Валежи в част от България, в Добруджа и ще прегърми

Максималните температури ще бъдат от 20 до 25 градуса
4 апр 2024 07:50, Нели Христова
2

Днес минималните температури ще бъдат от 5 до 10 градуса, по Черноморското крайбрежие до 11. Сутринта ще има разкъсани облаци над западните райони, а на изток ще бъде слънчево. През деня от запад на изток ще премине облачна вълна. Следобед ще превали в южните и североизточни райони. В Добруджа ще прегърми.

Вятърът ще бъде слаб със скорости до 20 км/ч, от запад-северозапад. Максимални температури в населените места ще бъдат от 20 до 25 градуса, а по Черноморието до 20 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над планините следобед ще има значителна облачност. Вятърът по високите части, над 2200 м, ще бъде свеж от запад, с пулсове до 40 км/ч. Максимални температури за деня над 2500 м ще бъдат около 1 до 3 градуса , а на 1500 м - от 8, до 9 градуса.

В петък ще има повече слънце, ще превали в източната половина от страната. В събота и в неделя очакваме по-топло време с повече слънце, и дневни температури от 25 до 30 градуса. В понеделник сутринта се очакват краткотрайни мъгли , а през деня ще бъде слънчево. Във вторник ще се заоблачи, с условия за следобедни превалявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Видео прогноза
Жега до 30° днес, продължава преносът на сахарски пясък
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
В. преди 3 седмици
Хубав ден!