Гняв в Египет: Мубарак не подаде оставка

Той предава част от правомощията си на вицепрезидента Омар Сулейман
Обновена: 10 фев 2011 23:45 | 10 фев 2011 23:44,
44
Гняв в Египет: Мубарак не подаде оставка
Снимка: Reuters

Египетският президент Хосни Мубарак няма да подаде оставка. В обръщение към народа той обяви, че остава на поста до изборите през септември и предава част от правомощията си на вицепрезидента Омар Сулейман

Мубарак посочи, че исканията на демонстрантите са легитимни и че той няма да отстъпи пред външен диктат, предаде Асошиейтед прес.
 

Той потвърди, че няма да се кандидатира за нов президентски мандат. Жертвите по време на протестите не са загинали  напразно, заяви президентът, който допълни, че изпитва болка за онези, които са загубили членове на семействата си.

Още по темата

Обявявайки, че се обръща към събралите се на площад "Тахрир" и към целия народ, той заяви, че вярва в честността на исканията на демонстрантите и техните намерения, предаде Ройтерс.

Разочарованите демонстранти на площада в Кайро избухнаха в гняв след обръщението.  "Върви си" и "Долу Хосни Мубарак" скандираха хилядите събрали се в Кайро в очакване на края на управлението на египетския президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: ЕгипетХосни Мубарак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 41 Охо , още един *** читак дойде на моабета , с колко имена се представяш ве *** . Ей такива много ги обичам дето се опитват да насочват вниманието на хората от чата настрани от темата . С две думи манипулации
37
3
 
1
 
! Отговори
иво преди 13 години
32# ти наистина с твоя пост накара да изпълзят от дупките юдейските змиичета ,както виждам до сега са вече 5 надявам се до края да излязат на светло всички кашерчета и да видим колко са в този форум ,а те не са малко и откакто започнаха събитията в северна Африка сън не ги лови ,че може нещо да се обърка плана за заробването на(гойте) и справедливия гняв на хората по света да се ствари върху алчните ими крадливи и пъпчиви ***.
36
1
 
5
 
! Отговори
Mango преди 13 години
Голяма плесница в лицето на довчерашните американски "покровители"!
35
2
 
0
 
! Отговори
фередже преди 13 години
Да си я подаде пък, ако стане по лошо след него отговорноста си е на народа.
34
5
 
3
 
! Отговори
димо преди 13 години
Чета тука писания от рода на това че по улиците са излезнали на бунт Млади , Образовани и Културни хора . Напротив това е абсолютна измислица , защото тези хора в момента на тези бунтове са на Работа за да може да изхранват тази мързелива *** , които само се молят и не работят и могат да стоят по улиците с месеци . Мубарак дръж се защото без тебе Египет ще стане Блато
33
3
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Мубарак няма да ...подаде скоро оставка,защото не е готова неговата...пирамида.Трябват му поне още десетина години за да я дострои.Скъпи са тези...пирамиди а няма да е от найй...големите.Не му достигали няколко...милиарда,а той пести само от заплати;от къде да ги...вземе,нека да си работи...човека.
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да вземат да го отрепат,комунистите не дават властта с мир
31
4
 
8
 
! Отговори
Али Резан преди 13 години
на арабюхите им трябва само твърда ръка, иначе става опасно.
30
3
 
8
 
! Отговори
Морския преди 13 години
Като комунистите с кръв взима властта и с кръв я дава !!!
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОЙТО ДОКОПА ВЛАСТТА НЕ МУ СЕ ПУСКА И В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА!!
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** се *** ,хак даи м е ,защото именно те спомогнаха да се създаде тази ислиямска дъга на балканите с искуствените държави косово и босна ,значи може да има ислям който да застрашава православните народи ,но не може същия такъв да застрашава гнездото сатанинската територия на измисления изрел.Нека не забравяме един самозабравил се чифутмонката паси дето се изцепи -майната му на православието,дойде време народите по света да кажат-майната му на юдаизма ,ха сега юдейчета цвукаите минуси
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
prochetete nesto za Wael Ghonim - marketing direktor v Google. Edin ot iniziatorite na revoluziata v Egipet
26
2
 
2
 
! Отговори
do revlio преди 13 години
Tochno taka - savsem pravilno!!!
25
8
 
9
 
! Отговори
revlio преди 13 години
а бе кой го интересува Мубарак ,Обама ,и кой как щял да прекара след това египтяните в момента има БУНТ срещу диктатор възникнал спонтанно после кой го оглавил пак не е важно важно е че може в съвременния свят да възникне спонтанен БУНТ и то голям не някаква демонстрацийка ей това е важно това е страха на всичките политици по всичките страни
24
5
 
8
 
! Отговори
гибона преди 13 години
Какви млади и образовани хора там бе...не им ли виждаш лицата на какво приличат?? той говори за образовани хора...за жалост истината е доста страшна...и ще излезне наяве!!
23
5
 
13
 
! Отговори
индо преди 13 години
Хора...разберете че Мубарак държи в момента много сътби в ръцете си...и пази обшността от най страшният ислямизъм който ще предизвика много повече кръвопролития по цял свят..интересувайте се малко от малко...Световната конспирация..Новият световен ред...четете тези книги...там е описано доста добре!!
22
10
 
1
 
! Отговори
do 24 преди 13 години
Protestite sa organizirani ot mladi hora s visoko obrazovanie na koito im e doshlo do gusha ot mizeria, bezrabotiza i polizeiska sistema. a vashiat komentar e izpalnen s zloba i prostotia. Pone e jasno Vie kolko ste umen!
21
3
 
22
 
! Отговори
ринго преди 13 години
Ислямистите ще докопат власта в Египет.Протестите са организирани от Мюсулмански братя а тя е ислямска и радикална партия забранена от години именно от Мубарак под американски диктат.Сега черньото от белия дом показа че е първо африканец по кръв и глупав по природа.Когато евреите се озоват между *** и наковалнята на исляма ще пратят някой от Мосад да ловува в Америка черна *** живееща в голяма бяла къща.
20
6
 
9
 
! Отговори
на 21 до 21 преди 13 години
ние сме във 21 а гадните араби във 15-16 може би
19
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМАН ОТ *** ДИКАТОРИ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ ПО ДЯВОЛИТЕ ?!?!?!