Байдън в Киев: Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна

Той обеща още военна помощ
Обновена: 20 фев 2023 17:54 | 20 фев 2023 13:20, Нели Христова
279
Байдън в Киев: Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън пристигна в Киев днес на изненадващо посещение в украинската столица, съобщи Си Ен Ен, публикувайки снимки редом до украинския президент Володимир Зеленски.

„Джоузеф Байдън, добре дошъл в Киев! Вашето посещение е изключително важен знак за подкрепа за всички украинци“, посрещна го Зеленски.

Той обеща половин милиард долара допълнителна помощ за Украйна, съобщи Си Ен Ен.

Байдън заяви, че пакетът ще включва повече военно оборудване, включително артилерийски боеприпаси, повече противотанкови ракети "Спайк" и "Джавелин" и гаубици.

Зеленски от своя страна заяви, че той и Байдън са говорили за "оръжия с голям обсег и оръжия, които все още може да се доставят на Украйна и които не са били доставяни преди".

Байдън говори за устойчивостта на украинската съпротива, докато войната навлиза във втората си година.

"Предупреждавах света, че Русия ще нападне Украйна", каза американският президент, подчертавайки, че има значително съгласие в Конгреса относно подкрепата за Украйна.

Той се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, както и с първата дама Олена Зекенска, в президентския дворец в Киев.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
4
 
10
 
! Отговори
А през това време... преди 1 година
Братушките освободиха Прасковиевка под Артьомовск и Въздушно-космическите сили на Русия свалиха с ракета фашистки Су-27 до Изюм. Слава России!!!!
148
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зиг Зеленски! Хайл чичо Джо! И Хитлер ви предупреждаваше за евреите, ама ето на, унищожиха целия украински народ и половината руски народ. Това е война на евреите срещу славяните. Не е война на Русия срещу Украйна.
147
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Юдеите-ционисти правят свят в света - само те, само за тях и за никой друг! Това е проблемът с тия религиозни нацисти от най- висша степен...
146
2
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
убии-ци спрете оръжието и воината финансов одит на украина преговори и мир
145
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроатлантици ,ходете ги цункай те тези двамата,белким ви върже.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Договор за $749 387 с Пентагона разобличава лъжата за независимите фактчекъриАКТУАЛНО
143
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Израел може да помогне да не се разрушават Одеса, Днепропетровск и други градове чрез посредничеството на предприемачи с еврейски корени. Споразумение с гаранции за предприемачите от тези градове, че Русия приема правото им да притежават тези активи след освобождаването им. В замяна те трябва да допринесат за предаването на тези територии без бой и без да се разрушават.
142
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия още 2021 г предупреди, че ще използва военно-технически средства.
141
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината за войната е отказа на САЩ от преговори върху предложението на Москва от декември 2021г за изтегляне на военните структури на НАТО до границите от 1977. За Русия Украйна и източна Европа са собствена зона на влияние, и Русия определя сама правилата в собствените зони на влияние. НАТО да се изтегли до границите от 1997, Крим и четирите новоприсъединиени области да се признаят, демилитаризация, денацификация на Украйна и отказ от участие във военни съюзи и тогава Русия е готова да седне на масата за преговори. В противен случай Русия ще реши тези проблеми с военни средства.
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майданя,Нюланд,Хънтър?????Животът на украинците има значение,хубав филм..
139
5
 
17
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
Той бил предупреждавал : ) Е това всички го знаеха. Тази война я подготвяте от 8 години! Какво ли щеше да направи САЩ, ако някой от техните щати се беше отделил и бе станал проруски?
138
2
 
5
 
! Отговори
Киев преди 1 година
ще падне 3 дни след Бахмут! По руското летоброене!
137
9
 
10
 
! Отговори
така е преди 1 година
Защото целенасочено подтикваше режимът в Киев да провокира Русия. Да избива мирните жители в Донбас осем години без и дума да обелите за това. Да струпа войски, които бяха готови да смажат Донбас, но Путин изпревари с малко тази офанзива. Сега денацификацията тече в пълна сила. Но за краварите украинците нямат значение, целта е да се отслаби Русия, затова и конфликта трябва да продължи без оглед на жертвите
136
6
 
12
 
! Отговори
Див Петел преди 1 година
А бункерния диктатор съска от злоба в подномосковието и пуска зенитни ракети по наземни граждански обекти, като изкукуригал.
135
6
 
10
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Страхливците слуги на Путин са толкова активни и смели тук, защото форума е анонимен. Един пише по 10 коментара и си ги лайква. Но ако трябва да застанете с иментата си зад един тиранин и убиец на жени и деца е ясно, че ще се скриете. Ще дойде време, когато света ще търси отговоност. И на вас ще бъде потърсена, ако някой ви намери в землянките в които се спотайвате.
134
0
 
1
 
! Отговори
До 137 преди 1 година
Без виагра?
133
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ФАЩ беше в Европа, дали щеше Байдън да се излага така ?
132
4
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Днес в Киев, утре в Москва!
131
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин ще ги оправи и двамата.
130
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джуджа вече се хапе в някой бункер.