Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!

Руският народ не е наш враг, обяви президентът на САЩ
26 мар 2022 21:40, Красимир Ангелов
288
Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!
Снимка: БГНЕС

"За бога, този човек не може да остане на власт". Това заяви държавният глава на САЩ Джо Байдън по адрес на руския си колега Владимир Путин в реч в Кралския замък във Варшава, предаде Франс прес.

"Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и принципите, на надеждата и светлината, на благоприличието и достойнството, свободата и възможностите. За Бога, този човек не може да остане на власт", каза Байдън.

Американският лидер се обърна в речта си директно към руския народ. "Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете - вие, руският народ, не сте наш враг", заяви Байдън, цитиран от БТА.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически провал. Байдън добави, че натовските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в конфликт с руските военни.

Байдън заяви, че САЩ не искат да влизат в конфликт с руските сили, които нахлуха в Украйна, но отправи твърдо предупреждение към Москва: "Не си помисляйте да стъпите и на сантиметър на територията на НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
30
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Мисля ,че е време Путин да пуска ракетите към империята на лъжата и злото.Светът без тях ще бъде много по добро място за живот .
9
1
 
34
 
! Отговори
А???? преди 2 години
Три дни реклама че днес щял дакаже нещо важно за Укарайна !! А какво се появява? - тръшкане на 3-годишно дете когато не са му купили сладолед!
8
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки който има и малко мозък разбра че САЩ са "горивото" в тази война
7
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе дътр пергишин, не си ти тоз, който да каже дали ще е на власт или не даден държавник. Или по стара краварска традиция ще сменяте президента и на Русия? Да ама те са ядрена сила и да не станете проток другарят Сталин?!
6
6
 
33
 
! Отговори
ИЗРОДА БАЙДЪН преди 2 години
Вчера Байдън е имал 4 часов телефонен разговор с президента на Азърбайджан в който му е заповядал Азърбайджан да нападне Руската автономна област Нагорни Карабах обещавайки му пари и че Русия няма да си защити провинцията предвид войната в Украйна.Ако това се случи на всички ще е ясно кой подклажда войните !!!
5
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаааа, щото пък байдончо си е на мястото. Изкуфял дъртак.
4
5
 
44
 
! Отговори
Бай Издън е отчаян преди 2 години
Путин е "убиец" - уби бизнеса на сина му и бъдещето на партията му! Как няма да вие като куче срещу луната?
3
9
 
31
 
! Отговори
SS преди 2 години
Светът уверено върви към трета световна ! Дано да не съм прав !
2
5
 
41
 
! Отговори
Ооооо преди 2 години
Не само, че ше остане, но неговата ще е по-трайна от твоята, а пък дори, когато пукнеш, той още ще си е на власт. Просто има добро здраве и воля да се разправи с теб и държавата ти
1
6
 
35
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
Думкай са отзад Чакал!!! ДЪРТА МАША на Еврейската Американска мафия....За РодинуууЗа Путинуууууу...