Български рейнджър е паднал от вишка в Кабул

Ефрейтор Васил Благоев е с рани на краката и ръцете
24 юни 2010 16:26,
104
Български рейнджър е паднал от вишка в Кабул
Снимка: Булфото

Български военнослужещ е пострадал при падане от наблюдателен пункт в Кабул, съобщиха от Министерството на отбраната.

При изпълнение на задълженията си на наблюдателен пункт на летище "Кабул" ефрейтор Васил Благоев паднал и получил рани на десния крак и на дясната ръка.

Инцидентът е станал на 23 юни в 1,10 часа местно време (22,40  българско време).

На пострадалия е оказана първа помощ на място. Той веднага е откаран във френската военнополева болница "KAIА" за обработка на раните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
до всички преди 13 години
Вие смятате ли че е така? Който не е ходил там не знае какво е !!! Преди някои хора да говорят небивалици да се замислят и да мълчат, ще изглеждат по - умни!!!
95
1
 
0
 
! Отговори
до 103 преди 13 години
продажници са хора, които зарязват собствената си азбука и пишат с йероглифи. Като те сложат всеки ден да въртиш караули ще те питам дали няма да заспиш поне веднъж на десет дни. Ето това е лошото на липсата на задължителна казарма-момчетата губят представа за реалния живот. Няма по лесна мишена от стърчащ войник на вишка, ама те децата откъде да знаят.
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
AKO TI SPI6 NA POSTA HORATA KAK 6TE SPAT SPOKOYNO BE PRODAJNIK...
93
0
 
0
 
! Отговори
sweden преди 13 години
sigorno e piynal mini4ko :)))
92
1
 
2
 
! Отговори
куче преди 13 години
много от вас май не са ходили в казармата, та се чудите как е възможно да се падне от вишка. Може, дори е много лесно. Аз имам в казармата 70 карула, повечето от които съм бил по вишки. На вишката се спи и докато спиш може много лесно да паднеш от вишката. За целта аз например си слагах една дъска на дупката преди да легна поспя за да не падна от вишката докато съм заспал. Не е много удобно да се спи на вишката, но там поне не ме нападат кърлежи, защото по полянките е бъкано с кърлежи и няма къде да полегнеш без да ти се залепят пет шест кърлежа. Сега да не си помислите, че само съм спал по вишките-от 70 караула имам 3-4 когато съм бил много изморен и съм си дремвал, в другото време съм бдял за вашата сигурност :)
91
0
 
3
 
! Отговори
Зъл лейтенант преди 13 години
Ами как е паднал.Всички бели са от нарушения на формата.Може да си е настъпил връзката на кубинките например.Като липсва чувство за отговорност и личен пример в сержантския състав, редовия се разкапва.Ето и на снимката:дяснофланговия-ст. сержант, в параден строй, а връзките на обувките му не са прибрани в кубинките...
90
1
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
Боже пази България от бойни действия
89
0
 
0
 
! Отговори
XXL преди 13 години
ABE NA MEN MI E INTERESNO KOY 6TE BRANI BALGARIQTA AKO NQKOY Q NAPADNE ????????? MOJE LI NQKOY DA MO OTGOVORI
88
0
 
0
 
! Отговори
JAGUAR преди 13 години
A ZNAE LI SE DALI E IMALO TVARD KUY DOLU, DA E PADNAL VARHU NEGO :)
87
0
 
1
 
! Отговори
X преди 13 години
SIGURNO SE E OPLA6IL I PANIKYOSAL OT NQKOY TALIBANIN DET SE POQVIL NA HORIZONTA :)))
86
0
 
3
 
! Отговори
hamurapi преди 13 години
Na kolko li e bil efreitora? Kato znam kakvi nestastnici otivat tam samo zaradi parite, ne se ochudvam. Nai-dobre e nashite "umirotvoriteli" da ne gi kachvat po-visoko ot taburetka ili obarnat legen...
85
0
 
6
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Интересно, кви са били задълженията на ефрейтор Благоев, че да се сгромоляса по нощите от вишката? Да наблюдава как Илия гради килия?
84
0
 
7
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Сакън, недей!Нека си дойдат, но да не пращаме депутати и министри, че какви са неграмотници, ще си дойдат оттам гладни, бити и оправени.Ония са гордо племе, не овце като нас, дето покорно се оставят да ги водят към кланницата.Ако не дай си боже някой реши да ни окупира, първо депутатите ще подвият опашка и ще гледат да си запазят и положението и бизнеса, с цената на всичко, даже и на национално предателство.Така изтглеждат нещата от моята вишка.
83
2
 
5
 
! Отговори
GRIWIK преди 13 години
TOVA E HUBAVA NOVINA RANEN EDIN *** OT BG. KAKIV HUY TIRSITE TAM KOY STE VIE SVETOVNA JANDARMERIA LI STE.
82
1
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Че сте печалбари и курбанджий-такива сте 95%от Вас там.Останалите 5% са още не осъзнали се тийнейджъри с промит от старшини и офицери мозък, мислещи че филмите за Рамбо са жива истина.Какво търсиш на майната си, на хиляди километри извън границата?Кого защитаваш там?Имате късмет, че ония чието нападение "отразявате", са неграмотни и зле въоръжени, с каквото е останало от 20-30 години.А ако ми заговорищ за патриотизъм и дълг-виж във Вбокс7 клипа за Вергил Ваклинов, и ако имаш очи после-пиши!
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
....и жена ако не е раждала не е жена?!...Друже, не си губи времето напразно.
80
1
 
7
 
! Отговори
HeSS преди 13 години
Че са смешни и трагични повечето ни военни си е така. Ама то не за друго, а щото няма кой да ги обучава. За липсата на наборници съм съгласен - отмениха казармата и сега растат само гейчета и метросексуални женчовци дето ако им допреш пистолет до главата и креснеш "ПА" ще тупнат :D Яд ме е, че ми се размина казармата, но мисля да се стегна 1-2 години да потренирам и да вляза там за малко. Не за пари или нещо друго, а защото един мъж не е ли бил войник, значи не е мъж.
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смотана работа.
78
1
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
Cialata ni rabota balgarska dori kogato se spi na post se istrepvame.
77
1
 
6
 
! Отговори
спокоен преди 13 години
Добре,че никой не иска да ни завзема, да не им развалим държавата. Иначе"агресорът" ще умре от смях и ще ни зареже.