Байдън се пошегува с Тръмп, нарече го "чума"

Президентът присъства на гала вечеря на медиите във Вашингтон
1 май 2022 17:55, Нели Христова
46
Байдън се пошегува с Тръмп, нарече го "чума"
Снимка: БГНЕС

Шеги и сериозни думи на президента на САЩ Джо Байдън маркираха традиционната гала вечеря на медиите във Вашингтон: в събота вечер (местно време) Байдън се пошегува както със себе си, така и с други. Още в самото начало той отговори за бурните аплодисменти на гостите „на 42-те процента, които наистина ръкопляскаха" - алюзия за рейтинга му, който според последното проучване е спаднал до 42%. Но журналистите са още по-малко популярни от него, пошегува се Байдън.

Сега като първият президент от шест години насам присъствам на вечерята, каза Байдън. „Това е разбираемо, имахме ужасна чума, последвана от две години на Covid", пошегува се демократът, като визираше републиканския си предшественик.

„Представете си само, ако моят предшественик беше дошъл на тази вечеря тази година", продължи Байдън. "Това наистина щеше да е истински преврат“.

Доналд Тръмп, който постоянно заклеймява медиите като „врагове на народа", бе първият президент на САЩ от 36 години насам, който не присъства на тържественото събитие след встъпването си в длъжност през 2017 г. Тръмп не присъства и през следващите 2018 и 2019 г.

Във връзка с руската агресивна война в Украйна Байдън отправи и сериозни думи в обръщението си към повече от 2600 гости в хотел Hilton във Вашингтон. Той похвали смелостта на журналистите, които отразяват войната на място.

Още по темата четете на сайта на Investor.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
24
 
4
 
! Отговори
Изразил се е преди 2 години
твърде мило. Тръмп беше повече от чума.
16
3
 
20
 
! Отговори
Най-голяма радост преди 2 години
ще ми достави моментът на сдаването на властта от синилния старец след изборите в САЩ през 2024.Той катастрофално ще загуби заради порочната толерастия от страна на демократите към всякакви перверзни измишльотини на разни малки групи хора в ущърб на мнозинството.На нормалните хора им омръзна джендърщината да им определя битието.А дядката ще сдаде властта на републиканците,водени от кого? От Тръмп.Сладък реванш.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ все са имали президенти - ид .. ти но този направо удря тавана. Бай ГЪН като нищо ще докара света до крах.Само го погледнете- виж му вървежа не му мисли за пърд..жа Президентската институция в САЩ все повече запада. Няма качествени хора които да искат да се занимават с това. Просто защото не искат да си цапат ръцете, защото това което се случва сега е мръсно.Но този просто е марионетка в ръцете на войнолюбците милиардери и търговците на оръжие. И се държи като клоун. Картинка
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целият свят му се смее.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не се шегува. Той не знам на кой свят се намира.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По- голяма чуma от БaйДън дененцияma не е имало.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най голямата чума за САЩ и света се нарича байдън . Не ме Тръмп беше Ок но байдън е див Со-росоид
10
2
 
9
 
! Отговори
моника бонева преди 2 години
Тръмп не е на това събиране понеже мнението му за Байдън относно войната в Украйна и не само,ясно го изказва наскоро в интервю:Глупавите хора,вземат глупави решения!Повече няма какво да се добави и дори конкуренцията не е между демократи и републиканци, а между ''кух орех'' и умел бизнесмен.
9
0
 
10
 
! Отговори
Байдън се пошегува с преди 2 години
здрависа се с неговия дух докато остроумничи
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
kinoreklama na nov usa epizod "umirai trudno"?!
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От такива клоуни като Бай Дън и Зеленски страда света.Дано по скоро ги вразуми някой.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще повЕрвате ли, че рейтингът на байДжо според последното проучване бил спаднал до 42%? Аз предполагах, че го харесват най-много 5% деменции и балами.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдъна не знае къде е Кукловоди са Хилари Клинтън и Бил .Американската демократична мечта е една голяма лъжа .Защо трябва визи като са толкова демократични ?Режат хора с перфектен английски и хора доказали се в професията .
4
0
 
16
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Бидоня и другите ни евроатлантически партньори палят войни и пускат чуми по света като през това време най нехайно не стават от масата по безкрайните им галавечери,гуляи,банкети и всичко по което можеш яката да натъпчеш търбуха и да пиеш до припадък!Той светът да си гори там на другия край!
3
1
 
28
 
! Отговори
Байдън е лайно преди 2 години
Проклетнико в ада ще гориш скоро вечно !!! Ако Тръмп беше на власт война в Украйна нямаше да има. Служител на дявола- ти запали войната в Украйна и постоянно подливаш бензин там. Ще дам една заплата на Тръмп и Оутин да изтрият от лицето на земята всички сатанисти, демократи и масони !!!
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чумата тебе да те удари деменция неориентирана
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
обикновен мъртвец....