Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него

Да не дава Господ да имате война на ваша територия, каза Зеленски пред Си Ен Ен
27 фев 2024 08:18, Елка Василева
83
Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски смята, че бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от руския лидер Владимир Путин, защото никога не е воювал с Русия. Украинският лидер каза това в интервю за Си Ен Ен, предаде агенция Укринформ.

Още по темата
Зеленски заяви, че "не може да разбере как Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин". "Това не е за вярване", подчерта украинският президент.

"Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него ..., но никога не е воювал срещу него. Американската армия никога не е воювала с руската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) разбира, че Путин никога няма да спре", добави Зеленски.

Попитан за изказването на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени, дори ако Украйна получи парите, Зеленски каза, че американският законодател "не разбира какво става тук".

"За да разбере, трябва да дойде на фронтовата линия и да види какво става ... без тази подкрепа. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат", допълни украинският президент.

"Той, разбира се, не го проумява, но да не дава Господ да имате война на ваша територия", обобщи Зеленски пред Си Ен Ен.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ревах като за последно! Работническо Дело (пардон, CNN), въртят, сучат, и накрая пак го докарват до Тръмп. Като, че ли Тръмп му докара войната на Зеленски. Като че ли американския съд не постанови, че Тръмп няма нищо общо с Путин. Лъжата, с която CNN нон-стоп облъчваха целия свят в продължение на 4г. И продължават в същия тон. Ми как да воюва с Путин ??? Като това в запазена марка на ДП на САЩ....????
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
донорът на мъжката маьонеза за Зеленияглист е преял с чесън исухи пиперки та облят обилно се е натъпкал слютисперматозоиди за да говори дрезгаво застрашително плашейки дори народите и правителствата които му дадоха пари, оръжие и слава..
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ех , Зелка що не си остана *** артист ? Преди си беше комедиант,сега положението стана трагедия,не знам дали осъзнаваш,че ТИ унищожи Окрайна.
72
1
 
2
 
! Отговори
Наивен преди 1 месец
Байдън: Имам няколко опасни оръжия!Меркел: И баба ми имаше няколко гърнета (цукала), но когато дойдоха руснаците се *** в гащите!
71
2
 
5
 
! Отговори
54039 преди 1 месец
Зелщ, прочети това, *** или се укроти. Никой не ти е длъжен, сам се натика в дупката, склони глава и моли за МИр, стига смърт вироглаво главУ.
70
3
 
5
 
! Отговори
чао зелен преди 1 месец
Зельо, ти оставаш в историята като лошия герой. Лошият пример за всички славяни и украинците ще си носят тая съдба дълго. Дано и ние не сме с тях.
69
3
 
4
 
! Отговори
аха преди 1 месец
Е, то е ясно, че най-добре за нюйоркските еврей е войната да се води на територията на Русия, както сега. Защото не сме забравили, че г-н Зеленски не е украинец по ген, а същевременно е британски гражданин. Но нещата се променят, украинските руснаци започнаха да схващат какво става и скоро на територията на Русия няма да има война. От това ги е страх еврей и марионетките им из ЕС.
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя няма ли най-накрая да му затворят миризливия плювалник....
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лапай дулото на пистолета и Ни отърви от себе си Еврейска тор!!!-:(
66
3
 
13
 
! Отговори
Наивен преди 1 месец
Ти ли воюваш бе зелен ***!? В войната умират млади хора, които не се познават и не се мразят, изпращани от старци, които се познават и се мразят!
65
3
 
5
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 месец
Ей тоя шут по рождение голям разбирач стана бе!! Той не разбира коката как да използва и кога в политиката се бърка!
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уфффф, Зельооо, ако ти го разбираше, нямаше да хукнеш да му се ежиш и да воюваш срещу него. Щеше да прецениш струва ли си и да съхраниш страната си, хората, сградния фонд. Разсипа хубавата Украйна, разгони милиони по света, а колко изгинаха? Не са ти виновни ни Путин, ни Тръмп. Все търсиш причините, дето ги няма.
63
4
 
7
 
! Отговори
Начи като ми кажат преди 1 месец
ей тука поканихме експерта по темата и се пръскам от смях. Зеленски стана "експерта" по Путин така ли да разбирам? :D Ей, пълна трагедия е, но е толкова голяма трагедия, че чак е смешно.
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами те и британците не разбират ,щото спират военната помощ за Урколандия,е зеле ти що се върза на Борис Джонсън,а?
61
3
 
20
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 месец
Зеленски е прав, че Путин ВЕЧЕ никога няма да спре. Той веднъж спря, подписа договори с него и Украйна се изцвъкка на тия договори. Един път излъган Путин, няма да си позволи втори път излъган.
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ти като го разбра по-хубаво ли ти стана, Смъркач? Или на онези нещастни кафеви елфи, дето ги ловите по улиците на Одесса и Харков по-хубаво ли им стана? Ти чакай да видиш колко хубаво ще ти стане, когато започнеш да връщаш заемите... ГHNДA.
59
3
 
22
 
! Отговори
Наивен преди 1 месец
Американците и в момента воюват с Русия, но с украински войници и на тяхна територия! Неразбирането на това говори за тежка умствена недостатъчност!
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По гаден наглец няма!!!!!
57
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И що да го разбира проблемите на Украйната не са проблеми на всички и ти като искаш нещо говори в цифри това е модерния език .Каква е ползата на света на произвежда оръжия и да ти ги подарява пък и джоб пара да ти дава
56
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И та кой воюва с Путин , така да го наречем , ти ли бе проксито , дето навря украинците в тази каша , кървава , ако го приемем за вярно , то отдавна щеше да си шишарка на някое дърво .