Зеленски: Трудно е, но доминираме

Благодаря на всеки на първа линия
3 авг 2023 22:56, Стела Стоянова
314
Зеленски: Трудно е, но доминираме
Снимка БГНЕС, архив

Украинският президент Володимир Зеленски заяви тази вечер, че войските на Киев са били изправени пред брутални боеве по целия фронт, но въпреки това надделяват.

"Окупаторите се опитват да спрат нашите момчета с всички сили. Атаките са много брутални", каза Зеленски, цитиран от Франс прес.

Битката е "трудна навсякъде, но каквото и да прави врагът, украинските сили са тези, която доминират. И аз благодаря на всеки един от тях на първа линия за това!", посочи той в ежедневното си видеообръщение в Telegarm.

Зеленски също така каза, че украинските войски се сражават в източните райони на горещи точки като  Купянск, Лиман, Бахмут, Мариинка и Авдиевка, както и на южната фронтова линия.

Киев предупреди нееднократно, че настоящото контранастъпление може да бъде дълго и трудно и призова съюзниците да изпратят повече оръжия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На всички ни писна от укро-фашистите и тъ@@пите полски католици.............тия две държави не са дали нищо полезно на света...........само проблеми с тях...........за разлика от Германия и Русия..............които са дали на света много велики учени, философи, музиканти, пистели, поети и т.н.!!!!
225
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 247 преди 10 месеца
Да, така е, и на мен ми писна от тия украинци и поляците,дето ги подкрепят, две напълно излишни държави, които са на картата благодарение на Англия най-вече, на хазарските евреи и на кардиналите от Ватикана, отчасти и на американците....но накрая ще ядат шамарите , и украинци, и поляци............най-накрая ще се разберат Русия, Германия и САЩ какво ще става с Полша и Украйна..........а франсетата сега си имат други проблеми, как да запазят влиянието си в Нигер и бившите си колонии в Африка.
224
1
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 10 месеца
Интересно - нито днес-а са ме изтрили, нито кой знае колко тролчета са ме оплюли. Какво става бе 0pkи, k0пeйkиTe ли свършиха? Дайте го малко по-сериозно.А това, че някои нямат акъла да разберат какво съм им написал си е лично техен проблем. Няма да им обяснявам. Да се връщат в училище, да четат и да се учат да мислят. На мен ми писна да си губя времето с прости хора!
223
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде хайде. Вече на всички им омръзна. Да се срещнат най- накрая Шолц и Путин, и Путин да начертае на Шолц откъде точно ще минава руско - немската граница, и да дадат едно копие от тая карта на Пригожин. Последния, като си довърши в Нигер отнемането на урановите находища от французите, ще отиде лично да забие колчетата на новата руско - немска граница, докато прибалтийските смешници се тресат от страх, както са започнали вече да реват даже.
222
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
60% от държавните служители изпратени в командировка зад граница не са се върнали съобщава украинския zn.ua
221
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Западните медии не са на това мнение
220
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И двете армии са в патова ситуация и само се избиват едни други.
219
2
 
8
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Още година-две такава "доминация" и ще свърши укровойската.
218
1
 
1
 
! Отговори
До пак аз преди 10 месеца
До пак азСтранна работа, уж защитавате различните гледни точки, а сте склонен да признаете само ония, които съвпадат с Вашата...Забавна ситуация!
217
6
 
2
 
! Отговори
пак аз преди 10 месеца
До "до пак аз". Ами не, не съм аз простия. Вие сте такъв. Пропагандата е именно руска. Само там има такова нещо като официална информация. Навсякъде другаде по света има много гледни точки и всякакви източници и всеки с поне малко акъл може да провери и да реши на кое да вярва. А такива като вас, избрали да вярват на комунистичеко-мафиотска пропаганда нямат и капчица мозък. И не, няма да се запиша доброволец, но ви разрешавам навас, дори препоръчвам да се влеете в редиците на ***.
216
4
 
8
 
! Отговори
до пак аз преди 10 месеца
Ами не, ти си простия. Такива като тебе вярват на пропагандата на Зеленото наркоманче и са готови да попиват с промитите си мозъци всяка глупост на западната пропаганда. Такива като теб е най-добре да се запишат доброволци в украинскта армия и да проверят на място, на фронта дали Зеленски казва истината. Само че евроатлантиците сте големи пъз льо вци и не ви стиска да защитавате евроатлантическите ценности с пушка в ръка.
215
10
 
6
 
! Отговори
пак аз преди 10 месеца
Чета и се чудя - дали аудиторията на днес-а е тотално изтрещяла и няма грам мозък, та бълва руска пропаганда, дали самия днес.бг е проводник на руска пропаганда или просто тролчетата са много шумни, а мислещите просто не им се занимава да опровергават опорките на рашистите. Не мога да приема, че българите са толкова прости! Няма как да е истина това. Оптимист съм и съм сигурен, че тия с промитите от пропаганда мозъци са малцинство.Ще разберем отговора сега - или ще ме оплюят, или ще ме изтрият
214
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 10 месеца
Товарищ Владимир зелевски,може да доминираш,само над оленка.
213
2
 
17
 
! Отговори
Спектакълът .. преди 10 месеца
.. на този комик е към края си. Да видим кога ще го занулят по сценарий...Жалко за украинските момчета от масовката на пушечното месо!
212
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дам, доминират.. ама на гpобищата.. Такава самоубийствена офанзива никой не е очаквал, всеки ден между 1500 и 2000 загуби.. На това ако не се вика гeноцид към собствения си народ, не знам на кое..
211
2
 
9
 
! Отговори
Таман се зарадвах преди 10 месеца
че истерията за домашно насилие по медиите ще го измести от първа страница... да, ама не.. като с излекуваните от ковид
210
1
 
10
 
! Отговори
Форс преди 10 месеца
Наркомана като ка же добър ден погледнете нагоре дали луната вече не залязва
209
1
 
9
 
! Отговори
Герака преди 10 месеца
Кого лъжеш себе си или господарите си ???
208
2
 
17
 
! Отговори
ХоХо преди 10 месеца
За работодателите си Зильоният наркоман е пълен провал , но няма как да го сменят. А са го сменили , а са се О'***...,
207
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 255. Бенковски не беше ли казал след потушаването на въстанието "... а Русия, тя нека заповяда."? В брошурата, която приписвате на Раковски, а според мен е писана сега, на няколко места се среща, звучащо с голямо уважение, "Негово Величество Султанът". Как ще ме накарате да повярвам, че това е писано от Раковски? Прочетете и началото на "Под игото", където изпитват учениците.