Лекарят на Джако се изправи пред съда

Конрад Мъри пледира "невинен", процесът тръгва на 28 март
26 яну 2011 12:13,
10

Източник: Reuters

 

Съдът в Лос Анджелис официално предяви обвиненията срещу лекаря на Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри, за непредумишлено убийство на звездата.

Процесът за смъртта на Краля на попа ще започне по същество на 28 март. Ако бъде признат за виновен, Конрад Мъри може да бъде осъден на до 4 години затвор и да загуби завинаги правото да упражнява лекарската професия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Конрад Мъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Мълчи бе *** смотан. Много ги разбираш нещата, аман от жалки *** ***. Мри анална *** недохранена.
10
3
 
3
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
Уникално *** коментари има тук, както винаги. Особено този на "Килъра", и на 1-2 анонимника просто са крещящо профански.1-во: няма Джако, името му е МАЙКЪЛ !2-ро: МАЙКЪЛ БЕШЕ УБИТ !3-то: невежите, които които само пишат с цел показване на простотията си, е крайно време да престанат. Аз не коментирам неща, които не ме интересуват, не го правете и вие.M.J. Rocks ! The haters *** !
9
0
 
11
 
! Отговори
СТОП!!! преди 13 години
Според мен цялото му обезобразяване, избеляване, лъжи за педофилия...са измислени и сътворени от хората които накрая го и убиха.. Michael Jackson - They Don't Care About Us... пича всичко си казва в тази песен..повярвайте му!!Сигурно и Чарли Шийн мислите, че е *** дето само друса пие *** наред и бие жените....само че първо вижте какво говори за 9/11!!!!
8
0
 
18
 
! Отговори
джако преди 13 години
Джако, Джако... Името му е Майкъл! Майкъл! Коментарите по адрес на Майкъл са ***! Прочетете някои неща за живота му и ще разберете за какво става въпрос всъщност! Хайде стига плюхте! Все пак това е Кралят на попа. Всеки се опитва да изкара пари от него. А това, че е бил педофил не е вярно. Всичко е било заради пари.
7
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Джако беше любител на отрови, особено след като му превърнаха лицето на пуешко настръхнало.... Как не ги е срам да съдят лекаря, те са се разбирали двамата отлично ?
6
9
 
7
 
! Отговори
шаса гръмна преди 13 години
И ся - кво??? Начи МайкУл насила е пил хапчета, а???Баси и дИмокрацията, баси и цЪРвУлизацията!
5
5
 
4
 
! Отговори
Handel преди 13 години
Както казват франсетата "Търсете парите". Ако Джако го обявят за "убит" ще има засраховчица; ако сам си е виновен мама и тати духат супата. Затова след първата аутопсия полицията обяви че няма виновни и на мама и тате им трябваха цял месец докато намерят патолог който да обяви смъртта му за убийство.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
как се прави така че да си търси душата - когато лекарите убиват на това разчитат - мъртвите да не си търсят душата
3
27
 
4
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Много мъчно ми стана,когато разбрах,че Джако на-известняи педофил е умрял...ВЕРВАЙТЕ МИ!!!
2
6
 
3
 
! Отговори
Мангу Жери преди 13 години
Жалко за брата Жаку! Оставете го човека на мира, стига сте го ровили и пускали смешни песни, дето уж той ги бил записвал!
1
1
 
21
 
! Отговори
Lestat преди 13 години
Обожавах Джако, но не мисля, че лекарят е виновен