Скандал в САЩ: Двама мъже заснети как правят секс в една от "свещените" зали на Конгреса

Ейдън Мейз-Церопски вече не е служител на Сената
18 дек 2023 21:00, Нели Христова
230
Скандал в САЩ: Двама мъже заснети как правят секс в една от "свещените" зали на Конгреса
Снимка: Pixabay/JamesDeMers

През уикенда Капитолийският хълм беше разтърсен от разпространението на недвусмислен видеозапис на двама мъже, които правят секс в зала за изслушване на Конгреса, съобщи списание "Тайм".

Осемсекундният порнографски клип, публикуван за пръв път на 16 декември от десния медиен уебсайт Daily Caller, е изтекъл от частен групов чат за гей мъже в политиката. В доклада, в който не се посочват имената на участниците и се замъглява едно лице, което се появява във видеото, се твърди, че в сексзаписа участва служител на Конгреса, а обстановката се определя като стая 216 в офис сградата на Сената "Харт".

Консервативното британско списание The Spectator съобщи часове по-рано, че неназован служител на сенатор Бен Кардин е споделил публично серия от неприлични снимки и видеоклипове, на които участва в сексуални действия в "така наречените свещени зали на Конгреса". Описанието на една от снимките в частност прилича на видеото, споделено по-късно от Daily Caller.

Новината веднага набра популярност в консервативните медии. Въпреки че подробностите остават оскъдни, американските медии идентифицираха служителя като Ейдън Мейз-Церопски, законодателен помощник на Кардин.

В изявление офисът на Кардин заяви: "Ейдън Мейз-Церопски вече не е служител на Сената на САЩ." То добави: "Няма да имаме повече коментари по този кадрови въпрос."

Кардин, който е прекарал почти четири десетилетия в Конгреса, обяви през май плановете си да се пенсионира през следващата година.

Мейз-Церопски, за когото се смята, че е на 24 години, публикува изявление в LinkedIn: "Това беше труден момент за мен, тъй като бях атакуван заради сексуалната ми ориентация, за да се преследва определена политическа наратива. Въпреки че някои от действията ми в миналото показаха лоша преценка, аз обичам работата си и никога не бих проявил неуважение към работното си място. Всички опити действията ми да бъдат характеризирани по друг начин са измислени и ще проуча какви правни възможности имам по тези въпроси."

Републиканецът Макс Милър обвини Мейз-Церопски, че го е нападнал, крещейки "Свободна Палестина!", докато Милър е давал интервю. Мейз-Церопски отхвърли това обвинение.

Неотдавна отстраненият конгресмен Джордж Сантос реагира на изявлението на Мейз-Церопски, като публикува в Х: "Да правиш секс в правителствена сграда на Съединените щати и да го снимаш е причината да бъдеш атакуван от медиите. Това, че си гей и правиш гей секс, НИКОГО не интересува..."

В отговор на съобщенията, че непристойният акт се е състоял на мястото, където сенатор Ейми Клобучар. седи във въпросната зала за изслушвания - стая, която е била домакин и на изслушванията на комисията за 11 септември преди 20 години, на историческото свидетелство на бившия директор на ФБР Джеймс Коми срещу Доналд Тръмп през 2017 г., както и на няколко изслушвания за утвърждаване на кандидати за съдии във Върховния съд, включително Соня Сотомайор и Брет Кавано - реп. Майк Колинс публикува снимка на почистващи кърпички в магазин за хранителни стоки с надпис "Коледно пазаруване за сенатор Клобучар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това не е скандал, а евроатлантически ценности. Конвенцийката също е такава и насърчава такива действия.
123
38
 
8
 
! Отговори
Пею преди 5 месеца
В Москва е пълно с гей клубове . Гугъл е пред вас. Зло са за света. Най голямото зло.Да ви светна малко - Медведев и така по ред ги карайте................
122
3
 
17
 
! Отговори
TRUMP 2024! преди 5 месеца
Мейк Хамерика грейт агейн!
121
32
 
6
 
! Отговори
Токмаков преди 5 месеца
Много сте неграмотни. Разходете се из чичко гугъл и потърсете снимката как Другаря Ви Брежнев целува другаря Ви Живков уста в уста. В русия е пълно с ***. Тя крушката си има опашка. Ако разгледате сайта на Ифандиев - там всичко е казано. Четете бре четете.....
120
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Какъв е проблемът? Проблемът е, че е правен в зала на Конгреса и пуснат онлайн. Помисли си дали фирмата ти няма да те уволни, ако се снимаш как правиш кекс в конферентната зала и го разпространиш в интернет.
119
4
 
35
 
! Отговори
Един преди 5 месеца
Написали "In God We Trust" на доларите, ама God казва, че содомията е смъртен грях. Въпреки това, всички се правят като че ли нищо не се е случило и е съвсем нормално мъже да се сношават. Няма толкова гнусно-лицемерна нация като U$.
118
41
 
6
 
! Отговори
Олд преди 5 месеца
Бил съм на много места по света ама толкова нежни души като в Русия не съм видял.
117
3
 
44
 
! Отговори
Обективен преди 5 месеца
Леле ,свирката на Клинтън бледнее пред това ,което е правил БайДън.....Извратена нация .
116
1
 
11
 
! Отговори
До 164 преди 5 месеца
Искаш ли пак на баща ти от rЪзЪ в твоите ycтенца както си е по стара ваша семейна традиция бе тpaH3истор рaзч ekнат?
115
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нема лошо, да се ръгат хората , кой знае, един такъв ръган отзад в Мавзолей го поставиха и вече 99 г минават да го гледат даже си плащат .
114
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Проблема не е че това се е случило за съжаление. Проблема е че това се случва и в Русия, а обществото не реагира по твърдо на тези неща отколкото в Америка. Xoмосексуалистие са навсякъде около нас. И у нас в България е пълно. Ако в Америка гръмнат някой пeдал веднага ще се почне расисти, ку кулкукс клан и подобни
113
2
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Айде сега, знаем си ги американците. Нищо ново не ни казвате.
112
3
 
14
 
! Отговори
Верен евроатлатик преди 5 месеца
много ми е интересно Галя от посоството кво мисли за това
111
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ужас, представям си тия геюви как след мъжка любов ходат наакани. Ужас, човек да не е около тях, само с въздуха пренасят зарази
110
1
 
1
 
! Отговори
До 143 преди 5 месеца
Ти да не си хомo и да живееш в САЩ че си толкова запознат? Той е легален дори и в България какво значи легален хах. Тук в САЩ има много убийства на xoмота като теб просто ей така за кефа. Бедна ти е фантазията какво ще ти се случи ако попаднеш сред някоя криминална банда. Всеки има от пистолет и мачете нагоре.
109
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тва пак е няква руска хакерска тъпoтия. Всички видяха руските войници как прaвзеха ceкc и един дрон ги засне за последно
108
0
 
8
 
! Отговори
✰ &#9 преди 5 месеца
А третия дето снимал без га6ти
107
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ромите са от Възраждане, за който не разбира. Имаме лидер с джука, която му стига до коленете. Човек, който никога не е работил нищо, си присвои при първата дадена му възможност държавна субсидия, с която си закупи имот. И тоя скапан синьокафяв индивид настоява за "народен съд", разбирате ли. Дори и ако не те разстрелят, жалки роме, покрай този народен съд, имаш ли нещо друго, което да предложиш като програма?! Някакви ей такива ташунгери ни занимават денонощно и изпълват новините с простотии.
106
2
 
7
 
! Отговори
до Какъв е проблемът преди 5 месеца
проблемът е, че между това да си клатим топките по всички възможни начини и това да го правим не където трябва, има известно разстояние. заради това и Бил Клинтън си замина. няма значение, че става въпрос за гей-скандал. точно както е недопустимо в парламента ни да си разменят тупаници турци и роми, когато основателите на парламента са изковали различен кодекс на поведение, следван десетилетия наред.
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е ги де "ценностите"...