Предупреждение: Руските сили край Киев не се изтеглят, прегрупират се

Русия все още може да извърши голямо насилие, смята Пентагонът
30 мар 2022 09:03, Елка Василева
105
Предупреждение: Руските сили край Киев не се изтеглят, прегрупират се
Снимка: архив, БГНЕС

Руските сили около Киев са започнали прегрупиране, а не истинско изтегляне, заяви говорителят на американското министерство на отбраната Джон Кърби, цитиран от Франс прес.

Още по темата
"Мнозинството от силите, които струпаха край Киев, са още там", уточни Кърби.

По думите му Русия не е постигнала своята цел да установи контрол върху Украйна, но все още може да извърши голямо насилие, в това число в Киев.

"Трябва да имаме ясна представа за ставащото на терен и да не се подлъгваме по съобщенията на Русия", каза Кейт Бедингфилд, говорителка на Белия дом.

След руско-украинските преговори в Истанбул Москва обеща да намали значително военните си дейности в района на Киев и Чернигов.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Т преди 2 години
До АнонименЗащо не отидеш там за да провериш митовете и легендите за рус.армия
71
2
 
1
 
! Отговори
Донев преди 2 години
Неграмотници те русофили се мъчат че разбират от война и незнаят за пълния хаос в руската групировка,която сега възтъновява загубите с нови резерви,и се опитва да печели време като баламосва с преговорите блиц кога не успя
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами пускат фишека, че "Руските сили край Киев се изтеглят", след което панически започват да предупреждават "Руските сили край Киев не се изтеглят, прегрупират се".
69
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Битката сега е дали ще има еднополюсен свят със САЩ за господар, при който САЩ ще живеят богато за сметка на нашата бедност или ще има многополюсен свят на за свободни държави.
68
5
 
15
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
...започна Третата СВ. Русия срещу Всички!
67
4
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Путин не цели само завземане на Цяла Украйна, но и НОВ СВЕТОВЕН РЕД НАЧЕЛО С РУСИЯ. ПОМНЕТЕ ТОВА. ТЕЧЕ ВОСР 2. КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 85 Боби-- Ама руснаците бързо ще намерят склада дето са складирани. За това си имат УМНИ ракетки.
65
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе тоя празноглавец не е ли чул какво каза Путин още в началото на военната операция ! Операцията ще приключи след пъното денацифициране на укрофашистите. сега има изменение и то е , че може да се разшири операцията до столиците на някой антируски слуги на сащ
64
23
 
14
 
! Отговори
Киро преди 2 години
За сетен път има доказателство че наркомана му дърпат конците краварите
63
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На руснак не може да се вярва.
62
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко хора загинаха в Украйна заради САЩ и стремежа им към световно господство.
61
10
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
за всичко са виновни сащ световно зло откакто са създадени създават воини посвета и всичко с цел бизнес и печалба изобщо не ги интересува украина тя е мюреза тях целта е ресурсите на русия и китаи които се води по ам акъл не е прокопсал
60
7
 
18
 
! Отговори
Омонимен преди 2 години
До Анонимен 71: САЩ не правят маневри в открита война със суверенна държава - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ. Но още нещо ще ти кажа - когато почнат да измират руснаците като кучета - пак не се притеснявай, защото те си го избраха.
59
7
 
20
 
! Отговори
ЦРУ преди 2 години
До Украйна: Русия я чакат още по-тежки времена. Ще се разпадне и като държава, а междувременно много руснаци ще умрат в нищета и болести. Но щом подкрепят кагебейско-комунистическото лаааайнопутин, не може по друг начин да им се помогне, освен като бъдат унищожени :)
58
6
 
17
 
! Отговори
руско старо желязо преди 2 години
Руските сили край Киев да се прегрупират за отбой че иначе ще ядат як пердах, вчера пристигнаха 2500 немски противотанкови ракети, скоро всеки украинец ще има по една ракета да я тресне в руските танкове
57
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, когато САЩ правят маневри, ние трябва да се притесняваме. Не е ли едно и също? Руснаците си знаят защо правят маневри,
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как, бе, нали според зеленски руската армия вече е стигнала далечния изток?!
55
20
 
13
 
! Отговори
Украйна преди 2 години
Приключи още с момента на началото на военните действия. Руската армия ще си вземе времето и ще изтощи наци мишките, които се укриват в жилищните квартали на населените места. Много скоро консервите и горивата приключват. И иде глад. Колко ще изкарат така...една седмица, две....
54
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Боби Такъв град Мариупол вече няма. Има купчина развалини, която ще отнеме десетилетие да се почисти и възстанови. Руснаците не пускат хуманитарни помощи в "града" от началото на обсадата, за да уморят хората от глад, за да се предадат. Това е военно престъпление невиждано от обсадата (иронично) на руския Ленинград от нацистите. Мариупол е украинския Ленинград.
53
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, това, еврозмейовете са много злобни. Само реват срещу хората. Ходете си работете в чужбина, но не налагайте какво да мислим всички. Пишете от чужбина, а?