Осъдиха Доналд Тръмп за сексуален тормоз над Джийн Карол

Той обаче не е осъден за изнасилване
Обновена: 10 май 2023 08:45 | 9 май 2023 23:12, Нели Христова
136
Осъдиха Доналд Тръмп за сексуален тормоз над Джийн Карол
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп е малтретирал сексуално журналистката Е. Джийн Карол през 90-те години в  Ню Йорк, установи жури по гражданско дело.

Съдебните заседатели установиха, че Доналд Тръмп е отговорен за сексуалното насилие над Е.Джийн Карол, както и за клевета. Те обаче не осъждат Тръмп за изнасилване.

Тръмп трябва да плати на Карол 3 милиона долара обезщетение за клевета и още 2 милиона долара за побой, което включва сексуалното посегателство, за което тя каза пред съда, че е станало през 90-те години.

Тъй като това е гражданско дело, Карол успява да съди Тръмп за обезщетение. Тъй като това не е наказателно дело, затворът никога не е бил вариант пред бившия президент.

Доналд Тръмп реагира на присъдата, публикувайки съобщение с главни букви в своята социална медийна платформа Truth.

"НЯМАМ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРЕДСТАВА КОЯ Е ТАЗИ ЖЕНА. ТАЗИ ПРИСЪДА Е ПОЗОР – ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛОВ НА ВЕЩИЦИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!", заяви бившият президент в социалната си мрежа.

"Много сме щастливи", каза на свой ред  Е. Джийн Карол пред репортери на излизане от съда.

Джийн Карол обвини Доналд Тръмп, че я е изнасилил през пролетта на 1996 г. в пробната на елитния универсален магазин Bergdorf Goodman на Пето авеню в центъра на Манхатън. Искът е подаден през ноември 2022 г. През същия месец Тръмп обяви намерението си да се кандидатира за президент през 2024 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Америка няма нормална партия, и двете щипят парите на хората с огромни данъци. Едните раздават помощи на хората под средната класа, другите на тези на средната класа. А средната класа плаща сметката за всичко това. Всичко с цел хората да не трупат капитал. Важното е да не допуснем високи данъци и двупартийна система като в САЩ. И в никакъв случай да не раздаваме пари на хора или големи фирми
34
3
 
16
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Точно в Европа има правосъдие. За да осъдиш човек за изнасилване се иска съдебна експертиза. За да осъдиш човек за телесна повреда също. И това е абсурд да се сетиш сле 20 години. Иначе пеосто те обвинявам.Кълна се в библията и хоп..готово. Егати и "правосъдието". На теб, който го защитаваш да не ти се налага.
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не платиш на проститтутката, значи е изнасилване.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъртата с едно изнасилване си оправи пенсията.
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега Джийн Карол изнасили Тръмп с 5 милиона долара.
30
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МНОГО ГИ Е СТРАХ Тръмп вече няма никаква популярност в САЩ. На четенето на обвиненията от прокуратурата въпреки крясъците на Тръмп по медиите към последователите си да дойдат и да го подкрипят се явиха едва 1000 души, а тези които бяха против тръмп бяха двойно повече. Дори в момента да се яви срещу дядо Байдън на избори ще загуби с много по-лош резултат отколкото през 2020.
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1996 г. да не имало видеокамери и служители от охраната в такъв престижен елитен универсален магазин на престижно авеню в престижен квартал и никой да не е засякъл такъв скандал,викове,крикове и кой влязъл и излязъл от пробната за премерване на дрехи.
28
1
 
25
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Много ми е интересно КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА Е ПРЕДСТАВИЛА ПРЕД СЪДА клетата Карол за нещо което е прикривала ЦЕЛИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ? Или то няма нужда . Важното е едни адвокати да приберат едни пари и на Тръмп да се попречи да кандидатства за президент и да не застраши повторното кандидатстване на мумията Байгън.... че оръжейната мафия в САЩ мн0ого са доволни от дъртия памперс и си го искат за още 4 години.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът на американците е, че нямат духовност и емпатия. Там върховна религия са парите. Хората с пари са богове, а тези с повече са по-големи богове. Ценностите са изкривени. В САЩ за пари се прави абсолютно всичко. От това да убиеш човек, до това да обвиниш някой. На самите им пари е на писано, че вярвали в Бога. Ама, ако всичко е за пари, колко ли са вярващи. Особено пасторите им набиращи милиони за себе си. Американците са сбъркани. Вярват, че чрез пари ще отидат в Рая, като се откупят.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма вълна без косми! Наебббали се в съблекалнята. Че те преди време, пускаха записи, как Тръмп разказваше за сексуалните си похождения и го пуснаха публично.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време Тръмп ме опипа в родилното, моя дс съм жил бебе, ама му помня гоуемите оранжеуи ръки. Искам сега и аз малко паре. Язе съм скромен, 5 милиона долара, че ме оправят да забравя детската травма и да платя за психаротерапията. Тръмпец, плащай, че иначе ке ти yсерем компанията и че те омаскарим.
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щатите си станаха бананова република. Как се елиминират политически опоненти? Ми като ги съдиш за някакви измишльотини станали уж близо 30 години назад.
23
1
 
7
 
! Отговори
Емили Тротинейшън преди 1 година
Нека и аз, нека и аз да са ме опънали! Както и Буци Киризова и Лора ТАНКА и мисирките от БНР, разправят че Гешев сам се е гръмнал. Истината е на 70 то място в наште медии, тип Божков ТВ и нова теве.
22
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това осъждане го вади от играта за президент. Американците са много консервативни, когато става дума за сексуални казуси.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът на американското правосъдие е, че се гради на закони от преди 200 години. Там е все едно си в 19-ти век. Грам не са мръднали и няма да мръднат. За това и нон стоп стрелби и жертви. Най-несигурното общество в света, след африканските държави.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 27 - 2-3 милиона са му приходите за седмица-две .... Не е баш умрял от глад.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 25 - Да, дай да е каот нашата прокуратура или като насатоящата еврейска система, подобна и на българската - Едни хора се самоназначават, избират си протежета и никой не може да ги барне, следователно правят КАКВОТО СИ ИСКАТ!
18
2
 
23
 
! Отговори
Татул преди 1 година
Ето затова искам руснаците да победят. Писна ми от олиго'френия. Тръмп е много по достоен президен от онзи стар рептил Байдън. Но с правомощията си на действащ президент Байдън ще се опита всячески да го смачка.
17
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя самозабравил се е нагъл комплексиран мегаломан данъчен и финансов измамник - като го ударят в джоба ...ох как боли..и тепърва ще бере ядове тоз расист
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Исъден е за сексуален тормоз, защото може да се съди по показания.