Госпожо, чантичката ви е изцапана с... кръв

Всяка година пребиват до смърт 80 000 тюленчета в Намибия за нуждите на модната индустрия
22 сеп 2009 15:13,
147

Dnes.bg предупреждава, че видеоматериалът съдържа брутални кадри, неподходящи за деца и хора със слаби нерви!

 

Източник: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
са преди 14 години
Скапани ***...
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всъщност коментара не е до 20 годишна,а по повод нейния коментар,и само последните два реда са мои, че така не се разбира откъде какво е.
86
0
 
0
 
! Отговори
trifonoff преди 14 години
Тез, дето бият с търмъците, дано тях да ги преклъцат така през вратовете.. Не, не, не през вратовете, а през кръста! Да се мъчат.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Съгласен съм с теб, че не само екзотичните и пухкавите животинки, а всички.. заслужават да не се гаврим с тях. За Земляни каза още 20 годишната през деня в коментарите и даде линк за трейлър, който изгледах, утре ще изгледам целия филм.
84
0
 
0
 
! Отговори
евЗЕНи преди 14 години
Да подкрепя 71, 74 и други подобни коментари.Проблемът с Тюлените в Канада стигна дори до там, че се опитват да се бойкотират 2010 зимни Олимпийски игри там.А за как се колят животни в кланниците, дерат се кравите докато са живи, например - видеота колкото иска човек, стига да има стомах да ги гледа.Препоръчвам филма Earthlings (гласът на Joaquin Phoenix) - има го по Интернета.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има кръв по устичките на тюленчетата, от рибката, беззащитната рибка, плуваща невинно в морето.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз ще си купя тюленова кожа, колан от тюленова кожа, продава ли се?
81
0
 
0
 
! Отговори
евЗЕНи преди 14 години
Добро утро!Има кръв и по обувките, кожените ви якета, колани, чанти и т.н.Да не говорим колко кръв има в чиниите ви.Винаги съм се възмущавал, как се защищават един вид животни, а другите се колят на поразия.Защо е ОК да се заколи и мезне прасенце, а ако някой изверг стори същото с котенце, кученце или дори конче се понасят възмутени гласове (както в САЩ, като разбраха, че конете им се продават в Европа за месо).ваш, Вегетарианчо
80
0
 
0
 
! Отговори
dimitrov566 преди 14 години
ebati gadovete bekrupolni
79
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
никога няма да си купя тюленова кожа
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Коментар 41 е изчерпателен, линка, посочен в негодопълва картинката. Нямам какво повече от това да кажа.
77
0
 
0
 
! Отговори
тюленче преди 14 години
Все се чудя колко извратен/безсърдечен/слабоумен тип трябва да си, за да извършиш подобна жестокост! И при животните има жестокост, но те не се избиват за удоволствие и от суета, а за да оцелеят
76
0
 
0
 
! Отговори
Природозащитник преди 14 години
Ето за това на африканския континент има толкова много развити страни. Затова там няма глад и мизерия. Затова с тях са се отнасяли като с животни през вековете, защото са си такива. За жалост не само те са такива обаче.
75
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
И после да помага на НЕГЪРЧЕТАТА в Африка, я си .... майката и *** ръждави от СНИН И ГЛАД ще ***, пумяри нещастни, вода да не пиети никога, ега ви исъхнат и малкото кладенци къде имате, бял човек да не видите пустиняци такива.СМЪР ЗА ЧЕРНАТА РАСА !
74
0
 
0
 
! Отговори
Magi преди 14 години
Убиването на тюленчета не е само в Намибия - случва се и в Канада, в огромни размери, а природозащитните организации се борят от години с проблема. В случая ме изумява колко късно пристигат в България "новините" - петиции против "лова" на тюлени с пръчки има от няколко години. Разгледайте ***.avaaz.org и др. под. сайтове, ако толкова ви пука за природата, животните или каквото и да е.
73
0
 
0
 
! Отговори
yank0v преди 14 години
смърт за тея убийци това е това може да го направи само БОЛЕН ЧОВЕК ЛЕКУВАЙТЕ СЕ Е АФРИКАНСКИ ***
72
0
 
0
 
! Отговори
той преди 14 години
прав си! просто последните години се навъдиха твърде много епилирано-гелосани хомосекуалисти, които претендират, че били автобусо-секуални или трамвайо-секуални (простете ако ако не мога да налучкам превозното средство).
71
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
аве аз да ви кажа малките агънца се мъчат повече докато умират с прерязани гърла пролетно време, за да дойдат на гергьовската трапеза, а и майките им да не мислите че не схващат ставащото :) въобще състраданието е тежко бреме - не просто навсякъде се извършват зверства, ами много от тях се правят за нуждите на самия състрадаващ индивид :) трагедията е пълна, щастлив съм че съм расъл на село и не храня илюзии за живота :)
70
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 14 години
KADE E PETA?ILi si praviat samo reklamni iziavlenia, a na praktika nishto ne praviat.Dokato ima ims XORA_SNOBI, tazi industriam niama da zaleze, naprotiv.Ako xorata ne kupuvat tezin neshtai se namali tarseneto to togava i gorkite jivotni shte si otdaxnat.Predi niakolko dni chetox statia, che modnata kashta FENDI e napravila nov model chanta ot kojata na SKUNKS.KOlko li sega jivotniki shte badat izbiti za da moje niakoia snobka da razxojda zaz kojena chanta ot skunks. Xora ne kupuivaite..
69
0
 
0
 
! Отговори
виктор преди 14 години
така да ги убят и тях даже и по- жестоко,тея гадни маимуни