"Отчаяни съпруги", ама по турски

Турските сериали правят мощен пробив в чужбина
7 фев 2013 07:12, Екип на Dnes.bg
91

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: филмТурциясериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
di преди 11 години
До darcas Оле оле колко си назад с материала хвани един автобус и се разходи до Кайсери (в средата на Турция) Кония ,Трабзон,Самсун хич не са псевдо и т.н що се отнася до ислямизиране нормално е 85% са мислюмани :)
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошо няма. Трябва да се цунеме всичките тука на Балканите и така ще има мир и кеф.
62
0
 
3
 
! Отговори
drapa4 преди 11 години
te yadad sa6to bob hlyab luk a i meso koeto struva 40lv kg a ti palen sas omraza zavist negi gleday izhvarli televizora i se varni 50 godini nazad primer 4ista4ka pensia ot 1000leva kakvo 6te kaje6
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еее детето чака турския Spongebob!!
60
2
 
5
 
! Отговори
до 62 преди 11 години
Аз пък гледам американските сериали за да се откъсна точно от ориенталската действителност и манталитет. Турските ме връщат обратно и затова не ми допадат.Подтискащи са. Някакво патриархално,мрачно такова.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvo mi draskate tuka kato momi kazaha che hizbullah sedi zad atentata i se nastrahte
58
1
 
5
 
! Отговори
до 999 преди 11 години
гледах един много хубав турски филм на МЕНАР филм фест - ''Остатъци''. истинско кино, няма нищо общо с блудкавите телевизионни бози от които се прехласваш. стига доводи на етническа основа.
57
5
 
6
 
! Отговори
една домакина преди 11 години
обожавам турски серияли!
56
3
 
24
 
! Отговори
darcas преди 11 години
В тия турски сериали се пробутва една псевдосветка Турция, която може да се ваблюдава основно в Истанбул и курортите на страната, но не и извън тях. Мисията на Ататюрк да направи турците поне малко европейци в момента върви към провал. Турция се ислямизира, започва да се рови в османското си величие и корени и все повече заприличва на средновековната империя като интереси
55
8
 
21
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Писах по долу не ми пука как си снимат сериалите и колко печелят искам да печелят по далеч от мен и семейството ми а не да ми ги пробутват в национален ефир!
54
4
 
19
 
! Отговори
До 53 преди 11 години
Ааа не така Босфор TV i TV7 ни облъчват постоянно не че ги гледам но се дразня че плащам за кабелна а ми пускат неща които не искам!
53
6
 
13
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
И плюещите във форума не мога да ви разбера! Под новините за Америка и кръвопроливанията в арабския свят сте първи противници на Израел и Америка, а сега сте им първи привърженици на американците. Бъдете малко по-последователни в идеите и възгледите си. И не се смейте, че турците завоюявали само Близкия Изток и Африка, вярвайте това никак не е малко като пари и приходи. ОК, те като не стават и са некадърници, със "Стъклен дом" България колко държави "завоюва", не региони, колко държави!?
52
4
 
11
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Методите, техниката и работата на турските екипи са напълно същите като на тези в САЩ. Турция все пак копира техния модел - по сезони, начин на заснемане и т.н. Всичко друго опира до сюжет и тематика. Турците не биха пуснали секс и порно, което лъха от всеки американски филм, заради това има 10 минутни целувки и романтични целувки. Турците произвеждат по 63 сериала годишно, разбира се от тях има голям ***, но имат, примерно, 5 качествени. Така стои въпросът и с американските - от 20- 2 стават
51
7
 
5
 
! Отговори
do tupungerite преди 11 години
tezi seriali sa otvrat.nyamat nishto obshto s deistvitelnosta.
50
15
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 11 години
Аз пък гледам турски сериали.Не съм пристрастена,но ми доставят удоволствие.Много сме по-близо като манталитет с турците,отколкото с американците например.Харесва ми,че има някаква чистота във взаимоотношенията.Дали в реалният им живот е така не знам.
49
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви кажа по-гаден сериал от "Дързост и красота" едва ли има. По- добре турски, отколкото американски такъв, в който се женят синът на майката с внучката на бащата.... майката ражда дете от съпруга на дъщеря си ...Изгубих им дирята вече.... :(((((((
48
12
 
12
 
! Отговори
Dracula преди 11 години
Нищо ново под слънцето. Турчин да е измислил, създал нещо ? Освен да граби наготово или да имитира нещо вече създадено.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Из Близкия Изток и Балканите"Може да се добави още - Африканският континент.
46
10
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
И аз 52 не съм гледала досега турски сериал! Тези филми са много далече от нашата действителност и човешки взаимоотношения. Когато превключвам каналите и видя някоя бабичка с елече и кърпа на главата, и музикалното маане ми се повдига! Въпреки че съм на сериозна възраст, тези блудкави бози не ми допадат!
45
4
 
17
 
! Отговори
туркиня преди 11 години
Никой не ви пробутва сериали- вие сами плащате стотици хиляди, за да имате право да ги излъчвате... Ако случайно знаете законите за търсенето и предлагането ;) Невежеството не винаги е блажено хора, lighten up.

Спонсорирани публикации