Путин е единственият руснак, с когото Зеленски би се срещнал

Без Путин не може да бъде взето решение за слагане на край на войната
24 май 2022 07:03, Елка Василева
216
Путин е единственият руснак, с когото Зеленски би се срещнал
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че руският му колега Владимир Путин е единственият представител на Русия, с когото би се срещнал, за да обсъди как да бъде сложен край на войната, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Президентът на Руската федерация решава всичко", каза лаконично Зеленски на събитие по време на годишната среща на Световния икономически форум в Давос. Той подчерта, че без Путин "не може да бъде взето" решение за слагане на край на войната.

Организирането на каквито и да било преговори обаче стана по-трудно заради престъпленията, извършени от руски войници в окупирани украински територии, каза в същото време Зеленски, който говори снощи чрез видеоконферентна връзка.

Русия отрича да взима на прицел цивилни по време на своята т. нар. "специална военна операция" за намаляване на военния капацитет на Украйна, отбелязва Ройтерс.

Зеленски призна, че украинците плащат огромна човешка цена за войната. Нашите въоръжени сили постигат победи, особено край Харков, но "ситуацията остава най-кървава в Донбас, където губим твърде много хора", посочи президентът на Украйна.

Той отбеляза, че връщането със сила на Крим - украинския полуостров, анексиран от Русия през 2014 г., би струвало живота на стотици хиляди хора.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашистите където обиждат на наркоман са същите. Пристрастени към никотин, алкохол, захар, кофеин и какво ли още не, другите били наркомани
110
4
 
16
 
! Отговори
Винаги с Русия преди 1 година
А дали Путин иска да се срещне с клоунчето, което сащисаните подкокоросаха да започне война с Русия ? То не е каквото иска зеления. Като е толкова наивен, че с подкрепата на ФАЩ и целия ЕС има шанс да победи Русия сега да си сърба попарата, която сам надроби. Сега вече преговори му се прищяли. Еее късно е либе за китка мандалото лопна. Сега Русия да си вземе обратно тази територия като преди това я прочисти от нацисти до крак. Фашагите в Сибир докато отлетят към вечните ловни полета.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Случаен минувач - и ЛСД съм вкарвал и продавал. Цените, които споменаваш са много странни в ДаркНета 100-200 картона от по 300+ микро идват на по 7-8 лв бройката, но темата е субективна. Колкото до тия скачащите от високо и те са шаблони. Чисто и просто четат книгите на Кастанеда и приемат всичко за чиста монета там имаше един ритуален скок от скала и познавам двама, които скочиха. Една от София и един от Ямбол. Чисто балъци. Аз съм изял над 200 картона и капки и ми няма нищо.
108
5
 
17
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама пък лицето Зеленски ще е последния, с който Путин би се срещнал...просто Путин си има друга работа, а не да се занимава с циркаджии, нали така. Нацисткият нарко-клоун да оди да си плещи каквото си иска и на каквито си иска "събития", като теа в Кан и Давос, а защо не и в Дисниленд, или пред некои мажоретки на некой мач. Например, да убеждава как нарко-аверите му от поломения бивш полк Азов изобщо не са се предали, и съвсем скоро (едва ли не) успешно ще завършат офанзивите си... :)
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е голямо признание за русия както съм писал добре че крим е руски иначе и там щеше да има война украйна трябва да бъде в други граници иключващи цялата източна част
106
1
 
6
 
! Отговори
Bob Marley преди 1 година
До 116 Виновните за драматизацията на това растение са Сащ и техният расизъм. Популярните джаз музиканти са я ползвали, които случайно са били чернокожи. Колкото до България забраната се случва след 60те, дотогава България и била конопен Рай. За това в всяко село все още може да намериш "дивачка". Мен ли ще образоваш на тая тема
105
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пленените азовци до един са наацита - сваляха тениски, отдолу пречупени кръстове, татуси на Хитлер, числото 1488, всякаква фашистка гнусотия! Тотална денацификация на цяла Украйна - бомби, бомби и пак бомби! Никакъв мир с бандеерките!
104
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 120 "Кое не разбра бе, Зеленчук?! Пълна денацификация и демилитаризация на Украйна! Никакво спиране на огъня докато не се постигнат всички цели!" Май ти не си разбрал .... Зеленски казва, че няма да има спиране на огъня.
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Bob Marley - ако ти е чудно що не ти легализират любимата дрога ще те открехна, че Кики работи с фамилия Дестани - семейство от албанската мафия и прокарват канали за дрога и износ на жени. (Дестани са известни с това, че внасят хероин от Афганистан, а... и с оня завода дето "искаха да строят в Ловеч"), което може би ще ти обясни желанието на Кики за Македония в Е.С. Можеш да говориш квото си искаш за запада, но от гледна точка на бивш дилър... Мога определено да ти кажа, че те играят по шаблон.
102
4
 
9
 
! Отговори
кубанская столица преди 1 година
Когато враг е у врата, ти не можеш да ставиш условия. Условия те са дадены на тебе. Безоговорочная капитуляция. Красно знаме върху Хуев
101
10
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
И ДВАМАТА СА Л А Й Н А! ЕДИНЯ Е УМОПОБЪРКАН БЕЗБОЖЕН КОМУНИСТ ,А ДРУГИЯ ПРЕДАДЕ ЗДРАВИТЕ СИ ВОЙНИЦИ НА ВРАГА ВМЕСТО ДА ИМ ЗАПОВЯДА ДА СЕ СПАСЯВАТ КОЙ КАКТО МОЖЕ ПРЕЗ НОЩТА!
100
9
 
5
 
! Отговори
до случаен минувач преди 1 година
идея си нямаш какво е лсд и колко са 20 милиграма :)..нямаш си идея и дори в какво състояние е този наркотик (прах, маса, дим, течност, хапче, ампула и т.н.), нито какво представлява. да не говорим за чисто или 'нечисто' лсд, както и за ефектите му :) отделно, сам си противоречиш с нелепостите си - уж 'летиш' и скачали от високи етажи, а зеленски изкара половината война в бункер под земята :). по-скоро ботоксово джудже в кремъл е на 20-30 вида наркотици и няма връзка с действителността.
99
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое не разбра бе, Зеленчук?! Пълна денацификация и демилитаризация на Украйна! Никакво спиране на огъня докато не се постигнат всички цели!
98
0
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Путин пък казва, че Украйна не му позволила да преговаря.
97
8
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Зеленски да побърза, защото джуджето убиец е пред умирачка, а и неговите хора могат да го свитнат преди това :)))
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 105 "Абе днес е 24 май, ден на БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ." На първа страница на челото има статия за 24 май, та за какво точно ревеш?
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Аз също съм 88 набор. Така, че тия простотии ги разправай на друг" - и кво, лъжа, че марихуаната я забраниха 2004та, когато НАТО дойде? ;} Забрани я комунизма, така ли го помниш ти? Хахахах... Аз пък си спомням може би всичките фирми от Люлин до Младост... Ъммм закона го прокара Кошлуков, при Бойко и Маджо. И лично съм се отчитал на лъвчетата на Маджо - Малчо и Илиев - Фестъра и Роската. Хаха.. Спомени.. Но по настоящем пак няма да я легализират... и щи кажа що.
94
7
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Зеленски употребява ЛСД. Най-силният халюциноген. Само 20 милиграма и се надрусваш. Чистият върви доста скъпо, между другото. Чувал съм, че тука една доза е над 100 лева. Най-страшното при него е, че човек губи чувство за реалност. Примерно имаш усещането, че летиш. Неслучайно много хора падат от високи етажи след употреба на ЛСД.
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Bob Marley - и споко баце не те слагам в графа наркомани, а в графа болни на тема свобода. Познавам поне 2000-3000 такива като теб щото съм продавал в София близо десетилетие. И между другото... Знаеш ли, че почти всичките ми познати заминали за Холандия, спряха да пушат защото спряха да я възприемат като на символ/битка на/за свобода? Бил ли си в Амстердам, на опашка пред кофи шопа? Колко % бяха холандци и колко туристи? За НАТО българина тревоман е евтина работна ръка.
92
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямата мечка ще остане само съзвездие от петолъчки на небето!