Мелания вече спря да се преструва, тръгна си показно от Тръмп

Тя не спря за снимка при пристигането им във Флорида
22 яну 2021 17:00, Нели Христова
155

За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от съпруга си Доналд Тръмп. Когато двамата кацнаха във Флорида, оставаше само час преди Джо Байдън да стане следващият президент на Америка.

Излизайки от самолета, Доналд Тръмп се спря, за да може пресата да му направи снимки, махайки и усмихвайки се. Но Мелания, която бе облечена в красива дизайнерска рокля, само погледна през рамо и продължи да се отдалечава от съпруга си.

Видеото, в което Мелания просто си тръгва от Доналд Тръмп, е гледано милиони пъти, а потребителите в социалните мрежи не пропуснаха да се посмеят на чужд гръб. "Ако "писна ми" беше човек", написаха от The Lincoln Project. Това заключение беше повторено от много други потребители в Twitter, като @FESAUGUSTOS, който озаглави клипа: "Мелания каза: Договорът ми да се преструвам приключи преди 7 минути."

Потребителят @diegoebarros написа: "Мелания вече е приключила със всичко. Тя вече се отказа да позира", докато кореспондентът на GQ Джулия Лофи се пошегува: "Кой знаеше, че Мелания има толкова отлични комичени възможности."

И други клипове и изображения на Мелания Тръмп от сряда предизвикаха раздвижване в социалните медии.

Няколко изображения, на които Доналд Тръмп младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп са емоционални, докато гледат прощалното обръщение на баща си, бяха споделени в социалните мрежи. А самата Мелания просто се усмихва, докато се качваха на един от ВВС, за да заминат за Флорида.

Потребителят на Twitter @ roflo83 реагира на усмихнатата Тръмп, като написа: "Тя изглежда толкова щастлива", докато @chronicann туитна: "Мелания с истинска усмивка."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
25
 
! Отговори
мак преди 3 години
Май бг медиите се радват на поражението на Тръмп -изборно и в личенн план. Мелания-интересчийка? Макар че на клипчето си личи, че просто не искаше да я снимат и затова продължи пътя си. Но имаме сензация. Добре поне, че със семейството на дядото всичко е наред.
43
27
 
12
 
! Отговори
Мелани преди 3 години
Най накрая да видим тази жена щастлива и искрено усмихната! Много и е трудно с дъртия... ама пусти пари!
42
17
 
16
 
! Отговори
Тик-так преди 3 години
Сърдита му е, Той обича повече Путин!
41
6
 
26
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Много ли завиждате????? Горкичките
40
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната Copocoидна статия.
39
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антикампания срещу Тръмп продължава, тонове лъжи и манипулации. Представям си ако някой напише нещо позитивно за Тръмп в Twitter - веднага ще му бъде изтрит акаунта, по заповед на шефа. Не съм представял, че някога точно в САЩ ще има така сталинистка цензура и гьобелсова пропаганда.
38
4
 
33
 
! Отговори
аа1830 преди 3 години
Айде пак драма - просто показва, че не се превзема и недоумява какъв е този интерес. Вече не е първа дама, качва си се в колата съвсем нормално. Тръмп прави малко шоу и така - кой откъде е.
37
5
 
16
 
! Отговори
чорба-каша преди 3 години
Абе, Смехурковци, а задавали ли сте си въпроса - за колко $ или ? са готови да "пуснат" вашите съпруги?Е, стига да не са някои Страшилища, дето и овчар нямъ да ги погледне!-)))))
36
2
 
23
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Щом някой хора могат и д вземат лев от подобна новина,означава че дееволпцита е приключила...И между другото- само може да си фантазирате и мъже и жени за Госпожа Тръмп хаха
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрите майстори на фейк смайла са и двамата, но учителя е Трумпета.
34
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости на търкалета. Тръмп спря да помаха с ръка, а Мелания просто продължи и седна в колата до тях.
33
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то това се очакваше, още щом се разбра, че губи изборите. Ако беше спечелил, щеше да се случи след 4 години.Да не мислите, че е лудо влюбена в нвго? Всичко е заради, пари и власт. Сега няма власт, а пари може да намери и при някой по-млад, все пак е бивша първа дама. Няма да и е трудно да намери друг богаташ.
32
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега поне 10 пъти си е дърпала ръката от него когато ги показват по тв.Не може да го търпи и това е.Разбирам я.
31
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то и Деса ...скоро!!!
30
5
 
16
 
! Отговори
ТТ 7,762 преди 3 години
Сега, да допуснем, че вие сте на мястото на Тромпетъ и Мелънито.Срещу вас е цялата нео-либерална общност (няколко банки вчера публично заявиха, че прекратяват своята дейност с Тромпетъ и закриват банковите му ъкаунти).За да, защитите съпругата и синът си от пуснатите след вас "б есни п сета" вие демонстративно се разделяте и по този начин осигурявате що-годе, по-спокоен живот на семеството си.
29
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само и.д...иот не би видял, че той я бута да тръгва и тя тръгва.
28
6
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
ББ е милиардер и по_млад. Хубаво се огледайте Мелани. Иначе е т.о.л.у.п отвсякъде
27
3
 
21
 
! Отговори
жендрчетата се преди 3 години
пръскат от яд!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Известно ли ви е, че освен тая картина с Вождовете на двата братски народа на сроежа на Руский паток-има още картини от строежа. И щели да правят изложба. Гледах някои от картините. Ще падна, не е истина...не мое да е вярно...о,нееееееееееее...
25
2
 
11
 
! Отговори
Мут Ра преди 3 години
Нови проблеми в Реал Мадрид: Зидан е с коронавирус