Нейнски: Пригожин показа, че Русия е уязвима

Има атмосфера на страх и сериозно объркване
26 юни 2023 10:49, Стела Стоянова
54
Нейнски: Пригожин показа, че Русия е уязвима
Снимка БГНЕС

„Бунтът на Евгений Пригожин в събота показа, че Русия е уязвима. Той си тръгва, но проблемите остават".

Това коментира бившият външен министър Надежда Нейнски, след като еднодневен опит за метеж с превзети два руски града изправи страната пред сериозни въпроси.

Тя посочи пред bTV, че е потъпкана репутацията на властите.

„Това, което виждаме поне от кадрите, е, че има атмосфера на страх и на много сериозно объркване. Опитът за метеж силно разколеба вътрешната подкрепа в Русия, защото руснаците не знаят какво се случва. От герой, както те обявяваха Пригожин или въобще от личност, на която националистическа Русия се възхищаваше, защото печелеше победи, и той в един момент стана предател. Това са думи, които няма да бъдат забравени."

Още по темата

По думите ѝ оттук нататък дали не е ясно дали войските „Вагнер“ ще бъдат включени в следващите битки в Украйна.

Припомняме, че след преговори с беларуския президент Александър Лукашенко Пригожин се оттегли от похода си на 200 км от руската столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Старата крава не може да вдене, че метежът с неговия край показа обратното. Тя си знае: хубавоие само това, което е срещу Русия. Другото е лошо.
29
0
 
21
 
! Отговори
Курдо Колянов преди 11 месеца
Леле-мале , баба *** и тя взе от политика да разбира ...
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Важното е гаражът да е неуязвим...
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Според великия анализатар Р. Плевнелиев Пригожин е действал по този начин по заповед на Путин. Ха сега се разберете кой крив кой прав...
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А щурма на Капитолия показва че америка е неуязвима...
25
0
 
19
 
! Отговори
CIA преди 11 месеца
Това, че подменят сериозните анализатори с такива сламени човечета е ясен знак, че са силно разочаровани от проваления пуч и че много ги е страх.
24
0
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
Операцията, наречена Походът на Пригожин, показа за кой ли път колко елементарни политици и измислени анализатори в България получават безумни заплати за нищо! Надпреварват се в празнословие, без да си дават сметка на какво прилича България, благодарение на тяхната "кадърност".
23
0
 
25
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Надка Клишето - освен "дневния ред на обществото" "евро-атлантическото ни семейство" и "е-а ценности" тая може да ви говори със заглавия от вестници до утре.
22
0
 
15
 
! Отговори
Тази на снимката е преди 11 месеца
Поредната грант получателка от Козяк. След постоянното присъствие в медиите на Инджев Илиянчо Василев Плевньолиев и Тагарьов разбира се.
21
0
 
10
 
! Отговори
999 преди 11 месеца
Военен метеж се смазва със сила.Срещу Пригожин не беше употребена такава.
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За каква атмосфера на страх дрънка тая вувузела? Гледайте репортажи от Ростов на Дон от деня на "преврата". Хората скандират името на ЧВК Вагнер и в същото време стоят безрезервно зад Путин. Дали това е добро или лошо, вече всеки да прецени за себе си, но има неща, които са факти. Има много места, откъдето да се видят видеа, но ако някой случайно не знае такива, може например да гледа репортажа на Patrick Lancaster в YouTube, хванал е много добре атмосферата.
19
0
 
15
 
! Отговори
ех преди 11 месеца
дядо й построи гаража и тя си го взе, сега пак се е размечтала
18
1
 
22
 
! Отговори
извод се натрапва преди 11 месеца
Прави впечатление, че по въпроса за т. нар. " метеж" се изказват все пълни лаици - Н. Нейнски, Плевнелиев, И. Инджев и Ко. Все хора, нямащи никаква представа , да не говорим за достоверна информация , за това, какво и защо се е случило. Липсва професионален анализ от сериозни хора - и от съответните служби и журналисти с опит в международните отношения. Т. е. или няма такива в БГ- то, или не им се дава думата, а сме принудени да изслушваме едни и същи опорки от споменатите кухи ***! Защо ли!?
17
0
 
21
 
! Отговори
До Надето преди 11 месеца
Пригожин Путин и Лукашенко ви изиграха (НАТО и натегачите като теб) Като инсценираха "метеж" и след това сделка с посредник Лукашенко и изселване на Вагнер в Беларус. Сега се оказва че 50 хилядна елитна армия със стотици единици най различна бойна техника е на 100 километра от север на Киев ! Това се нарича ШАХ !
16
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Направиха за смях цяла Русия Вагнер и накрая нямало да има наказателно преслдване а почивка в Беларус да се харчат кървавите пари. Русия е жалка !
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Скрийсе бе отцепнице!
14
0
 
31
 
! Отговори
негласуващ преди 11 месеца
Тоз Нейнски от обикновена платакаджийка и нея я направиха голямата работа!Къде ви е демокрацията мa?За народа див капитализъм а за вас дето окрадохте държавата и поколението ви все още е комунизъм да крадете от общото
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При евентуална война въпросната госпожата,,Монито Паси и още евроатлантици ще са едни от първите напуснали и отказали се България !!!!
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами, "правилни" изводи. От Надежда Неински, бивша Михайлова, друго не може да се очаква. А май театро им разиграха, но ще се разбере.
11
0
 
22
 
! Отговори
Баба Радка преди 11 месеца
Х л е б а р к и т е от НПО изкочиха .