Българин сред жертвите в Москва

Това е Николай Иванов Иванов, пристигнал от Австрия
Обновена: 31 яну 2011 17:04 | 25 яну 2011 08:39, Елка Василева
159
Българин сред жертвите в  Москва
Властите изнасят ранени от мястото на взрива. Снимка: БТА

Българин е сред жертвите на терористичния акт на летище Домодедово в Москва.

Това е Николай Иванов Иванов, на 40-45 години, става ясно от списък на загиналите, съставен от Министерството на извънредните ситуации на Русия.

В него има 35 души и е съставен по откритите документи. Под номер 10 е записан Иванов, Николай Иванов, на 40-45 г., България.

Според информация на БНР той живее в Австрия, пристигнал е на летището с полет от Австрия, малко преди избухването на взрива.

Още по темата

В продължение на часове той не отговарял нито на руския, нито на австрийския си мобилен телефон.

Информацията бе потвърдена и от говорителя на външно министерство Весела Чернева.

"Не мога да коментира подробности, заяви още тя. Засега няма данни за други загинали българи", посочи Чернева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо смятате, че сред убитите от терориста няма мюсулмани?
81
3
 
5
 
! Отговори
Rino преди 13 години
Shto za religia e tova koeto propoviadva strahlivo izbivane na hora, shto za religia e tova chiito sazdatel e pedofi. Prosto moga da kaja samo Allah e pederast a Mohamed e negovata ***.
80
5
 
5
 
! Отговори
до 67 преди 13 години
Аз обичам повече България, но ти обичаш повече русия. Срам и позор!
79
3
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
до 81 До РуменЯ си помисли кой даде ядреното оръжие на Пакистан!
78
2
 
4
 
! Отговори
До Румен преди 13 години
Защо трябва да използват ядрено оръжие? За да предизвикат тотална атомна катастрофа? Не са толкова ***. Има по-хуманни начини да се справят. Май идва времето да им свият сърмите. Моето предложение е да ги оставят сами да се избият. А тези *** в Кавказ не могат да се понасят помежду си.
77
2
 
18
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Мир на праха на загиналите. Съболезнования на близките на така нелепо отишлите си хора. Моля се на Бога ранените да се възтановят колкото се може по-бързо и да забравят ужаса. А за ислямистите трябва жестоко възмездие!
76
5
 
2
 
! Отговори
до Румен преди 13 години
не забравяй, че ислямския свят също има ядрено оръжие. построено с руски технологии. после пак вийте на умряло, как иран имали право на самостоятелно развитие и как америка не може да казва кой да има атомни бомби и кой не. предпочитам америка да определя това, отколкото тия с ***. но вече е късно. пакистан има бомби, иран също...
75
4
 
6
 
! Отговори
DIMATA преди 13 години
SEGA SHTE VIDIM OTGOVORA NA RUSIA. SHTE HVARCHAT CHALMI.
74
6
 
1
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 13 години
AS shi rika samo idno: BOG-VSEVISHNIAT DA PROSTI BULGARINA+VSI4KI NIVINNI JERTVI pokuseni ot Podlite okarvaveni ratce na (iventualno/ MUSULMANSKITE PALA4I...A tea kuito i faf tos Sublimno Trauren Mument na varhovna skrab-sa buzikat-Bog Da Gi Nakaje-pudobavashto....Ha siga turiaite mi minosi---Tuk f moia Holdinkk fsi4ki sa sveli glavi.____________.RIP___..Imagine Alllll the People-__living Life IN PEACE--All you NEED is LLLLLOVE-LOVE IS ALLLL YOU /we/ NEED
73
4
 
7
 
! Отговори
ss20 преди 13 години
лека им пръст на загинали те .русия затова е силна защото е едина и сплотена дори и в болката .на такива нещастници като 57-герб какво да му кажеш баща му го е правил много пиян .не му се вързваите на идиотизма лошо е че в българия има много *** .а от америка какво да очаква ме нали те са вдъхновители те на ислямския тероризъм .помнете след време тези терористи ще доидат и у нас но не мислете че сащ ще ни помогне щени помогне пак русия независимо че някои *** се мъчат да ни скарат с русия
72
4
 
1
 
! Отговори
do 69 преди 13 години
Na koe letishte ima metalotarsachi na vhoda na parkinga? Te sa chak na izhodite kam samoletite...Ako zapochnat i tam da slagat... to znachi trjabva da slagat na vhodovete na magazinite za hranitelni stoki, molovete, na vhodovete na garite i vsichki obshtestveni mesta.... Nevazmojno e....
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не случайно казват че тези подкрепят герб са за психиатрия. На такива като теб мястото определено е там.
70
4
 
5
 
! Отговори
не те ли е срам? преди 13 години
Руменчо,що за *** си ти?Ти си точно същия като ***,които са взривили бомбата вчера!
69
2
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 13 години
Защо му се връзваш,не виждаш ли че е от тези които получават по 2-3 лв на пост....
68
10
 
6
 
! Отговори
Румен преди 13 години
Кога руснаците ще се сетят че имат ядрено оръжие и че е крайно време да обезпаразитят поне половината ислямски свят?
67
2
 
6
 
! Отговори
почит преди 13 години
Скърбим за жертвите и се ядосваме за *** политици,които сеят омраза,за да се облагодетелстват от това!
66
3
 
12
 
! Отговори
до 67 преди 13 години
Вярно,че от Русия е идвало голямо зло насам и са ни тероризирали сума ти и години,но за мен човешките жертви в Америка и в Русия са еднакво невинни.Нищо не може да оправдае тероризма.Обикновените руснаци,както и обикновените американци не са виновни,че правителствата им са правили или правят грешки.Начина да се противопоставят на това са протести и избори.В момента много хора в Русия са против Путин...Не им е лесно на руснаците да понасят удари и от терористите и от сатрапа,начело на Русия.
65
7
 
7
 
! Отговори
до 68 преди 13 години
от 1300 години история:200 под византийско робство500 под турско65 под съветско.е каква излезе тая
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Странни неща съобщават руските медии. Атентаторът влязъл в залата за посрещачи откъм входа на паркинга, а там нямало металотърсач! Минавало се свободно! Какво по-лесно да слезеш от автомобила с взривното устройство и да се смесиш с тълпата на посрещачите? Освен това руските антитерористични сили очаквали самовзривяващи да са жени, както при предишните атентати. Не били подготвени за мъже!!! Просто невероятно звучи! Жалко за невинните жертви!
63
5
 
5
 
! Отговори
Кирил преди 13 години
До номер 57:САЩ ще ни спасят с своята чутовна почти 200 годишна история :) ***!!! И да 200 съм написал! Толкова е потърси и се научи *** !За сравнение за да не се налага да търсиш : България - повече от 1300 години история!!!ПС: Не знам как да те обидя за да се засегнеш. Избери си сам, знам че има какво да си кажеш!