Топло и слънчево днес, температурите - до 37 градуса

Над планините ще се развиват купести облаци
Обновена: 21 авг 2019 10:22 | 21 авг 2019 09:28, Петя Славова
0

Денят започва със сутрешни мъгли по Черноморието и повече слънце в западните части на страната. Минималните температури ще са от 12 до 18 градуса. Преди обед ще бъде слънчево. Следобед облаците по Черноморието ще намаляват. Това прогнозира синоптикът Виолета Манчева в "България сутрин".

Ще духа слаб вятър, по Черноморието - до умерен. Максималните температури стават все по-високи. Днес те ще достигат от 32 до 37 градуса, предаде Bulgaria ON AIR.

На 2500 метра максималната температура ще е около 11 градуса, а на 1500 - над 19. Над планините ще се развиват купести облаци.

В четвъртък пред обед по Черноморието ще има ниски облаци, които постепенно ще намаляват през деня. Следобед ще се заоблачни и в Западна България.

В петък облачна вълна ще премине през крайните северни райони, а в Силистра ще превали. В събота повече облаци ще има над Западна България, а в неделя ще бъде слънчево - възможни са превалявания единствено във Видин.

Времето на Балканите също остава слънчево, топло ще бъде и по Средиземноморието. Облаците над централните части на Европа намаляват. По-съществени валежни количества се очакват над Алпите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари