Киев: Украинската авиация отразява въздушни атаки на Русия

Силите за отбрана на Украйна удържат отбранителни позиции
Обновена: 24 фев 2022 14:44 | 24 фев 2022 09:10, Елка Василева
71
Киев: Украинската авиация отразява въздушни атаки на Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Украинската авиация отразява въздушни атаки на Русия. Това заяви Генералният щаб на украинските въоръжени сили, предаде агенция УНИАН.

Още по темата
Днес в 05:00 ч. въоръжените сили на Руската федерация започнаха интензивно да обстрелват наши подразделения в Източна Украйна, нанесоха и ракетно-бомбени удари по летищата в Бориспол, Озерне, Кулбакино, Чугуив, Краматорск, Чорнобаивка и по военни обекти на украинските въоръжени сили.

Същевременно агресорът започна артилерийски обстрели на територията и селищата в Украйна по протежението на държавната граница, се казва в съобщение на Генщаба.

Силите за отбрана на Украйна са в пълна бойна готовност, заели са и удържат отбранителни позиции. Ситуацията е контролируема, добавя командването.

Генералният щаб заяви, че информацията за руски войскови десант в Одеса не отговаря на истината.

Украинската армия съобщи, че пет руски самолета и един руски хеликоптер са свалени в Луганска област, предаде Ройтерс.

Русия отрече да са свалени руски самолети над Украйна, информира РИА Новости, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Ако Турция ни нападне българите би трябвало да са на бойната линия, а за изселване говорят страхливците.
31
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Украинската армия съобщи, че пет руски самолета и един руски хеликоптер са свалени в Луганска област, предаде Ройтерс." Сега майките на загиналите руски пилоти ще искат обяснение от Владимир Путин за какво са загинали техните деца!!!
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли кат почне разпарчетосването да си вземеме Бесарабия
29
11
 
12
 
! Отговори
ТЪПА ТИКВА преди 2 години
Вова маленький самодержец показа, че е истински фашист и ще си плати скоро за това. Така може да постъпи самозабравил се сатрап и тиранин!!!
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за сега ви бомбят с ракети и те взимат пример от хамърите, вие с кво отговаряте само един господ знае :)))
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-лошо от липсата на информация, е дезинформацията - такава каквато тече в момента по уж българските медии!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Киндзадзаи къде да се изселят, според твоите "мъдри мисли" - ако турция ни нападне, ние къде ще се изселим - в СевернаМъкедония ли, или в "братските" ни съседи? Или нейде из земите на "големия брат" ?
25
10
 
19
 
! Отговори
Киндзадза преди 2 години
Окраинските нацбатальони започнаха да молят за хуманитарни коридори, но този път ще бъдат заличени. Преди 8г. под Иловайск и Дебалцево бяха помилвани и те за благодарност избиваха мирни жени и деца. Днес ще получат заслуженото. Няма драма, днес е началото на краят на войната, продължила осем години и довела до геноцид над народа на Донбас. Който е проспал това, отива на сметката на безмозъчната денократунковска пихтия. Косово беше началото на декомунизацията, днес продължава в Окраина, Мир...
24
1
 
15
 
! Отговори
До КЕНДЗАДЗА преди 2 години
Пич(ке) - по времето когато руснаците бяха в Афганистан, не са воювали срещу талибани, а срещу муджахидини. За твое сведение- талибаните прогониха НАТО от Афганистан! Да си знаеш, нищо лично.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21 "Украинската армия съобщи, че пет руски самолета и един руски хеликоптер са свалени в Луганска област, предаде Ройтерс.хахаха, не мога да се спря да се хиля, хахаха" Хората с тежки психически заболявания се хилят, когато се говори за война и умиращи хора.
22
8
 
9
 
! Отговори
До Киндзадза преди 2 години
Да но не може всяко малцинство в една държава да си откъсва постоянно по парче територия. Малцинството е приело да живее и спазва законите в тази държава. Защо трябва да има сепаратизъм? Не е ли по-лесно да се изселят ако не им харесва вместо да се води кръвопролитна война?
21
10
 
8
 
! Отговори
Труе стори преди 2 години
23.02. 1943г. началото на освобождаването на Донбас от нацистите...Историята се повтаря...хаххаха
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отразява чушки...
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ега ти пропагандата - показват човек са раница - това са евакуиращи се украинци. Стрелба от украински пво системи в Киев - бомбардировки над града....
18
17
 
6
 
! Отговори
КЕНДЗАДЗА преди 2 години
Украинците придвидливо се заредиха с пресонисими установки.Много добре,че го направиха.Сега руските самолети вертолети и танкове ще страдат яко.Украинците това и чакат.Както чакаха талибаните в Афганистан.В ония години едни прости козоеби разсипаха руската армия,та тия чак се изнесоха като пос.рани.Сега ще стане още по-лошо,но ушанките не го усещат.Украинците са хитряги няма как да им се отрече.Който не ми вярва,нека да изчака до утре.
17
2
 
2
 
! Отговори
лайНАТО преди 2 години
Активизираха се войнолюбците- оТпорки, противниците на декомунизацията и демилитаризация на Окраина. Безценно...хахаххаха. Отивате при черните души...
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай стига бе. 5 самолета бутнали. Че то скоро рашките нема има с кво да летят.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това нас не трябва да ни засяга и да не се врем, където не ви е работа. Никой не знае, къде е истината, *** история
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинската армия съобщи, че пет руски самолета и един руски хеликоптер са свалени в Луганска област, предаде Ройтерс.хахаха, не мога да се спря да се хиля, хахаха
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не е контролируемо,ако информацията за свалените Руски самолети излезе вярна това означава че ПВО иВВС на Украйна буквално ще бъдат заличени от земята!