Байдън уверен в победата, Тръмп: Не бързай, почват дела

Удържали сме убедителна победа, смята Джо Байдън
196
Байдън уверен в победата, Тръмп: Не бързай, почват дела
Снимка: БГНЕС

Кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън е на прага на победа в изборната битка над своя съперник - президента Доналд Тръмп.

Той се обърна към американците тази сутрин с призив да запазят спокойствие и да проявят търпение след напрегната предизборна борба и отново изрази увереност, че ще спечели президентските избори.

Цифрите показват, че ние сме удържали ясна и убедителна победа, подчерта Байдън, като посочи и последните щати, където битката все още не е приключила - Пенсилвания, Джорджия, Аризона и Невада, но където броят на гласувалите за тандема на демократите все повече и необратимо расте.

Още по темата
Доналд Тръмп пък предупреди своя съперник в президентските избори в САЩ Джо Байдън да не твърди, че е победил, докато продължават съдебните процедури, оспорващи изборните процедури и резултата.

"Джо Байдън не трябва неправомерно да претендира, че вече е избран за за президент. Аз също мога да предявя такава претенция. Юридическият процес едва сега започва", написа Тръмп в Twitter.

Президентът не изключи, че в резултат на заведените от републиканците съдебни дела ще си върне лидиращите позиции в изборите в редица щати.

"Аз имах толкова голяма преднина във всички тези щати вечерта на изборния ден, а после тази преднина загадъчно изчезна след няколко дни. Възможно е, че тази преднина ще бъде възстановена с оглед на развитието на започнатите от нас съдебни процеси", опълни Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Референдум ьа иьлиьане от Нато.И военен съюз с Китай и Русия.
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нов конкурс з боен самолет но реален такъв на който да участват повече фирми и излизане от Нато.Изгонване на атлантическият клуб от Бългрия.
91
8
 
6
 
! Отговори
До Мария преди 3 години
Явно не си добре. Нито един президент не може да спира броене на бюлетини, подадени по пощата с клеймо от преди датата на изборите. Отказ от това би било равносилно на отказ от демокрация. Явно хал хабер си нямаш от гласуване в Сащ, това е законно положение от мнооого години в сащ.
90
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България ням да се оправи докато не изритаме и последният американец от нашата територия.
89
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умен не умен робът като теб си е роб.Твой си проблем.
88
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно Сащ са китайски васал.Тоест те са *** без зъби.Въпроса е сега дали можем да продадем купените Фък-16 на Сенегал и на тяхно място да купим модерни самолети я Рафал я Су-35
87
9
 
22
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Пряк свидетел съм на 3 избори за президент на Щатите и на още 3 отдалече, но такова чудо не съм виждала. Толкова много подлост и фалшификация е просто нечувано.Огромна работа на господстващите надпартийни лобита.Действуващ президент да не може да се наложи за спиране на броене, за преглед на бюлетини, това вече си е война между лобитата и то страшна война. Дано Тръмп се пребори.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борбата е безмилостно жестока. Свидетели сме на системна криза на капитализма. Капитализмът се развива и възпроизвежда чрез експанзия на нови пазари. Последните останали пазари бяха соц. страните. Агонията на свършека на капитализма като система се удължи с 30-ина години. Нови пазари на планетата няма и място за всички, които досега дърпаха конците, също няма да има. Идва Посткапитализъм. Борбата е кой да оцелее и да държи бъдещето в своите ръце чрез няколко нови регионални валутни зони.
85
2
 
2
 
! Отговори
До 104 преди 3 години
Радвам се за което. Доста умен народ. Мнооооого ги подценяваш.
84
2
 
10
 
! Отговори
Къде бяха тия избори преди 3 години
Напомнят ми на изборите в една изостанала балканска държавица с преобладаващи гласуващи тъмни малцинства , непрекъснати оплаквания за манипулации, които спират щом правилния кандидат спечели, безсмислени дела за манипулиран вот , безброй раздадени кибапчета срещу глас , шокиращи "разобличаващи" компромати ... фалшиви бюлетини и фейк "разкрития" от предплатени слугински медии .....Мила родна картинка .
83
11
 
5
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Стига сте врещели, русофили. Баъдън е по- нормален от Тръмп. Ще се разберете.
82
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче ако не бяха двете световни войни и заемите които Сащ раздаде и после взимаха с лихвите сега Сащ щеше да е на нивото на Тринидат и Тобаго.
81
2
 
4
 
! Отговори
До 103 преди 3 години
Ти нормален ли си?....Война с кого??? Не го пожелавам на никого.
80
2
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
спокойно ще бъдете под китайска доминация до края на човечеството.
79
7
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРЪМП ЗА ВОЕННИТЕ БЕШЕ САМО ЗАПЛАТИ БЕЗ РАБОТА!!!ВРЕМЕ Е ВОЕННИТЕ НА ФАЩ ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!!------------ИСКАМЕ ВОЙНА)! ИСКАМЕ ВОЙНА! ИСКАМЕ ВОЙНА!
78
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая на снимката с плаката анти тръмп дали не е бяла мрва искаща черен буй?Защо ли техните са се хабили да я създават.Затова видиш ли женски плод аборт
77
3
 
8
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Без заграбеното от целия свят след ВСВ, каубоите щяха да бъдат като мексико или средностатистическа страна от Латинска америка. Не го забравяйте
76
1
 
1
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Може би защото не сме били 45 години под китайска доминация. Тогава щеше да е друго.
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано и в родните избори има нещо подобно, защото беге народа сградата страааадаа риивеее и страаада... Аааааххх колко тежка е съдбата ни под властта на Тирана!
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаче Брекзита е англииска работа какво общо има Тръмп