Президентът на САЩ Байдън се спъна на стълбите на самолета

78-годишният държавен глава се изправи бързо и продължи
20 мар 2021 07:35, Елка Василева
493

Американският президент Джо Байдън залитна и падна, докато се качваше в правителствения самолет "Еър форс уан", за да отпътува за Атланта.

Изкачвайки стълбата към самолета, той залитна на два пъти, падна на едното си коляно и едва се хвана за металния парапет.

Той разтри коляното си, след което продължи да се изкачва с по-бавна стъпка, а на върха на стълбата спря, обърна се и отправи бодър поздрав, посочва Ройтерс.

Малко по-късно самолетът излетя от военна база Андрюс в покрайнините на Вашингтон.

Говорителката на Белия дом Карин Джийн-Пиер съобщи, че президентът е съвсем добре и предположи, че причина за залитането му може да е силният вятър в района на базата. Тя не каза дали Байдън е бил прегледан от придружаващия го при пътуването лекар, предаде БТА.

Седемдесет и осем годишният Байдън стана най-възрастният човек, поел президентския пост при стъпването си в Белия дом на 20 януари.

Президентът замина за Атланта за среща с американци от азиатски произход. Тази общност е в шок след поредица стрелби в салони за масаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


493
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е човекът! Ние сме зад САЩ! На какво заприлича светът? Убийци, терористи, извратени ми дават тон в живота. Искам да живея в свят където хората се усмихват един на друг, новодошлите съседи ги посрещат със сладкиш, непознат човек ти помага на улицата. Боже, къде е онова време когато бях дете? Хората бяха други!
371
0
 
0
 
! Отговори
До 423 преди 3 години
"До никакъв ВПК не става дума нали ..."И до никакъв Анонимен 405 не става дума нали?
370
9
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Война г-н Президент!!!,Цивилизованият Свят срещу диктатори и убийци,обявиха биологическа на Света ни руснаците и китайските им приятели...дали от ракетите на путин или от вируса на китай...все тая...Справедлив Свят или ...да се свършва!!!Милиарди по-света сме доброволци в Армията на САЩ,г-н Президент,единственият защитник на Свободата на Хората населяващи Света ни!!!Бог да пази САЩ!!!
369
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък още по-малките джуджета от жужето Путин, в България се радват, за какво?Не знаят че много скоро един балон, пълен с ***.*** ще гръмне в Русия! Надува се от доста време.
368
7
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха путин убива Немцов...разпорежда атентат срещу Скрипал...Навални,ама някакви животи...ако са на децата ви...вие тролчета за пари или под заплаха плющите минуси и плюете не истини срещу Президента Байдън...,и слепите виждат,че троловете на тръмп финансирани от русия вменяват нечовешки вини...но идваме за вас...няма да остане ненаказан...Атентата срещу Конгреса на САЩ ще бъде наказан безкомпромисно!!!Бог да пази САЩ!!!...ще си платите!!!
367
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е че Тръмп не си падаше по войните и затова оръжейните магнати го смачкаха. А те могат! Вервайте ми!
366
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 419Справих се с 405 както препоръча. Там говорят за Байдън. Аз говорех за ВПК и Тръмп. Между другото знаеш ли че бизнесът с оръжие е на първо място по печалба и възвръщаемост. След него идват хюман трафик(***) и наркотици?
365
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тези бутони бре! Няма бутони! Има Военно Промишлен Комплекс. Те диктуват! И понеже Тръмп не им играеше по свирката го смачкаха.Убиха един афро американ рецидивист и кампанията за сриване на Тръмп започна. И, срам за тях, много интелигентни хора се включиха в тази кампания и успяха. Сега си крепете Байдън по стълбите!
364
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 413=Явно този възрастен и болен човек е най-доброто, което имат американците=Не! Най-доброто за комунистическата партия в САЩ е Камала. Но пък се оказа че само 1% от америкаците гласуваха за нея. Затуй се наложи да ползват горкия Байдън като трамплин за нея. И да се проведат избори по-комунистически. Верно Байдън има много повече гласове от Камала, но само берзумец може да повярва че действащ президент може да бъде бит на избори след като има рекорден брой гласове в историята на САЩ .
363
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББТова не е никаква смелост, защото той е позиция, от която нищо не го заплашваТова е простащина и преди всички липса на професионализъм, недопустими на такова ниво. Нито един от случаите, които споменаваш, не е доказан. Байдън не може да не знае това. Има личен мотив заради разкриването на педофилските мераци на сина му. Путин пречи на запада, защото не иска да продава страната си. Затова има толкова много пропаганда срещу него и много подхранване на опозициятаТрябва малко да се мисли
362
1
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
@АбеНяма нужда дори да го тъпчат с каквото и да било. Хора в неговото ментално състояние просто не могат преценяват реалностите и риска. Затуй и много демократи вече искат да го лишат от достъп до ядреното копче! Горкото демент-старче си мисли че като се мъчи да припка като козичка ще убеди някой че у ред в главата. Жалка история но не той е виновен с нещо, а тези които го назначиха.
361
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да добавя, че паданията могат да бъдат един от симптомите на деменция. Към това той прави и гафове и забравя имена Той е е просто с деменция, а с деменция, която напредва и се влошаваЯвно този възрастен и болен човек е най-доброто, което имат американците
360
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Военен конфликт г-н Президент...Свободата и Справедливостта ще оправдаят жертвите...предпочитам да умра в бой за Справедливост отколкото путин и тръмп да са ни "господари"...Свободни Човешки Същества сме г-н Президент...Бог да пази САЩ!!!
359
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До АбеХаха...правите лоша услуга на бойко...да имаш смелостта да назовеш актьора-убиец пред целият свят и да го назовеш като убиец.../справка смъртта на Немцов,атентатите срещу Скрипал,Невални.../факти,лицемерието не е ценност...да си обслужващ персонал убийци и крадци не е ценност...и Президента на САЩ г-н Байдън единствен имаше смелостта да го изрече...разбира се ,комфорта от назначеният от путин тръмп ви е не комфортен...позволихте си да нападнете Конгреса на САЩ...
358
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът не е добро здраве. Не се шегувам. Има деменция и други заболявания. Вятър почти не е имало, освен в главите на демократите. Тове се вижда и по това, че не може и да говори добре. Не говори гладко, прави гафове. Неслучайно не е направил пресконференция досега. Путин го предизвика на открит дебат, той увъртя. Не би могъл да се оправиКато си помисли човек, че този непредвидим старец би могъл да опустоши цялата земя с едно натискане на бутона...
357
1
 
9
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Кой знае с какво го тъпчат, за да изглежда ''енергичен'' ! То не бяха вече проблеми с паметта, спъвания, падания, и какво ли не още ! Един голям ''демократичен'' цирк !
356
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББОткачалко за Путин знаем, ама я да чуем и за Китай и братската ККП, а?Като развалени грамофони сте, когато искате да защитавате марксизма в САЩ.И там ще се провалите!
355
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
до тук изводите са,че САЩ не са враг на изстрадалият Народа на Русия,враг са на управляващите ги алчни и носещи несправедливости политици-олигарси плащащи си за комфорт в зони на беззаконие,разделящи ни,вменявайки им,че руснаците не са свободни хора с животи даден им от Бог...а путин им бил крепостният...неприемливо...САЩ няма да са съучастници в такъв геноцид срещу един Велик Народ!!!Справедлив Свят...и за Народите на Русия!!!
354
1
 
5
 
! Отговори
Неслучайно преди 3 години
Хората са казали ''Бързай бавно'', но тоя няма търпение да се прави на велик !
353
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разликата е, че в САЩ телевизиите показват тези неща... а там, абсурд. Цялата телевизия ще бъде изпратена в Гулаг...