The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли

Военни лидери в Запада предвиждат катастрофален крах за Украйна
29 мар 2024 16:13, Петър Бойчев
186
The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли
Снимка БГНЕС

Украйна може да претърпи съкрушително поражение през лятото, предупрежадава политическият аналаизатор Иън Мартин в статия за британския вестник The Times, публикувана под заглавие "Дойде време да поговорим за падането на Киев“.

Авторът подчертава, че през юли руските войски може да са достигнали до украинската столица Киев и уверява, че политиците на Запад приемат подобно развитие на ситуацията за доста вероятно, предава Фокус.

"Това е кошмарен сценарий, който западните политици сега обмислят. Събитията принуждават военни и цивилни лидери в Лондон, Вашингтон, Париж и Брюксел да планират катастрофалния крах на украинските сили, лишени от оръжията и боеприпасите, от които се нуждаят“, пише Мартин.

Замразяването на конфликта, на което мнозина на Запад се надяват, едва ли ще се случи, тъй като украинската отбрана няма да устои на руския натиск. Офанзивата на руските въоръжени сили ще има катастрофални последици както за Украйна, така и за Запада. В тази връзка Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото и да не се надяват на "приятни изненади“ като преврат в Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от Свят
Поне трима убити цивилни при руски удари в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
На бас, че още май ще са в Львов.
173
0
 
2
 
! Отговори
некой преди 3 седмици
"Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото" ?!?!?!?!Борис Джонсън ще го таковат....щот ги спря от преговорите за мир!!!??? кой мре? кой страда? ...британците вероятно!
172
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Фалиралият запад пари няма да даде, а представям си ако трябваше войска да прати ХАХАХХАХАХАХХАААААА смееееех
171
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не бе! Те *** нямат храна, чипове, крадат перални за да правят ракети! Байрактарите ги разбиха, хаймарсите ги довършиха, кораб им не остана - всичко е потопено, Путин умира от какво ли не 5-6- пъти, французите войска ша пращат, Ф16 ша фиксне нещата и в крайна сметка пред Киев??? Ко стана КО?
170
1
 
2
 
! Отговори
Съдията преди 3 седмици
Прав е колегата. Като няма с какво да стреляш, няма и с какво да се браниш. Това е свирен мач.
169
1
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 седмици
Такова нещо като държава Украйна няма да има и то не през юли, а е доста вероятно да е за 9-ти май 2024 ... символично. Краят на нацизма ще бъде затвърден ... за да не се налага да се празнува два пъти. Одеса и Харков си отиват на историческото място до месец, а Днепропетровск и Полтава дори по-рано. При разумно поведение от страна на украинските генерали, Киев може да остане без разрушения.
168
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
през юли ама кой година 3899? Понеже преди това няма изгледи...
167
1
 
3
 
! Отговори
Ааа, не така! преди 3 седмици
Няма кой да чака! План програмата на Путин е края на май зеленият друсалник да е виснал на дървото и държавата 404 разпарчетосана между Русия и еврохиените. Юли е месец за моренце и жени!!!
166
1
 
25
 
! Отговори
МАЙ МАЙ преди 3 седмици
ИСТИНАТА Е ЧЕ ЮНИ МЕСЕЦ РУСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА Е В ПАРИЖ А НЕ ПРЕД КИЕВ ! КИЕВ ЩЕ ГРОХДЕ ДО ВЕЛИК ДЕН
165
34
 
3
 
! Отговори
НАДЕЖДИ ГОВЕЖДИ преди 3 седмици
ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !
164
3
 
24
 
! Отговори
Да ще се окажат !! преди 4 седмици
Който се заиграва с тероризим в Москва да му мисли. А нашите евроджендърляци и краварни любители да се стягат от сега и да тръгват да защитават Окраинската демокрация. Кво......, не искат ли ? Няма не искам, няма недей. Тагаренко да ги товари на БРТ-ите и барабар с него групата на Шаро да тръгва. Полза от тях в БЪЛГАРИЯ И БЕЗ ТОВА НИКАКВА , САМО СРАМ И РЕЗИЛ!!!!
163
14
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 4 седмици
Ти да видиш,верно ли бе през юли,ами те трябваше да влезат за 3 дни ама оттогава минаха 2 години и 33 дена.
162
18
 
4
 
! Отговори
Емо преди 4 седмици
Рускетьорите ще влязат в Киев, но ще излязат с краката напред.
161
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пред Киев, да няма грешка, със сигурност имате впедвид пред Москва.
160
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наглосаксонският Проект Прошландия приключи!!Жалко само за похабените млади хора и разрушенията!
159
29
 
6
 
! Отговори
Копейкин преди 4 седмици
Вероятно ще са стигнали Киев, ако ИДИЛ е влязъл в Москва и са обесили Путин с главата надолу
158
7
 
27
 
! Отговори
Не може, а ЩЕ преди 4 седмици
Не може, а ЩЕ ПРЕТЪРПИ съкрушително поражение през лятото, братушките излизат на Днепър и освобождават Одеса от бандерофашистката ***, това са фактите, останалото е ала бала
157
6
 
2
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 4 седмици
До Анонимен 75: Ще ти се, ама - нъц!
156
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В демократичен вестник, всеки е свободен да си пише мнението. Там няма цензура. Само не вдянах на какво се зарадваха копейките. В Таймс е пълно с най-различни мнения. Това е само едно от тях и представя една хипотеза. Хипотеза и осъществяването и не е едно и също.
155
7
 
40
 
! Отговори
ЗАГРИЖЕН ЕВРАТЛАНТИК преди 4 седмици
Кво стана в Ефките за Окрайна. Построиха ли най накрая завода който да ги произведе. Айде че след това трябва да се прави кораб който да ги достави !!