Москва: Пристанището в Мариупол вече работи нормално

То е разминирано
25 май 2022 13:01, Александър Попов
44
Москва: Пристанището в Мариупол вече работи нормално
Снимка: GettyImages

Пристанище Мариупол е напълно разминирано и започна да работи в обичайния си режим, заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

По-рано министерството съобщи, че специалисти от Черноморския флот и инженерните войски са приключили с разминирането на територията на пристанището в Мариупол. Открити и обезвредени са били повече от 12 000 взривоопасни предмета и оръжия, изоставени от украинските бойци.

Освободени са от потънали плавателни съдове и други навигационни препятствия подходните канали и вътрешните акватории. Руските сапьори са разминирали участъка по крайбрежието на Азовско море в съседство с пристанище Мариупол./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали пристанището на Мариупол работи нормално, но на дядя вова главата със сигурност не работи, още по-малко пък нормално. Какъв и.з.в.е.р.г трябва да си за да избиеш толкова народ, да разрушиш цяла държава и да кажеш - пристанището работи нормално?
36
15
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Путин ще твърди и че животът в града си тече нормално! А след време ще твърди че рашъните никога не са нападали(избивали) мирно население в града, пък и крайцера Москва не е съществувал.Това му се вика комунист. Той си има своя паралелна реалност различна от действителността.
35
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво стана с героями на Покраина бе? Нещо няма новини. Иначе продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск. След Херсон скоро Одеса, Харков и Николаев ще се завърнат в лоното на Майка Русия. Покрайнината е от Днепър на запад. Това са и историческите й граници.
34
21
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Мариопул е разрушен до основи, населението му е избито и прогонено, но пристанището му работи нормално, на това се вика путинска наглост, безочие, извратеност и пълна загуба на каквото и да е човешко мерило и преценка ... болни констатации от болни хора, опасни за себе си и за човечеството ... !!!
33
2
 
16
 
! Отговори
Карл Бенц преди 1 година
Все полени неща правят тези руснаци бе!
32
9
 
26
 
! Отговори
Скоро преди 1 година
Слава на Украйна в състава на Русия,слава.
31
4
 
26
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Супер браво...
30
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 32- Какво браво бе? Разрушиха домовете на половин държава. Откраднаха покъщнината и избиха сумати хора. Жени деца, масови гробове.
29
25
 
12
 
! Отговори
12 преди 1 година
Руски ботуш където мине, трева не никне. Баба ми, Бог да я прости, родена 1924 г. ми е разказвала. Когато в България дошли "освободителите", мръсни, въшливи, ограбвали къщи, крадели храна, насилвали жени
28
8
 
35
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
За това се казва Украйна, защото е област в покрайнините на Русия. Не е случайно.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 25: завъди мини.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли работници?
25
8
 
35
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Доста са бързи! Чао Украйна или каквото и да си там!
24
3
 
9
 
! Отговори
Всекиму своето преди 1 година
До Анонимен 24: В Русия има много и богати хора които не карат Лада. Не всички са такива. разбира се, но така е навсякъде. Да не ги оплакваме.
23
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До преди да влязат руснаците в Украйна какво му беше на пристанището?
22
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22 Самодостатъчна е за какво. В този глобален свят всеки е зависим от всеки. Има ресурси да се изхранва и произвежда,но на никой вече не му се кара Лада. И руснаците искат да се забавляват и живеят като западняците. Не всички производства на руснаците са конкурентни по качество като на други страни. Има хиляди неща които удрят по малкия човек
21
10
 
32
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 1 година
До Анонимен 20: "града е сринат, заводите също. По улиците - трупове"? Мариупол се възстановява, това го виждат и западните журналисти, които вече могат ходят там. Вече отпадна предупреждението да не се събират на групи - азовците се предадоха. Но (както изглежда) наш журналист в Мариупол скоро няма да видим. Не е по опорната точка "Всичко срещу Русия".
20
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е самодостатъчна страна и винаги ще се оправи. Жалка е нашата позиция, която е непремерена и аматьорска. Политиката не е лъжица за всякоя уста - трябва много такт и дипломатичност. Лошото е, че избираме все шанаджии
19
4
 
19
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
До Анонимен2 "т.е. Украйна ще може да си изнася житото от там ли? Каква е идеята на тази новина"? Сигурно е възможно, ако се договорят да пропускат влакови композиции с украинско жито. Това, което със сигурност не е възможно, е Украйна да си внася оръжие през Мариупол.
18
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"в обичайния си режим"Каквъ обичаен ражим, гражданите ги няма, града е сринат, заводите също. По улиците - трупове, но пристанещето работило нормално. На змия вярвай преди да вярваш на скорпион, но на руснак не вярвай никога.