Берлускони: Естествено, богатите привличат жените

Той посъветва младите италианки да си търсят мъж като него
14 сеп 2010 17:18, Елка Василева
120
Берлускони: Естествено, богатите привличат жените
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Италия Силвио Берлускони отново беше подложен на критика: на проведеното пред уикенда заседание на младежкото крило на неговата партия „Народ на свободата“ той посъветва младите италианки да си търсят по-богати приятели, най-добре те да приличат на него самия.

Берлускони каза, че е напълно естествено жените да бъдат привличани от състоятелни мъже вече на години, пише „Дейли телеграф“.

„Има опашка от жени, които мечтаят да се омъжат за мен. И аз мисля, че знам защо. Първо, аз съм смешен, нали? Второ, аз съм богат, това също не е тайна. Трето – носят се слухове, че съм добър в леглото. И четвърто, тези жени си мислят горе-долу едно и също: „Той е стар, скоро ще умре и тогава аз ще наследя всичко“, каза Берлускони.

Още по темата

Премиерът на Италия коментира неотдавнашно свое интервю, в което съветва момиче да си потърси богат мъж. Тогава думите му предизвикаха остра обществена критика. Берлускони обаче не вижда нищо лошо в своя съвет и го смята за напълно разумен, пише NEWSru.

Присъствайки на друго събитие отново през уикенда, италианският премиер разказа виц за Хитлер. „Известно време след смъртта на Хитлер негови привърженици научили, че той е всъщност жив. Тръгнали да го търсят, за да го убедят да се върне, и той отговорил: „Добре, ще се върна, но при едно условие – този път аз ще бъда лошия“.

От опозицията приеха шегата за неудачна и призоваха Берлускони да се извини на Израел и италианските евреи. Освен това заявиха, че поведението на министър-председателя поставя под съмнение неговата психическа устойчивост, пише „Дейли мейл“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: италияхитлер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
BRAVO Silvio ti si goliam PICH i tova ti pravi chest da kazvash isinata !!!
95
2
 
4
 
! Отговори
асдс преди 13 години
Берлускони е мазен незадоволен стар *** живеещ в някакъв измислен дисни свят на Берлускони.
94
1
 
8
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Шегаджия е Берлускони и много правилно говори. Жените искат пари, ама пък и мъжете все гледат по-тънко да минат. Повечето хора все искат неща, които те самите не предлагат. Аз може да го нямам, но ти задължително трябва да го имаш.
93
1
 
13
 
! Отговори
Iwan преди 13 години
Вижте ся :) Хубавата жена е като хубавата кола, хубаво е да я имаш ама струва много пари :)))))) разликата е в това, че като ти откраднат хубавата кола ти плащата застраховката, а като ти гепат убавата жена тя ти взима всичко :)))))))
92
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Не е достатъчно само да имаш много пари, трябва и да си ***. При това условие може да считаш че си получил свойто си, и друго да не чакаш.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко, но светът е такъв! Свят на *** стигнали върха,свят на к...ви стигнали отрепките! Какво остава на малкото истински хора : да мечтаят за далечното минало или на евентуално такова бъдеще!Бъдете живи и здрави!
90
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
Това което не се купува с пари може да се купи с много пари,та дори и една омъжена,на 37,за която казват,че е хубава.Колко ли такива е купил за да дава съвет на младите момичета
89
1
 
3
 
! Отговори
Дама преди 13 години
До 90Ама няма свободно място - няма и по чл. 64 - по заместване! Все пак - благодаря! Оценявам това! Приятна и хуваба вечер!
88
0
 
1
 
! Отговори
90 преди 13 години
Хубавата Дама ое ли е там?
87
3
 
5
 
! Отговори
90 преди 13 години
до ДамаЧе е комплексиран не споря.За парите исках да кажа че без тях мъжете се подтискат и това и пречида са добри и в леглото.А 37 е една прекрасна възраст за една жена за която казват че е хубава.И не знам Берлускони но аз бих правил много неща с такава жена.
86
5
 
5
 
! Отговори
Дама преди 13 години
До Анонимен 90 Не греша! Дори мисля, че става дума за тежък комплекс - при такова фукане и толкова приказки.Всеки мъж с пари и позиции може да си ласкае самолюбието с много по-млада жена. Но това не значи, че прави секс. Я си го представете... и как тя му обяснява колко е неповторим. Ами направо е неповторим! Питате ме на колко години съм - на 37, омъжена съм и казват, че съм хубава. Я ми кажете какво ще прави един такъв Верлускони с мен? Ами ... нищо няма да направи!
85
0
 
2
 
! Отговори
ok преди 13 години
toq e celiq vosak ima sigurno 10 plastichni operacii i izglejda po skoro strashen otkolkoto hubav
84
5
 
6
 
! Отговори
rszh преди 13 години
ЕГАТИ ЗДУХАНИЯ СТАРЕЦ,МАФИОТА ГНУСЕН ВСЯКА *** КОЯТО Е С БАНДИТ-МАФИОТ МОЖЕ ДА Я НАСТИГНЕ КУРШУМ И ДА СЕ ПОДГОТВИ ДА БЪДЕ СЛУГА ДА ЯДЕ БОЙ И ДА И ИЗНЕВЕРЯВАТ ПОСТОЯНО ,НО ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА МАЗОХИСТКИ И ИМ ХАРЕСВА ДА СА СЛУГИ НА БОГАТАШЧЕТАТА,*** ДОЛНА ***...
83
0
 
1
 
! Отговори
za 80 преди 13 години
ti mai proveriavash i pod legloto si da ne te debne BB.........ima li zashto da se strahuvash ili prosta paranoia ?
82
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 13 години
когато има кой да ти осигурява парите,мъже за в леглото има навсякъде
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
90Скъпа грешиш.Парите и в леглото помагат.По много начини.Мъж без пари и в леглото не го бива.На каква възраст е една дама в разцвета си?
80
4
 
4
 
! Отговори
дама преди 13 години
Вижте, той се прави на интересен. Казвам ви го като жена в разцвета на силите си. Въобще да не се прави на голяма работа. От сто километра е ясно, че избива комплекси. Господинът е на възрастта на бащите ни и вижте нашите майки колко им обръщат внимание. Пък това за парите... да ви кажа, не помага в леглото!
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aи така е като жената разсъждава с п*****та си
78
1
 
12
 
! Отговори
Ицак преди 13 години
Казано накратко, не тичайте след жени, тичайте след пари, после жените сами ще ви намерят.
77
3
 
10
 
! Отговори
123 преди 13 години
богат мъж ,грозен няма- това е самата истина парите движат света,а камо ли една жена