Зеленски: Докато ни нападат, ще се защитаваме

Русия ще трябва да разговаря с нас, за да се сложи край
25 фев 2022 08:43, Александър Попов
118
Зеленски: Докато ни нападат, ще се защитаваме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин лидерът на Украйна Володимир Зеленски отново направи видеообръщение към нацията. На украински и руски език той отправи призив към Русия за прекратяване на огъня.

"Рано или късно Русия ще трябва да разговаря с нас за това как да прекратим военните действия и да спрем тази инвазия", казва той.

"Колкото по-скоро започне този разговор, толкова по-малки ще бъдат загубите на Русия".

Той добави, че докато атаките не спрат, "дотогава ние ще защитаваме страната си".

Още снощи Зеленски предупреди за засилването на атаките срещу столицата Киев. Той заяви, че няма намерение да напуска столицата и че знае, че в момента е цел номер едно на Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
19
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 2 години
Зеленски, ти сам си вкара автогол.... Слуша, САЩ и западните ти приятели, сега невинни украинци воюват срещу Русия.. А очакваше помощ от НАТО. Е няма как да стане, защото не сте все още член. И Байдън, се подхилва на твойте глупости... Трябваше да послушаш Русия, и всичко щеше да бъде наред. Нямаше да има тази война... Подавай оставка, и всички в парламента.....
33
1
 
1
 
! Отговори
хахахахаха преди 2 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААКу ку, ку ку.Имали някой тук?
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сто години след появата на фашизма пак трябва да бъде изкореняван от Европа.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски много скоро ще позеленее за дето слушаше проклетите евреи
30
0
 
13
 
! Отговори
АНОНИМ преди 2 години
ЗЕЛЕНСКИ Е ЕВРЕЙН ,ТОВА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ--НЕ МУ ПУКА ЗА СЛАВЯНИТЕ
29
4
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
На 24 февруари 1920 е създадена "Националсоциалистическа германска работническа партия" на Хитлер. Посланието е ясно.
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което се случи с Украйна да е обица на ухото за всички ,които се подлъгват по американо-английските съвети,както хората казват по-добре е да са ти врагове отколкото приятели.Както Грузия беше употребена за техни цели,така стана и с Украйна...
27
1
 
14
 
! Отговори
СС преди 2 години
Зеленски е виновен за това положение. Първо той беше длъжен да приобщи хората от района на Донбас, а не да ги репресира толкова години. Това щеше да е добре и за Украйна, предвид това, че Донбас е силен индустриален район. Така хората там щяха да са добре и нямаше да искат отцепване, нещо, което Путин използва много умело. Зеленски не си изигра добре картите.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната е много гадно нещо и не би трябвало да я има в 21 век, обаче тоя президент да си беше свършил работата, а не откакто е на власт да се конфронтира с Русия и да работи за война ... сега народа му ще плати цената, щото него сигурно ще го евакуират, и ние също ще платим от джоба си последствията!
25
1
 
29
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Айде бе Зеленски грабвай един калашник и отивай да стреляш заедно с твоите американски партньори до последният украинец! Какво само приканваш мъжете да воюват, покажи им как става! НЕщо май няма много желаещи да се бият в тая *** война!
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски, всички знаят що за "управляващ" си - същия като нашия слуга, назначен да ограбва хората и да подписва "договори" със сатанистите. Подай оставка, разпусни парламента, вземи си фашистките наемници и бягай много бързо защото от зелен ще станеш кафяв. Така хем ще спасиш миризливата си кожа, хем и ще спасиш много животи.
23
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 43 преди 2 години
В СС са подбирали само руси, синеоки гейове. Какво те учудва?
22
1
 
27
 
! Отговори
Nimand преди 2 години
Зеленски , бил комедиант и актьор как да вярваш на такъв човек !! Явно иронията на американците е голяма - в Украйна комедиант управник , в България също само комедианти и актьори с купени дипломи , чисти натурални джендерасти !!! Слушат и изпълняват нарежданията на американските си господари с отворени дупенца !!!!!!КАЗВАМ САМО ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски ще удържа руснаците докато не свърши кокаина.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие сте пътници, време е да ви дадат политическо убежище някъде и оттам да защитавате извратените ви ценности - как съчетават еврогейството с фашизма не знам :)
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да видим дали ще си хване частния самолет като Порошенко или до няколко дни ще си дъвче нервно вратовръзката, като Саакашвили хахахха гей-комедийно актьорче
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хвърли кърпата и спри кръвопролитието. Така или иначе това ще стане и само страдат невинни хоре. После преговаряйте.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да очакваш от клоун.Загубите за Русия щели да са големи...ами за Украйна ще са опустошителни в такъв случай бе ***.Тичай при Байдън да му плачеш на рамато,защото той ви въвлече в това.
16
1
 
26
 
! Отговори
чичо преди 2 години
когато русия искаше разговори, вие врякахте навред небивалици, не спазвахте споразуменията от минск, криехте се зад нато и сащ, и като ви удариха шамара, пакбръщолевиш! спри се и помоли, подчертавам, помоли путин да спре, иначе сте в ***!
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този убав момък да стяга куфарите и да хваща пътя, че ония кръвожадни водкаджии няма да му цепят басма и за 5 минути....!!