Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си

Сам Бринтън е известен с това, че популяризира различни фетиши
17 фев 2022 15:08, Нели Христова
306
Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си
Снимка: Instagram

Администрацията на Байдън нае първия нон байнъри човек на ръководна позиция във федералното правителство. Сам Бринтън ще служи като заместник-помощник-секретар по отработеното гориво и отпадъците в офиса по ядрена енергия към Министерството на енергетиката.

Бринтън, който използва местоимението "те", казва в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъде "първият полово гъвкав човек в ръководството на федералното правителство".

"В тази роля ще правя това, за което винаги съм мечтал, като ръководя усилията за решаване на предизвикателствата на нацията с ядрените отпадъци", пише Бринтън. "Ще направя всичко възможно, за да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля."

"Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да го поема", добавя Сам. "Не можете да разберете колко съм развълнуван. Нервен, но толкова развълнуван".

Малко се знае за личния живот на Бринтън.

Бринтън, който има магистърска степен от Масачузетския технологичен институт (MIT), пише в биографията си в LinkedIn, че работи за "решаване на световните предизвикателства с #NuclearWaste и защита на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy."

В момента Сам Бринтън работи като директор на глобалната политическа стратегия в Deep Isolation, компания за обезвреждане на ядрени отпадъци. "Те" също са работили за проекта Trevor, група, която работи за предотвратяване на самоубийствата на гейове и транссексуални. Докато бяха в проекта Trevor, те работеха по кампанията "50 законопроекта, 50 щата", която работи за забрана на терапията за преобразуване на гейове.

Заместник-помощник секретарите в агенциите на кабинета обикновено са длъжности на ниско ниво, които не изискват потвърждение от Сената, но акаунтът в Twitter Libs of TikTok публикува снимка на Бринтън, облечен в токчета с американски флаг и блестяща рокля, докато стои над трима души, играещи роли на кучета.

Изображението привлече внимание и критики срещу ЛГБТК+ обществото.

Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. "Те" изнесоха лекция за "изследването на фетиши" в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г. Бринтън разказа за собствения си опит с "играта на кученца", доминацията и как безопасно да душиш партньора си.

"Те" разказва за едно преживяване как обича да връзва партньора си като маса и да вечеря върху него, докато гледат Star Trek.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те разказва за едно преживяване Да се смееш ли, да плачеш ли..???
21
0
 
38
 
! Отговори
Става сложно преди 2 години
"Да, готов съм да го поема", добавя Сам" ?! Или готова? Или готово? Ще прецакаме граматиката. Че и медицината. На 50 години простата ли ще лекуваме или менопауза?
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да вярва, че е първият, който си признава, защото като им гледаме ходовете и решенията, доста ги има прикритите там.
19
0
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Аааа и ние си имаме такива бе, ама се крият... Тоя поне си казва, момчето...Нашите на мъже са правят ама тичат при Бойчо да им го врътка с 200, пък и те на него де, то там всички в един цирк играят и номерата си ги знаят...
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9 - "не разбрах "те" колко са на брой..." И "те" не знаят :)
17
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 2 години
Супер ретроградно и безинтересно....
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да си бяха назначили зеленото човече,дето го пазят в зона 51.По-голяма полза щеше да има.
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исусе.. Това е идиотщина. Тоя такава карма си е създал че с хиляди години животи има да плаща. ТОВА не идва от БОГА! Идва то дявола.Тъмната страна. А правителствата са тези които ви лъжат контролират заедно със СЗО фармация лекари медии Бил Гейтс и жена му Мъск и всички сатани които стоят зад този план за новия ред в света с ковид измама пандемията какват оняма химиотерапията която убива тялото спин какъвто няма като вирус и всички начини да печелят от вас да ви държат под контрол страх.УБИЙЦИ.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой спомня ли си вчера или оня ден беше статията за замърсените от биологично активни отпадъци води, превръщащи мъжките риби в женски?
13
0
 
20
 
! Отговори
ДизАпойнтед преди 2 години
Много скучно. Тръмп беше далеч по-колоритен.
12
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир Путин: "Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности." Това ни е познато, и у нас преди 100 години също правиха опити за нов ценностен ред. В Русия винаги ще има само два пола, децата винаги ще имат майка и баща а не родител 1 и родител 2, бебетата се хранят с майчино мляко, а не с човешко мляко. Ние ще се опираме на духовните ценности, историческите традиции и на културата на нашия многонационален народ.
11
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на момчето ... обаче превода е неточен ... ролева игра като животни .. хора се правят на кучета с маски, не че играят с животинки ... ами фетиши , защо да не ги задоволят... лошо няма ... важното е да са щастливи хората. Дано повече такива хора... и хетеро харата да се научат на разнообразие!
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този тип не може да преживее оргазъм ако не го разкаже публично и то така, че да станем част от неговото удовлетворение чрез реакцията ни на възмущение.
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американски "ценности".
8
0
 
46
 
! Отговори
ето затова преди 2 години
Путин ще ги мачка...
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господи,закрий вече този свят.Не се получи!
6
17
 
2
 
! Отговори
Човек за реализации преди 2 години
България се нуждае от СВОЙ владетел, който е ИЗНИКНАЛ от БЪЛГАРСКАТА нация !България не трябва да бъди поробена !Аз съм КОКИЧЕ за МОМИЧЕ !Направете ме владетел на България ! Няма да ви разочаровам !
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не разбрах "те" колко са на брой...
4
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краят на света ще започне от Америка.Продължавайте да им се възхищавате и да пращате децата си там.
3
2
 
58
 
! Отговори
Тери Пратчет преди 2 години
"Странник съм в земя позната". Дъглас Адамс: " А бяха времена в които истинските мъже бяха мъже, а истинските жени бяха жени. Изобщо нещата имаха простичко обяснение".