Луда парижка фиеста в чест на свалките на Берлускони

Компаньонката Патриция д'Адарио ще е звездата на партито
29 юли 2009 09:40,
12
Луда парижка фиеста в чест на свалките на Берлускони
Снимка: БГНЕС

 

Патриция д'Адарио, платената компаньонка, която твърди, че е преспала с италианския премиер Силвио Берлускони, ще участва в петък вечер в парижка фиеста, наречена "I love Silvio", съобщи АФП.

На всички участници дискотека "Globo" ще раздаде карнавални маски с лика на Берлускони.

"Много се забавлявахме с историята между Силвио Берлускони и Патриция д'Адарио. Свързахме се с Патриция, поканихме я за петък вечер и тя веднага прие. Това ще е първата й публична изява след аферата", заяви собственикът Бенжамен Пату.

Патриция вече е в Париж, където в специално интервю пред всекидневник разказа за пореден път мимолетната си и скандална връзка с италианския премиер.

Преди месец бившият фотомодел обвини италианския премиер Силвио Берлускони в това, че той и неговите бизнес партньори са я подтиквали да проституира.

Още по темата
19 юли 2009 10:10
15
На 17 юни прокуратурата в Бари, Южна Италия започна проверка на твърденията й, че приятелите на Берлускони й обещали пари, ако изкара една нощ в премиерската му вила.

Преди пет дни д'Адарио предаде на властите в Италия 6 касети със записи - доказателствен материал срещу премиера.

Става въпрос за записани разговори на Патриция с бизнесмена Джанпаоло Тарантини, който подбирал жени за фиестите на Берлускони.

От тях става ясно, че мъж, чийто глас наподобява този на Берлускони, развежда Патриция из вилата и й показва езерце с лебеди.

В записа се чува и как Патриция признава пред италианския премиер, че от доста месеци не е имала сексуални отношения.

Той пък й дава съвети какво да прави в такива случаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
БУГАРИА,БОЛГАРИЯ преди 14 години
ТАТАРСТАН,ТУРКМЕНИСТАН,ПАКИСТАН,КЮРДИСТАН,ТУРКИСТАН,..500ГОДИНИ ТУРСКА ИМПЕРИЯ И БУГАРСКИ ВИЛАЕТ И ПОП КРЪСТЬО .
10
1
 
3
 
! Отговори
БУГАРИ ИМПОТЕНТНИ преди 14 години
НЕ БАРАЙТЕ Я ЧАШАТА СО РАКИЯТА И НЕ КЪРШИТЕ ГИ ВО ЗИДОТ НА СТАРАТА ПИВНИЦА,ЗАЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ.А НЕ МОЖЕТЕ И РАБОТА ДА СИ НАЙДЕТЕ ОТИ ВИ ПРЕЧИ НА ПИЕНЕТО.И ЖЕНИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ГИ СТРОИТЕ,ЗАЩО САМО ЗА ПИЕНЕ МИСЛИТЕ И ОНИ ОЙДОХА ВО ГЪРЦИЯ ДА ВИДАТ ГЪРКОТ КАКО ГИ *** И НЕ СЕ ВЪРНАЛЕ,ЗАЩТО ВИДЕЛИ ДЕКА БУГАРСКИ МЪЖ МУТИРАЛИ МУ УРЕДИТЕ ОТ МЪРЗЕЛ ОТ ПИЯЛКА ОТ КРАДЕНЕ ЗА ДА ПИЕ.НЕ САКАМЕ ДА СМЕ ЕДНО ИСТО.СИ ГИ ПЕЕМЕ НАШТЕ ПЕСНИ НА МАКЕДОНСКИ А ВИЕ СИ ГИ ПЕЙТЕ НА АНГЛИЙСКИ,ЗАЩО ЯЗИКОТ БУГАРСКИ НЕ
9
1
 
3
 
! Отговори
Luboto преди 14 години
Narichat go svoboda tova! Demokrati4no pravo dori i na teb da izlezne6 i da zaiavish na sveta kolko si bezpolezna!
8
1
 
3
 
! Отговори
Елена преди 14 години
изцяло подкрепям 6. що за щуротия? преди години америанците Година и половина занимаваха света с невероятното събитие: лапала ли е Моника Люински "достойнството" на президентта им Бил Клинтън или не. ето ги и тези, светът загива, хора умират от неизлечими болести и глад, хора остават без работа, а те произвеждат новина: ще правят фиеста за някаква щуротия, инспирирана от някаква ***. тъпотии!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
плите да се чете пл-е-б-е-ите, забравих за цензурата.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичкия този фарс може да е много забавен на някого, но мен лично много ме сдухва, защото ми напоня по някакъв начин за разпада на Римската империя....естествено тогавашните мащаби на срив са били други и недостатъчно известни на плите, за разлика от сега, когато простолюдието разполага с далеч повече информация за разгула, в който живеят ИЗБРАНИТЕ....света наистина главоломно се е затичал към бездната на развитието си.
5
1
 
3
 
! Отговори
italiakata преди 14 години
pilqt mu grezdeq na Berluskoni dajavatamu e napred vav vi4ko 4e q 4ukal da ne dava dolna italianska putana/***/
4
1
 
3
 
! Отговори
4 преди 14 години
Мн ме кефи тоя Берлускони :)) Очевидно властите и пресата вече дотолкова са свикнали със свалките му, че нито в ЕС нито където и да е тва прави впечатление. Ето тва се казва да си упорит :)
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** тя и сега ни ривйе. Да не мислиш, че и е лошо - ще натрупа сума дивиденти. Търсила е нещо и го е постигнала! Жената е умна и целенасочена, оня е смотан!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
къде е проблема не мога да разбера-тая е компаньонка,търсила си го е....после-*** що така....а га яди кифтетата ни рива
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само чакат някакъв повод и фиестите почват....