Москва ще разследва биоолабораториите в Украйна, кани Нуланд

Русия ще покани редица американски официални лица
30 апр 2022 19:27, Анисия Иванова
91
Москва ще разследва биоолабораториите в Украйна, кани Нуланд
Снимка: БГНЕС

Русия ще отправи покана до редица американски официални лица, включително заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд, за заседание на парламентарна комисия, която разследва американски биолаборатории в Украйна. Това каза в интервю за ТАСС директорът на отдела за неразпространение и контрол на въоръженията на руското МВнР Владимир Ермаков, цитиран от ТАСС.

„Подготвя се за изпращане поканата на американски официални лица и представители на компании, свързани с военно-биологични дейности, извършвани в биологични лаборатории в Украйна със съдействието на САЩ. По-специално като един от свидетелите на заседание на парламентарната комисия на Федералното събрание за разследване на подобна дейност се планира да бъде призована старшият държавен заместник-секретар на САЩ Виктория Нуланд“, каза дипломатът.

По-рано Държавната дума и Съветът на федерацията приеха резолюция за провеждане на парламентарно разследване на работата на биологичните лаборатории в Украйна, както и за създаване на съвместна комисия за такова разследване. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
5
 
! Отговори
Крайно неприятна... преди 2 години
... ситуация с тези крайно мирни биолаборатории на още по-крайно миролюбивите САЩ. Особено като се сети човек, че американците изкормиха Ирак след като се почувстваха заплашени от праха за пране, размахан в прословутата ООН-епруветка...Мдаммммм, неприемливо е да се пише за тия неща, неприемливо!....
63
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - относно краденето на унитази в Украйна от руснаци -___- като не са виждали такива работи у дома...
62
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските войници на кое казват биолоборатория? На вътрешните тоалетни ли? Затова ли крадат използвани тоалетни седалки от Украйна . Събират ,,веществени доказателства,,?
61
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Геронтокрацията на Масква пълни памперсите здраво.
60
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният блъф на кремълските фейкомети.
59
5
 
4
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
До cekyko- Биолабораториите не са причината за нападението. А просто нещо открито в движение. Като допълнителна капка в прелялата чаша. Има и видеа където украински военни горят тонове документи край лабораториите. За основната причина прочети как и при какви условия Украйна неотдавна бе създадена като държава. Меморандум Будапеща с Конституция на създадената държава. Международно подписан със съгласие на Русия.
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До cekyko ... Това че ТИ нямаш информация не значи че нещо не съществува.Самите САЩ потвърдиха наличието на техни биолаборатории в Украйна. Агенцията на Пентагона DTRA е отпуснала 80 мил. за биологични изследвания в Украйна юли 2020г. Тази информация излезе при разследването започнато от същата тази Виктория Нуланд Имаше въпрос ЗАЩО Пентагона финансира Министерството на Здравеопазването НА УКРАЙНА и защо ръководителите на тези лаборатории са военни ? Отговор не беше даден . Фейк? Надали....
57
14
 
4
 
! Отговори
cekyko преди 2 години
Няма никакви био лаборатории, а ако ги е имало, то изчезването им е най-лесната работа за всеки средно можещ професионалист. Поредна руска лъжа за оправдание на овенната операция - Войната срещу Украйна. Така яко се оплетоха в причините на войната, че се чудят какви лъжи да измъдрят за оправдание.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТоест Москва ще пренесе биолабораториите си в превзетите градове и ще кани експерти да натопят Украйна.... Тоест Викториа Нуланд - ЗАМЕСТНИК ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР, която започна ПРЕДИ МЕСЕЦ разследването по доклад на Американските служби за наличието на Биолаборатории ФИНАНСИРАНИ ОТ САЩ в Украйна и възможноста данните за тези изследвания да попаднат в руски ръце след инвазията на Русия е поканена лично да се запознае със данните които Русия е открила в завладените Украйнски територии. .
55
14
 
7
 
! Отговори
cekyko преди 2 години
Скоро ще имате възможност да четете и гледате из световните масмедии разобличаване на поредната руска уйдурма.
54
2
 
9
 
! Отговори
Дедо Поп преди 2 години
Нема да са плашите . Част от тия биолаборатории вече са преместени в България и още няколко бедни страни от региона. програмата е одобрена и е под "управлението" на Министерството на отбраната . Тоест, за да се запази секретност и забрани достъпа на външни лица които да изнесат информация към медиите лабораториите ще ползват военно охраняеми обекти и за "опитни зайци" ще се ползват само войничета и то след подписване на документ за секртетност.Опитите ще са продължение на започнатото в Украйна .
53
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 43 Руснаците внесоха ковида в Китай. В момента се водят разследвания.
52
8
 
14
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
А някакви хора искат да пращат оръжие на тия освен , че им храним бежанците
51
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко че го няма другаря Сталин. Какви покани, щом има такова нещо за втори път след Менгеле, направо се командва ядрен удар по краварника. След това се издава заповед за изхващане на всички поръкови фобчета блогерчета и подобни и директно в Сибир.
50
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената биолаборатории, която успяха да унищожат беше екотоалетна в землището на украински град. Самата ракета,поразила обекта, струваше САМО 90 хил.$
49
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те една специална операция не можаха да осъществят като хората, биолаборатории тръгнаха да разследват...
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те останаха ли не разрушени биолаборатории? Мислех, че ако е имало за два месеца все са ги думнали.
47
11
 
21
 
! Отговори
cekyko преди 2 години
Да не забравяме, че камтрейлите са също дело на САЩ и са насочени предимно към унищожаването на българите, които са гои и арийци по природа. ;)
46
23
 
16
 
! Отговори
cekyko преди 2 години
А за окопите и дълбането в радиоактивната почва в близост до атомната бомба "Чернобил" кой ще разследва? Впрочем руските солдати струват по 150 долара парчето, така че....
45
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за новичока ще има ли разяснителни лекции.