Електрическите крушки вече са в синхрон с филма, който гледате

Те са светодиодни, могат да светят в какъвто цвят пожелаете и имат вградено Wi Fi
30 юли 2014 16:12,
0
Електрическите крушки вече са в синхрон с филма, който гледате
Снимка: Bulgaria On Air

Компаниятя Sу-Fу Network реши да пусне продължение на филма „Торнадо от акули", но този път невероятният екшън ще се пренесе не само на екрана, но и в лампите ви. Как е възможно това?

Philips създаде електрическа крушка с оттенъци, в която има три интересни неща: тя е светодиодна, може да свети в какъвто цвят пожелаете и има вградено Wi Fi, така че можете да контролирате всяка крушка от приложение в телефона ви.

Какво общо имат с това SуFу и летящите акули?

Компанията се възползва от Wi Fi връзката на крушката, за да координира осветлението в стаята ви с действието, което се развива във филма. Второто екранно приложение Sу-Fу - Sу-Fу Sync – може да чува реплики от филма и после да изпраща инструкции на крушките в къщата ви. Например стаята ви може да бъде окъпана в приятна синя светлина, когато сте във водата, но след това да се промени в тъмночервено, когато някой е изяден от акула.

Лампите могат да се включват автоматично, когато се събуждате, защото fitbit отчита движенията ви, а ако решите да си пуснете музика - лампите ще са в синхрон с ритъма на всяка песен и ще превърнат къщата ви в дискотека.

Каква е цената на такава крушка Philips вижте във видеото на Bulgaria On Air:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: крушкиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации