P. преди 3 години
До ениуейТи пък - погледни нивото на пишещите в тоя форум - рядко ще видиш пост без правописни грешки, да не говорим за граматични. А хората, знаещи езици, се изнесоха на време. Естествено, изпитваме носталгия.
31
0
 
11
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
клинтън ги дармонеше направо в овалния кабинет а от последните години е минал на агнешко, затова го овъртяха вайнштайн защото знае много и сега ще му изстинат краката в призъна либералите са уродливото лице на човечеството те искат да изменят ценностите и да направят това което вечни времена се е смятало за отвратително, противочовешко, неморално в новите ценности на новия свят, да си сменяш пола , двама мъже да си ... в ауспусите и да гледат дете като родители
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите почнаха с компроматите.
29
3
 
3
 
! Отговори
Ицо 100-те кинта преди 3 години
Баламурник, кинтите първо . Показваш кинтите , пъхаш и ги в блузката и тогава я сграбчваш ... ако не те сграбчи първа тя . Като си такъв скръндза за 100 кинта сега ще плащаш на адвокати и на тая малка ... златотърсачка .И си купи някоя малка шпионска камерка. Помниш ли оня футболист дето беше обвинен в насилие и показа видео как "жертвата" го шамари .Отърва се , а ти ?Снимай всичко . Хем ще спестиш кинти следващия път, хем ще си гледаш на спокойствие как си я опъвал,докато тя е брояла парите.
28
2
 
7
 
! Отговори
x преди 3 години
Истински мъжкар. Самият факт че го обвиняват в сексуален тормоз, значи че е изключително потентен алфа мъжки и кара наред женските.
27
0
 
12
 
! Отговори
Смех, смех преди 3 години
Както с цялата истерия около MeToo. А грубо и направо казано - има ли документирано оплакване и показания на очевидци пред полицията, тогава има опит за изнасилване, сексуален тормоз или както щете го наричайте. Няма ли - айде у лево, откъдето е насъскването за цялата тази жалка кампания.
26
1
 
10
 
! Отговори
Брой Дончо... преди 3 години
...ти си мъжкар. А Байдъната нещо за дечица се чуват слухове? Дали е вярно незнам...
25
0
 
9
 
! Отговори
избирател преди 3 години
За другата неделя са подготвили цял отбор мажоретки!!!Ей голям еб....ю,ще се окаже пустия му Тръмп бре!!!
24
0
 
10
 
! Отговори
ениуей преди 3 години
Преди 10-тина години журналисти бяха пак глупави хора, но знаеха поне елементарен английски. Сега са по-зле даже. Батруум може да се превежда буквално баня, но така американците си наричат тоалетната. Мисля, че не е толкова трудно да се сети човек, че в спортна зала няма бани за посетителите, а тоалетни.
23
2
 
9
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Е защо не се е оплакала тогава?!До колкото разбирам,е било по времето на Клеопатра?!Е ми те тогава,на насилниците са им режели ТВА ,без упойка!!!
22
0
 
15
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
Очаквам ,в скоро време,да го обвинят и в канибализъм.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
блатная я очакват тежки времена след изборите........очень тежки......хи хи.
20
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдебните дела за този индивид започват немедлено след 20 Януари 2021, когато ще бъде официално изритан от Белия дом като бОлен сидероФ от телевизията.
19
0
 
22
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
23 години "сливи ли имаше в устата" та мълча, но след 23 години може да си измисляш всякакви обвинение, защото е недоказуемо!!
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има още две оплаквания от жени че когато са били в детската градини Тръмпо им бръкнал в гащичките докато играят в пясъка.
17
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори воваКъсия няма да може да му помогне на изборите опят.
16
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоуна се изразява като........седмокласник.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен mental handicap !!!