19 държави са доставили оръжие на Украйна

Десетки страни са предоставили хуманитарна помощ
129
19 държави са доставили оръжие на Украйна
Снимка: БГНЕС

Украйна е получила оръжия от 19 държави, а десетки страни са ѝ предоставили хуманитарна и финансова помощ. Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба на брифинг.

Още по темата
"Мобилизирахме международна антивоенна коалиция, която вече включва най-малко 86 държави и 15 международни организации.

19 държави предоставиха оръжие на Украйна, 10 държави предоставиха макрофинансова помощ, 22 държави предоставиха хуманитарна помощ, доброволци от 16 държави вече пристигат в Украйна, общият им брой надхвърля 1000 души и заявките продължават да пристигат", изброи министърът. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
11
 
! Отговори
До SS преди 2 години
Какви заеми бе пич, те си плащат със кръвта. Оръжията са военна помощ. Американците им подаряват още 600 милиона долара.
69
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах новия министър по Нова. Горкия не смее да каже какво са поискали от нас Украйна. Според мен муниции, само ние ги правиме.
68
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами браво! Това се казва миротворци!!!
67
2
 
15
 
! Отговори
Росен преди 2 години
До АнонименГлаголицата е дело на Кирил и Методий, а кирилицата е създадена в България.
66
24
 
38
 
! Отговори
Ботев преди 2 години
В основата и на този конфликт стои световният агресор - САЩ. Бруталната Желязна завеса, която беше спусната от Вашингтон, не може да скрие истината
65
14
 
38
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
КОЛОНИТЕ ОТ БЯГАЩИ КЪМ ПОЛША И МОЛДОВА СТОЯТ ПО ГРАНИЦАТА С ДНИ , ЗАЩОТО УКРАИНСКИТЕ ГРАНИЧАРИ ПРЕТЪРСВАТ ВСЯКА КОЛА И АВТОБУС ЗА БЯГАЩИ МЪЖЕ !!! ЗЕЛНИКОВ , ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК !!!
64
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо спрахте да пишете за новозаразените,излекувалите се починалите изведнъж обурнахте палачинката то на всеки беше ясно каква измислица е ама ни убеждавахте,че е го има и смъртни случаи има и таа война която се води е Натовска проамериканска пропаганда те го сътвоиха сега другите теглят посшедствията
63
0
 
9
 
! Отговори
SS преди 2 години
А този който разбира от оръжие най добре познава еволюцията на човешката история !
62
6
 
29
 
! Отговори
SS преди 2 години
Оръжейните търговци ще направят пачка ! А Украйна ,ако спечели войната едно поколение поне ще плаща заемите за оръжието ! Все пак лова е първото занятие на човека,а търговията с оръжие,и религията първия бизнес !
61
11
 
31
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
Украйна ще е неутрална след като бъде омиротворена! запада да си внася газ и петрол от янките, рашките са с Китай
60
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Потомък на Аспарухза коя азбука казваш азбуката не е българска тя е славянска писана от двамата братя славяни ни каде не пише че са българи
59
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заради oтpeпкитe които започнаха войната обикновените руснаци на запад ги заплашват със саморазправа , не могат да излезнат от домовете си и да водят нормален живот
58
24
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стотици мъже украинци се опитаха да избягат от предстоящата касапница . Президента ги затвори против волята им и ги вкара в неговата война , заради натовските генерали.
57
28
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
СВветът трябва да прости на Русия за войната в Украйна !
56
37
 
14
 
! Отговори
Потомък на Аспарух преди 2 години
Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат.
55
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имали, дали. Ние нямаме нищо. Какво да дадем? Освен Киро да поръча халва бомбички и Линда да направи торти ракети. Един мормот завива бонбони в станиол за гранатомети. Стига глупосmи! Не им помагат с нищо. Пращат им записи с протести и знаменца.
54
35
 
13
 
! Отговори
Потомък на Аспарух преди 2 години
Оказва се, че българите сме най-лесни за обработка от руските ***. Те ползват Нашата Азбука и много лесно разпръскват лъжите на лилипута и обкръжението му. Внимавайте и с Уикипедия, напълниха я с погрешна информация относно съвременна Украйна и нейната политика, премълчават за предишните си военни инвазии там. Твърдят, че имало нацизъм в Украйна, а в същото време премълчават, че президентът Зеленски е евреин по кръв. Препоръчвам използването на независимите западни медии, превод с Гугъл.
53
29
 
10
 
! Отговори
Потомък на Аспарух преди 2 години
НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще разруши и необоснованото самочувствие на високомерните руснаци.
52
15
 
39
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ПУТИН ПОЗВОЛИ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА НАПУСНАТ , СЛЕДВА ЛОШО ЗА СМЕШНИКА ЗЕЛКОВ И НАРОДА НА ПОКРАЙНА !!! РАЗСТОЯНИЕТО ОТ ГРАНИЦАТА ДО КИЕВ Е КОЛКОТО ОТ ВИДИН ДО СОФИЯ , НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОНТИИ ЗА РУСКАТА ,,НЕМОЩ " !!!
51
8
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СПОРЕД НОСТРАДАМУС КОЙТО НАИСТИНА Е ВИЖДАЛ БЪДЕЩЕТО - СИЛНО ДРОГИРАН С ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ КОЙ ЗНАЕ В КОЕ ИЗМЕРЕНИЕ Е ВЛИЗАЛ ! ТА , ТОЙ Е ВИДЯЛ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ДО КОЛКОТО ПОМНЯ БЕШЕ НЯКЪДЕ В ПЕРИОДА 2020 ДО 2040! А СЕГА СМЕ ТОЧНО В ТОЯ ПЕРИОД ;D НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ, НО С ВСЕКИ ДЕН СТАВА ВСЕ ПО -ВЕСЕЛО