Повдигнаха обвинение на "шамана с рогата" от щурма на Капитолия

Арнолд Шварценегер осъди действията Тръмп
10 яну 2021 21:12, Нели Христова
171

Гласовете за импийчмънт на президента Доналд Тръмп се увеличават, включително и от републиканците. A eкшън актьорът Арнолд Шварценегер изрече остри думи срещу него. След щурма на Капитолия, повдигнаха обвинения на шамана, нахлул с рога и меча кожа в символа на американската власт пишат от Bulgaria ON AIR.

Джейкъб Антъни Чансли, известен като Джейк Анджели за феновете на коснпиративната теория Кю Ей Нон, е обвинен за хулиганство и влизане с взлом. Задържан е и мъжът, който беше сниман да носи пулта на Нанси Пелоси, на който тя изнася речите си. Майка и дъщеря молдовки, участвали в щурма, също са задържани.

По време на разпитите майката поискала преводач от руски език, което беше достатъчно на медии зад Океана да намерят руска връзка в събитията от сряда. Появи се и видео, което показва как се е стигнало до фаталния изстрел в Капитолия за привърженичка на Тръмп. Тя е една от петте жертви след нападението.

В емоционална реч актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер осъди Тръмп.

"Президентът Доналд Тръмп е провален лидер. Той ще остане в историята като най-лошия президент. Добрата новина е, че скоро той ще е несъществен като стар туит", смята Шварценегер.

Сенатор републиканец е поредният, който се присъедини към хората, които смятат, че Тръмп е подстрекал щурма, заради което се заговори и за импийчмънт. Очаква се в понеделник демократите от Камарата на представителите да внесат текст с призив за импийчмънт срещу него - 8 дни преди да напусне поста. В сряда предстои предложението да бъде гласувано.

След като остана без профили във Facebook и Instagram до 20 януари, а Twitter го заличи за постоянно, Тръмп остана и без новото приложение, което избра като алтернатива на интернет гигантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РеалистКъв реалист си ти, бе! Кажи си направо, че си расист. Какво на кого са отнели "цветнокожите"? Те по своя воля ли са се озовали в Америка? Така са си създали държавата, въз основа на робството. Сега да се научат да живеят с последиците.
67
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът ще осъди Китай и Русия, че не подкрепиха Американската зима. Явно има много недоволни, които демократичната диктатура ще смаже.
66
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩомТой е милионер, бивш топ бодибилдър, топ актьор и настоящ топ политик.Ти кой беше?
65
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му ядете рогите на шаманя !
64
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
левия фашизъм залива Америка.
63
14
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
И тук си имаме едни Кю Ей Нон-ци дето вярват че ваксината с/у Ковита е средство за чипиране, че ни пръскат с вируси от военни и граждански самолети, вярват че има план за унищожение на България от тъмните западни и американски сили и се кланят вечер пред портрета на товарищ путин с молитви да сапаси света ... Имаме си и едни шамани от Бузлуджа дето всяка година призовават призраците от комунизЪма и РСО на спиритическите си сеанси и продължават да лъскат и възраждат свастиките от онова време..!!!
62
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не-джендърЪъъ... що е това "либерален фашизъм"?
61
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтрили му акаунтите е що?Да му отнемат думата!Вече Нанси Пелоси ще туитва за детето " то"!Много е " важно"!И другата лалажийка новата "виц- е"!А този с рогата носещ американското знаме," явно" патриот ми заприлича на плочкажиите пишман протестъри дето блокираха движението и влачеха БГ флага.
60
5
 
10
 
! Отговори
До Ссср преди 3 години
Не го е заявил Джо, а тези, които му слагат памперса.
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32Каква наивност! Каквото не го виждам и е далече, то или не съществува, или няма значение за мен. Колкото и да не ти се вярва, съвсем пряко влияние има и лично върху теб онова, което става в САЩ.
58
7
 
5
 
! Отговори
Щом преди 3 години
Тоз гений Шварценегер се е произнесъл, значи, така е!
57
8
 
6
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Джо Байдън заяви, че православието е радикално, агресивно течение в христянския свят и трябва да бъде заличено!!
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До15Не, не мислят така 15 милиона американци - гълтат като шарани каквото им се внушава и повтарят като папагали. Защото е по-лесно да не мислиш, ада се влачиш след някой сладкодумен лъжец.
55
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 73 А пък тия дето харесват Байдън са на принципа на Бойко "Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме" само че при тях случаят е с деменция, а не с простотия!
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20А ти как си мислиш, че се превежда Шварценегер? И какво общо има това?
53
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Славянин"Тръмп е единственият президент, който има "топки "и говори и каквото мисли."Да, ама не - той нито може да мисли, нито сам знае какво му става в главата. Тотален психопат. Пускат му запис на собствено негово изказване, той продължава да отрича, че го е казал. И така - безброй пъти.
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Да, ей сега ще стане - в мокрите ти сънища.
51
5
 
9
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До ХРИСТО КИРЧЕВКакво значеие има мнението на средния американец, след като ХРИСТО КИРЧЕВ разбира много по-добре от него, хахахаха
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Бат Арни каже, значи нещата са така. :))))Иначе, тоя с рогата какви приключения го чакат в затвора :))))) Там на такива дето са атакували символите на държавността им позволяват да получават няколко пъти просветление, както затворниците, така и надзирателите.
49
7
 
4
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 62Понеже Арнолд не те кефи, сигурно си рейгънист. Рейгън дори не беше първостепенен актьор като Шварценегер, а поддържащ. Той какви ги говореше, а?