Килийното училище на 21-ви век

Събират деца от различни класове, за да не пътуват по 30 км
Обновена: 11 окт 2011 14:43 | 11 окт 2011 07:04, Екип на Dnes.bg
36

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
5
 
! Отговори
Дора Петрова преди 12 години
Поклон пред теб, Учителю!
34
0
 
10
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Играят си дечицата, разказват без да хленчат.... Милите те....
33
0
 
10
 
! Отговори
учител преди 12 години
Онемях като гледах това... Отидох някъде в 19 век. И това България ли е? 21 век ли е? Чии са тези деца? Какво ще чакаме от тях, след като "учат" в примитивни условия? СРАМОТА!!! СРАМОТА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ СИ ЗА НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА СВЕТИ!!! ХВАЛА НА КОЛЕГАТА! ПРЕДЛАГАМ ТОЗИ ЧОВЕК ДА ПОЛУЧАВА ДВОЙНА ЗАПЛАТА!
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е резултата от реформите в образователната система 20 г.СРАМ и ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ и ВСИЧКИ МИНИСТРИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДОСЕГА.Уж образованието е приоритет, а все няма пари за него.Предлагам да се мине към електронно правителство и всички депутати и целият кабинет да бъдат СЪКРАТЕНИ!!!ДА СИ ТЪРСЯТ ДРУГ НАРОД КОЙТО ДА ЛЪЖАТ И ОГРАБВАТ!!! И БЕЗ ТОВА САМО ПРЕЧАТ и УПРАЖНЯВАТ ТЕРОР ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ!!!ВЪН!!!
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този учител е по-ценен за България от цялата ни политическа върхушка.Напълно подкрепям думите на 15"Един от тихите герои на съвремието...Те не се пъчат, не режат ленти, не лаят, не крадат...Дават от своето за благополучието на другите...И нищо не може да ги спре да постигнат целта се...Аз бих гласувал за такъв президент!!!"
30
1
 
13
 
! Отговори
до 6 и 29 преди 12 години
И аз мисля като вас. Точно *** /семейство на 27 и 28г./ спасиха майка ми, която е направила мозъчен инфаркт. Грабнали са я на ръце, после в колата и са я закарали до Спешна помощ. Като са ги видели, че са по-тъмнички, никакво внимание на пациентката,която е лежала на скамейка. Жената е вдигнала скандал и след това са приели майка ми, която от всички е била най-спешния случай и е било очевадно.Тааа, човекът или е човек, или не е, другите признаци са без значение.
29
0
 
9
 
! Отговори
Bill Gates преди 12 години
Ще се мине на дистанционно обучение през интернет. Това е ясно. Не е ясно откъде ще се вземе интернета, но това е друг въпрос.
28
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 1 - Само ако знаеше, че този "***/турчин" струва хиляди пъти по-вече от хиляди "не-***/не-турчини" като тебе... Шапка му свалям на този УЧИТЕЛ!
27
0
 
10
 
! Отговори
d преди 12 години
Защо намесваш толерантността? Само да ти кажа, че Албания, Украйна, Русия, Босна и Сърбия са в пъти по-назад от нас. В Русия татари и чеченци живеят по-добре отколкото белите руснаци. Албания е нещо като европейски Египет, Украйна е държава на ***, Молдова да не говорим колко са зле там, Босна и тя..Не сме най-зле.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
коментар 26 е до 24, "до 21"
25
3
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
ще се изненадаш, но имам и аз някаква представа от проблемите в образованието. дотолкова, че да не правя гръмки коментари с обобщения. Бил съм замалко и аз учител, само че в големия град, и знам, че всъщност нищо не знам за системата ...Като има пари, действай да се разпределят по предназначение, има си механизми на гражданското общество, като си толкова отговорнА ще се оправиш.Колкото до Индия, милиони деца не получават образование въобще, а лаптопи раздадоха в една община, за първи път ...
24
0
 
21
 
! Отговори
петрова преди 12 години
Напълно подкрепям изказването на 15: "Един от тихите герои на съвремието...Те не се пъчат, не режат ленти, не лаят, не крадат...Дават от своето за благополучието на другите...И нищо не може да ги спре да постигнат целта се...Аз бих гласувал за такъв президент!!!"
23
0
 
17
 
! Отговори
До 21 преди 12 години
Първо нито знаеш къде съм, нито в какво училище съм учила и второ работила съм като учителка и определено съм много по-наясно от теб какви са проблемите на българското образование. И знаеш ли, което е най-забавното, пари има, но разбира се, те никога няма да стигнат до тези деца и до тяхното училище, защото разни хора от министерството спешно се нуждаят от екскурзии... опс... семинари в чужбина. Колкото до лаптопите, щом една, уж бедна държава като Индия може, защо да не е възможно и тук?
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уж много осторумно заглавие, но какво друго предлагате за учениците - да си седят в малките села, да не учат и да тъпеят ли? За съжаление такава е реалността - селата обезлюдяват и така е навсякъде в "цивилизования" свят.
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До четвърти клас може и в къщи да си учат.По-важно е оттам нататък.
20
1
 
10
 
! Отговори
до номер 13 преди 12 години
хайде, като си 200 години напред в образованието, като си толкова прогресивен, раздай ТИ на всеки ученик по един лаптоп. А, какво викаш? Не те чувам нещо ...Въпросът тука не е колко модерно да е образованието на тези деца, а дали въобще да го има, та докато си седиш на топло в големия град, не си въобразявай че имаш, ама въобще, някаква представа от проблемите на образованието по селата. Или каквито и да е проблеми по селата.Ай с здраве, компетент ...
19
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето такива репортажи трябва да се правят! Да се види, че има оцелели хора след кумунизката дизентерия сред която оцелявахме десетилетия!Въпреки кумунизките извращения с парите за образованието, ГЕРБ намира пари за да продължи да издържа такива малки училища за удобството на местните дечица и за да намира на работа училищният персонал!А СереГея щеше да им е бил шута за някоя и друга хилядарка!
18
0
 
31
 
! Отговори
петрова преди 12 години
Много приятен репортаж. Браво на тези хора, които правят най-доброто което могат! Те са героите на нашето време!
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам и се чудя.....Това възможно ли е! На такива Учители трябва шапка да сваляме, родителите и децата са живи за оплакване, а държавата.... Държавата просто я няма!Страшно е!
16
0
 
32
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
На този човек, той е истински учител. И децата ще станат хора, не като глезльовците с айфони в града. Както се казва: Всяко зло - за добро.

Спонсорирани публикации