Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор

САЩ и няколко страни от ЕС напуснаха залата на ООН
23 сеп 2010 23:56,
637
Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор
Снимка: БГНЕС

Делегациите на САЩ и няколко европейски страни напуснаха тази вечер залата на Общото събрание на ООН в знак на протест срещу думи на иранския президент.

В словото си пред Общото събрание Махмуд Ахмадинеджад намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Делегациите на Великобритания и Франция също напуснаха залата след циничното изказване.

По-рано в четвъртък пред Общото събрание на ООН американският президент Барак Обама заяви, че САЩ са готови за преговори с Иран, ако Техеран докаже, че ядрената му програма има мирни цели.

САЩ и международната общност търсят решаване на различията с Иран и вратата остава отворена за дипломатическо решение, но Иран трябва да реши дали да мине през нея, каза Обама.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


637
Още по темата: Махмуд Ахмадинеджад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
24
 
! Отговори
Любомирчо преди 13 години
Абсолютно подкрепям мнението ти. Кой реши че е цинична. "Тя наистина се върти" това предсатвлява речта на Ахмединаджад. Бих е нарекал историческа.
37
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ"Ако е казал това, не виждам какво толкова е казал. Наистина НЯКОИ ХОРА по света вярват това. Доказателство за това са и коментарите в този сайт. Не е казал "ние вярваме".
36
3
 
29
 
! Отговори
hoho преди 13 години
Че вие не знаехте ли кои дърпат конците на медиите? Ето сега си проличава отново.
35
4
 
43
 
! Отговори
ангел преди 13 години
още въпроси: какво стана с книгата, която над 170 специалисти от всичкиобласти - инжинери, архитекти, специалисти по бетона, специалисти по горивата, и т.н., публикуваха преди 2-3 г.? няколко години те са проучвали случая и в книгата КАТЕГОРИЧНО заявиха, че такива сргади НЯМА КАК да са паднали от един керосин. по техните експертни мнения такова срутване е възможно само след предварително поставен на ключови места по конструкцията експлозив. защо не се говори за тази книга?
34
23
 
5
 
! Отговори
Mango преди 13 години
Сус!Отур!Чингене!Опасявам се ,че това *** на снимката и неговия кардаш,бабаита от анадола, ще споделят *** на садам хюсеин, провиснати на телеграфния стълб.
33
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Ахмадинеджад, супер им го каза на тези пордоти ***.
32
4
 
47
 
! Отговори
ЙКЙК преди 13 години
ОТНОВО МЕДИИТЕ НИ ВМЕНЯВАТ"ЦИНИЧНА РЕЧ"ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ОПРЕДЕЛЯТЕ КОЯ РЕЧ Е ЦИНИЧНА И КОЯ НЕ?КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ВМЕНЯВАТЕ НА ХОРАТА КАКВО ДА МИСЛЯ СЛУГИ МАЗНИ НА ФАШИСКА АМЕРИКА И НА МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е НАРОДА.
31
7
 
42
 
! Отговори
ангел преди 13 години
за да не ме изкарат смахнат на тема "конспирации", няма да твърдя нищо. само ще питам: как ДВА ОГРОМНИ САМОЛЕТА се отклоняват от курса и си летят 15 минути необезпокоявано над центъра най-параноичния град? та дори и в много по-заспала държава щяха да бъдат предупредени от диспечер 5 секунди след отклонението от курса и ако не отговорят, да са прихванати от изтребителите на ПВО две минути след това. друг въпрос - как конструкция от железобетон с най-високо качество се срива от горящ керосин?
30
37
 
9
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Брей, то много *** напъплили форума. Що не се ежите в анадолските сайтове, там поне ще си общувате на майчин език ?!
29
7
 
48
 
! Отговори
СТАРА ИСТИНА преди 13 години
Това го казах, още на втория ден от атентата! Прав е персиеца!
28
30
 
9
 
! Отговори
do kompleksarite преди 13 години
Kak moze tolkova kompleksirani hora da ima tuk! Samo kompleksari mogat da vqrvat v takiva "teorii za inscenirivki". Sramno e! Wsicki takiwa teorii odavna sa provereni w detaili i othwarleni ... sram.
27
38
 
9
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Много заблудени хора сте да смятате че Американците сами са си бутнали кулите кефите направо:)
26
58
 
11
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Всеки който мисли, че 9.11 е инсценировка под предтекст за нападение на близкия изток е ***.
25
6
 
66
 
! Отговори
Любомирчо преди 13 години
Евала на Ахмединаджад. Царят е гол и той го каза браво. Никой не си позволи за тези почти 10 години да го каже. Войната срещу тероризмът е войната срещу свободата на хората и оправданито да те следят подслушват и арестуват където и когато си искат. По същият начин нападат и държави за да им вземат всичко. Браво Ахмединаджад браво на братовчедите. Те вече са в историята
24
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смелчага, браво, нашите *** да се учат на мъжество, а не само да крадат от държавата.
23
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това беше човекът, който показа, че ние, хората живеещи извън САЩ, не сме толкова *** заколкото хамериканците ни взимат. Този го признах обаче, първият политик осмилил се да каже истината
22
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това беше човекът, който показа, че ние, хората живеещи извън САЩ, не сме толкова *** заколкото хамериканците ни взимат. Този го признах обаче, първият политик осмилил се да каже истината
21
5
 
53
 
! Отговори
хахахаха преди 13 години
Че да не е лъжа ,всеки знае че си беше изцинировка,3000 човека са нищо сравнение с милиарди тонове петрол.Пък и взива и събарянето на сградите беше концентрирано както при взривовете на стари сгради гледайте в ютуб има много филми и кадри от най различни камери направо се виждат взривовете които събарят сградите.Пък за евреите е вярно няма нито един евреин който да е отишъл на работа в онзи ден.а пентагона го взривиха с ракета и после пръснаха отломки от самолет имаго пак записано и се вижда ясн
20
1
 
35
 
! Отговори
dido преди 13 години
ама има и едни слухове за едни евреи дето управляват света.Нали се сещаш кои са близките кръгове в управлението на САЩ и Русия
19
5
 
60
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ЗНАЕ ЧЕ СКОРО ИРАН ЩЕ БЪДЕ АТАКУВАН...ЗАТОВА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КАЗВА ИСТИНАТА....