5 часа Берлускони и жена му обсъждаха развода в съда

Вероника Ларио отдавна вече не търпи забежките на мъжа си
9 май 2010 11:15,
34
5 часа Берлускони и жена му обсъждаха развода в съда
Снимка: БГНЕС

Италианският премиер Силвио Берлускони и жена му Вероника Ларио присъстваха на закрито заседание на съда в миланската съдебна палата, където заедно с адвокатите си и в присъствието на съдия обсъждаха пет часа условията на развода, съобщи Анса.

Според агенцията Ларио освен за имоти претендира и за месечна издръжка от 3,5 милиона евро. Адвокатите на Берлускони определят сумата като прекалено висока и предлагат компенсация от 200-300 000 евро на месец.

Силвио Берлускони и Вероника Ларио се запознават през 1980 г. По онова време той е известен и богат предприемач, а тя – театрална актриса.

Десет години по-късно сключват граждански брак, втори за Берлускони.

Според италианските медии търпението на Ларио относно постоянните забежки на съпруга й се изчерпало с присъствието на Берлускони на рождения ден на 18-годишната неаполитанка Ноеми Летициа.

Девойката, която нарича Берлускони “папа“, заяви пред журналисти, че често се вижда с него в Рим и Милано.

Според в. “Република“ този епизод е поставил началото на края на семейния живот на Силвио Берлускони и Вероника Ларио.

Още по темата
19 юли 2009 10:10
15

Двамата имат три пораснали деца – две дъщери на 25 и 23 г. и един син на 21 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Пука ми преди 14 години
Освен ако някой не го разкраси със статуетка в носа пак не пишете новини за него тъпо е и скучно!
29
0
 
1
 
! Отговори
M преди 14 години
До didi - Дидка, точно пък на Берлускони жената да се е претрепала да му отгледа трите деца, да им пере, готви, чисти, пазарува... И ти не си вярваш, нали?
28
0
 
0
 
! Отговори
аз123 преди 14 години
стига сте морализаторствали!Кое вьзпитава младите,всеки живее по свои норми и вярвания!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз няма да се женя, защото нещо с тези закони стана много юридически опасно.
26
0
 
1
 
! Отговори
bux преди 14 години
i na teb li se raz4ekna?
25
2
 
0
 
! Отговори
до Machiavelli преди 14 години
мдааа,ти сигурно си открил колко по-ценна е мъжката любов..
24
0
 
5
 
! Отговори
Муто бене преди 14 години
Бееене, бееене! Топи чушкио в млада мацка, като има пари, ще има фелацио от 18 годишни!
23
1
 
0
 
! Отговори
неапол cool but мръс преди 14 години
аз тая 18-та я познавам наполеатанката, чекнеше се на *** в неапол на магистралата за рим взима само 70 евро на сеанс
22
2
 
0
 
! Отговори
Amigo преди 14 години
Аванти Силвио!!! Ще намериш по млада и по хубава! Парите нямат значение! Аванти, разкарай я!
21
1
 
6
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
Кво общо имат ценностите? Лично ми е през онази работа кво върши мъжа и жената при развод или подобни. Не ме познаваш, неможеш да кажеш че съм егоист. Егоист не съм бил на 15, не съм и сега на 25 вярвай ми. Ако ме познаваше др щеше да говориш, ама и това изказване е неуместно, защото няма как да ти го докажа. А и вярвай ми, от както напуснах България, станах човек, натрупах ценности които не съм си и мислел че съществуват, имам се за 10 пъти по-добър човек от когато бях в Бг, за жалост.
20
1
 
14
 
! Отговори
> преди 14 години
Една позната живя 3 години с приятеля си на семейни начела, забременя и онзи реши, че не бил готов да стане баща и се прибра при майка си. В момента тя работи, а е в тежка бременност, защото " големия мъж " се покри и най-вероятно вече си има друга. Така, че не ми се слуша, че да си жена в България е хоби. Това са пълни глупости.
19
0
 
9
 
! Отговори
стената преди 14 години
Да ви нямам и морала на такива, като теб? Че си прав, прав си. Но преди жените и мъжете не разсъждаваха така и имаха стабилни семейства. Откакто станахте европейци, американци, *** и всякакви либерални дяволи, сега мъжете и жените се теглите на кантар: кой какво взема, какво дава, какво ще вземе, какво ще даде? Затова и този глупав народ, измира и се прецаква. Защото си продадохте ценностите и станахте - небългари. Сърдете се на себе си. В егоизма някои печелят, но като народ - губи.
18
0
 
3
 
! Отговори
пич преди 14 години
Вие не разбирате ситуацията. Те двамата се обичат - погледнете снимката им. Просто искат да избегнат двойното данъчно облагане и са решили да изиграят тоцзи цирк. А след развода, може да се гушнат в някое Феррари и да отлетят на някоя яхта къдетно да купонясват. та те са изпълнени с любов, един към друг. Толкова млади, хитри, преуспели? Как може да си мислите че ще се развеждат, наистина? След няколко месеца, пак ще се съберат. Оная, дето вика на Берлускони "папа", е подставено лице.
17
2
 
2
 
! Отговори
Borman преди 14 години
До Маги,явно не си чела из Италиянски сайтове как Италианци си продават жените /играят го семейни сводници/ от мизерия.Имаше и такива които си давали съпругите за ползване с/у една вечеря.Та за тоците незнам ,но жена с/у пържола е явно нормално.Искаш ли да те запозная с някои Италианец ,може и на теб да ти се наложи да плащаш вечери по този начин.Преди да пишеш прочети малко из сайтовете ,ако трябва исползваи автоматичен преводач,после говори как е в Италия.
16
2
 
3
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
А ти кво можеш? Кажи ми? Ква ти е целта в живота? Аз знам ква е. Тя е да си намериш някой мъж да те издържа цял живот и ти пръста да не си мръднеш, щото в магазина за дрехи не ти се работи нали. Щом искаш равенство, мъжа не ти е длъжен, хващай се на работа и си плащай сама тока. Дано си някоя красавица поне, иначе не те виждам.
15
1
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
А ти кво можеш? Кажи ми? Ква ти е целта в живота? Аз знам ква е. Тя е да си намериш някой мъж да те издържа цял живот и ти пръста да не си мръднеш, щото в магазина за дрехи не ти се работи нали. Щом искаш равенство, мъжа не ти е длъжен, хващай се на работа и си плащай сама тока. Дано си някоя красавица поне, иначе не те виждам.
14
0
 
2
 
! Отговори
Borman преди 14 години
В България трудно става,но за Италия си е истина,виждал съм Италианци женени за толкова грозни Африканки ,че Кинг-Конг е по секси от жената.А и никога няма да съжалявам Италианец,знаеш как се отнасят към чужденците и за какви ни мислят.В Италия като куриоз-видях и Бг *** женена за местен ,страшна двоика,умния мъж явно я взимаше за Българка.
13
4
 
2
 
! Отговори
маги преди 14 години
а издръжката как ви се струва??? вие българските мъже не може да платите един ток! направо сме на космическо разстояние от нещата..........нямам думи!
12
3
 
3
 
! Отговори
Machiavelli преди 14 години
Тука идват жените от южна америка и от насам натам и си хванат италиянския льоло, който прави секс само когато ходи в Куба на ваканция, правят му бебе и се женат поради това, взимат си гражданство и накрая му теглят шута, вземат му детето и парите и си живеят живота в Италия. Колко ги познавам такива тука, пълно е за жалост. На много жени това е единствената цел в живота и само това търсят, щот за др не ги бива, освен мъжа да ги издържа, пък в Бг тва си е цяло женско хоби и начин на живот.
11
2
 
3
 
! Отговори
Borman преди 14 години
До Диди --А знаеш ли ,че в Италия има бракоразводни дела при които мъжа трябва да плаща издръжка по голяма от месечната си заплата.Това как се нарича,нали имало равноправие м/у половете,бившата съпруга що не ходи да бачка..За това в момента Италия е на последните места по раждаемост и по бракове,и ако не бяха чужденците щяха да са още по назад.Добре ,че са Китайците и Арабите да раждат деца в жабария,иначе освен жаби друго нямаше да има.