Байдън: Ако Украйна падне, ще я последват Балканите

След Балканите следват Полша и дори Унгария
987
Байдън: Ако Украйна падне, ще я последват Балканите
Снимка: БГНЕС

Ако Украйна падне пред Русия, ще я последват Балканите, Полша и дори Унгария на Орбан. Това каза президентът на САЩ Джоузеф Байдън по време на реч пред кметове на американски градове в Белия дом във Вашингтон, предаде Нова телевизия.

Президентът на Съединените щати индиректно отправи тези думи към Конгреса, където от месеци е блокирана помощта за Украйна. Байдън настоя, че Съединените щати ще съжаляват горчиво, ако оттеглят подкрепата си. Според президента на САЩ, заради Украйна е настъпил един от редките моменти в историята, в които Европа гледа на Русия без страх. Той настоя, че такъв момент не трябва да се пропуска заради нерешителност.

"Ако се оттеглим сега и Русия успее да продължи инвазията си, да повали Украйна, какво мислите че ще стане със страните на Балканите? Какво мислите че ще стане с Полша? Или с Унгария и Орбан? Сериозно - помислете за това. Ще промени коренно цялата картина", каза американският президент Джо Байдън.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


987
Още по темата: УкрайнаБайдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
805
5
 
17
 
! Отговори
Тагарев преди 4 месеца
Бат Байдън, дръж се...., че без теб отивам в кауша!!!
804
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
копейките ще умрат от кеф, те си искат диктатор
803
2
 
18
 
! Отговори
Точен преди 4 месеца
Дайновци приготвят вече цветята и питките за руската армия на Орлов мост.
802
6
 
18
 
! Отговори
Black Metal преди 4 месеца
Този на снимката, така се е напънал, че май е напълнил гащите...
801
8
 
38
 
! Отговори
До Байдън преди 4 месеца
Дедо, знам че гризна дръвчето в Усирайна и загуби милиони и ще продължиш да губиш. Няма да има чернозем за тебе, няма да има далавери със зърно, няма да има желязо на безценица, няма да има евтина работна ръка. Няма! Гледай си наркоманясаниа и пропадал син, да не си вкара някоя свръх доза или да не хване СПИН от поредната лека жена. Купи му бизнес с бордеи и го прати в Мексико, че да миряса. Дядо върви на май-на-та Си!
800
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
за балканите не знам, ама Молдова и преднестровието ще ги лапне русия , като топъл хляб .. после и прибалтийските страни, все пак там 40-50% са руснаци ...
799
9
 
25
 
! Отговори
Тоа па... преди 4 месеца
...кви Балкани, кви пет лева. На Балканите петрол, газ и прородни ресурси нямаме. Тези в Луковит вече ги изпомпаха и окрадоха! Борбата е за петролът и газта в Източна Украйна, която вече губите!
798
6
 
27
 
! Отговори
Нострадамус младши преди 4 месеца
Само му вижте му*цу*ната , злобата която е изписана на нея и идиотския блясък в безумният му поглед !!!! За тоя рептил важи : след мен и потоп .... Да , ама не !
797
6
 
22
 
! Отговори
Дядо Байдън преди 4 месеца
да внимава да не му паднат шортите и лъсне пресъхналият кран на чешмата дето до сега напояваше на Украйна полята!?!?!?
796
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
До Ще паднеш Във връзка с изборите в САЩ ,Байдън се прекръстил на Байбайдън.
795
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ръша е умрело куче ако не фалира напълно след тва фиаско с укрите надали ще има възможността да заплашва други държави. има истински ръшнаци непромити от режима на пу тлер които описват че останалите в ръша или имат семейство което не могат да изведат от държавата или са промити дронове, всичко живо с грам мозък което става за нещо се е изнесло.
794
6
 
4
 
! Отговори
ИНФОТО преди 4 месеца
АВСТРИЯ още от 9 май 1945 иска да получи статут като Италия на държава победителка над Адолф Хитлер през Втората Световна Война с довода че самият Адолф Хитлер е БЕРЛИНЧАНИН...........факт...........ФУТБОЛНА ЗВЕЗДА около 1993 публично заяви че няма никаква Австрия,нямало австрийци а всичко било ГЕРМАНИЯ....... ЛЕВЕРКУЗЕН НАРКОМАН БЕРБАТОВ ХИТЛЕРИСТКИ ЯСЕН..............Съвсем наскоро НАТЕНЯХУ намекна:"БЕРЛИНЧАНИНА ДЖОРДЖ СОРОС Е ВИНОВНИКА ЗА НАХЛУВАНЕТО НА ХАМАС"
793
10
 
9
 
! Отговори
бла,бла преди 4 месеца
Това са пълни глупости. Оставяме настрана, че тия държави са в НАТО, а и Русия, колкото и голяма да е, няма достатъчно мощ, особено в момента, да се справи с няколко други държави
792
4
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 месеца
То така се пада. Това да не са стъпалата към Еър форс 1...
791
3
 
7
 
! Отговори
Дойче КРАХ Три преди 4 месеца
Още от преди Много Години мюсюлманското население искало да емигрира масово от Ивицата Газа в други мюсюлмански държави но НЕ ГИ ИСКАЛИ и мюсюлманите ги върнали в Ивицата Газа да воюват до последният мюсюлманин за унищожението на Израел......Или пък Исляма мисли точно като Натеняху за Ивицата Газа та НЕ ГИ ИСКАЛИ.......НАТАНЯХУ публично намекна че сатанта е Джордж Сорос БЕРЛИНЧАНИНА......... Възможно е скоро без нито един жив германец да останем
790
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Нали беше крайно изостанала, първобитна и пр. трана, а то ще превдема оловина Европа......
789
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тя русия не може да се справи с една малка пропаднала страна като Украйна вече 3 години, пък с държави от нато ще се бие. Смех
788
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не мога да разбера смисъла на заглавито , сигурно ни заплашва , че и нас ще ни използва за пушечно месо.
787
3
 
26
 
! Отговори
пенсайнер преди 4 месеца
Дърт интригант
786
6
 
32
 
! Отговори
КПСС БКП преди 4 месеца
Когатао малоумникът Байдън падне, войната ще свърши веднага !