Тръмп: Фаучи е бедствие, ако го слушах - жертвите над 500 хил.

"Хората се умориха да слушат всички тези идиоти за коронавируса"
20 окт 2020 16:11, Ния Христова
50
Тръмп: Фаучи е бедствие, ако го слушах - жертвите над 500 хил.
Снимка: БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп описа експерта д-р Антъни Фаучи като "бедствие" и се опита да увери предизборния си щаб, че ще спечели на американските президентски избори, предаде Ройтерс.
 
В разговор с представители на предизборния си щаб Тръмп заяви, че ако уволни Фаучи, ще си създаде по-големи проблеми. "Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди", заяви Тръмп и изтъкна:
 
"Хората казват: "Просто ни оставете на мира. Уморихме се от това. Хората се умориха да слушат Антъни Фаучи и всички тези идиоти за коронавируса. Фаучи е бедствие. Ако го слушах, смъртните случаи щяха да са 500 хиляди".
 
Тръмп не крие, че е все още раздразнен от Фаучи, който е главния експерт по инфекциозни заболявания на Съединените щати, отбелязва Ройтерс.
 
Двамата заемат противоположни позиции по отношение на това кой е най-добрият начин за борба с пандемията от коронавируса. До този момент вируса отне живота на над 219 хиляди души в Съединените щати и отслаби позициите на президента републиканец преди изборите на 3 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тоя мало*умник , който наследи 400 милиона от баща си и задлъжня с още 400 милиона може само да лъска обувките на Фаучи. Експертите изтръпват на всяка ****ня , която излиза от устата му, защото коства живота на хиляди американци. Сега трепери от страх, че ще го изритат от Белия дом и директно в затвора за лъжи, безотговорност и използване на поста си за лични облаги.
39
3
 
9
 
! Отговори
77757 преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапваните от мутренските медии Кри-Сталинка Георгиева "Свети отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР бутик Болшевик, Бил Гейтс.... този, тоя, тоа....олиГарх с Ниско IQ...да беше завършил барем едно висше....,четирима евроТъпутати и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.
38
9
 
9
 
! Отговори
кoмyндeтa преди 3 години
Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи оздраве и ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.
37
3
 
5
 
! Отговори
Ким Чен-ун преди 3 години
С Евразия и Китай е свършено, не пазят околната среда, привържениците на Байдън са "по-по-по-богатите" с-о-р-о-с-о-***
36
4
 
9
 
! Отговори
Опорките преди 3 години
Неолибералите де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол....ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, койтоосвен това е в джоба на Пекин
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
dying light
34
1
 
11
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
Ами пишете, че за този период умряха и 2 милиона и 400 хиляди американци от рак... бъдете коректни към умрелите!!!
33
4
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
По официални данни-За годината Китай ще постигне 1.8% ръст на икономиката,САЩ ще имат към 4% спад,а ЕС-към 8% спад.Нито една от страните няма да загуби съществен процент от населението,а жертвите ще са изключително сред икономически неактивните и слабоактивните(бедни).Кой се справя най-добре?Впрочем,ако демократите управляваха,в САЩ щеше да е като в Европа.
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм доволен. Това че безмозъчния Тръмп отслабва САЩ е добре за Европа
31
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е полезен единствено за Путин. Благодарение на него 20% от смъртните случаи в света са в САЩ при 4% от световното население.
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя кабак когато и да го прогонят от Белия дом все ще е късно.
29
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако слушаха Тръмп и пиеха дезинфектанти и хлорна вар, смъртните случаи щяха да са 1.5 милиона.
28
12
 
8
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Пич, клавиатурата ти е счупена. Капслока е запецнал. Най вероятно и ти си беден като църковна мишка и нямаш пари за нова. Такава е съдбата на путиноидния тръпмист, уви.
27
16
 
7
 
! Отговори
Германец преди 3 години
След само две седмици путиноидните тръписти ще се чудят кого да обвинят за загубата :) От девет кладенеца вода ще носят и накрая пак ще се окаже, че рептилите и илюминатите са подложили крак на бореца за свобода. Бави в кaуните :)
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е като нашите шушляками - разбира от всичко - от npocтитутки до вируси и за това ще ходи разкрачен!
25
17
 
10
 
! Отговори
Fauci преди 3 години
Ами той сега Тръмп си е на власт. Защо не го спря той тоя измислен вирус? Не само не го спря, ами се и разболя от него. И му приложиха цял куп сериозни лекарства, до които обикновените хора нямат достъп(ремдесивир, мононулкеални антитела,...) Негодник, а? За *** зеле не става той.
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Не е Фанучи....а Фаучи....и не е Оронващо...а Уронващо.....неграмотнико!Какво значение има колко съм грамотен? Тук държавен изпит ли е? Ти разбра ли за какво става дума или аспиринчето не може да го асимилира?
23
9
 
16
 
! Отговори
браво преди 3 години
До АзБраво ,подкрепям!Ето за това Тръмп е бодила в зад-н-иците на ю-до-масо-ните!за победата на Тръмп другия месец съм си приготвил 20 годишно уиски !Ще има световни празненства като карнавала в Рио!
22
17
 
12
 
! Отговори
нЕкой преди 3 години
Тръмпчо е пародия. Пълен ***. Лошото е, че и кандидат-президента е зле.
21
0
 
9
 
! Отговори
Първи клас...първи.. преди 3 години
До Анонимен Не е Фанучи....а Фаучи....и не е Оронващо...а Уронващо.....неграмотнико!