Въстаниците ще обмислят предложението на Африканския съюз

От Бенгази обаче настояват Кадафи да си отиде
11 апр 2011 11:44, Елка Василева
6
Въстаниците ще обмислят предложението на Африканския съюз
Снимка: Reuters

Либийските бунтовници заявиха, че ще разгледат предложения от Африканския съюз план, целящ прекратяване на конфликта в страната, но настояват лидерът Муамар Кадафи да се оттегли от властта, предаде Ройтерс.

"Либийският народ показа много ясно, че Кадафи трябва да си отиде, но ние ще обмислим предложението, след като научим повече подробности около него и ще отговорим", каза говорителят на бунтовниците Мустафа Гериани преди пристигането на делегация на Африканския съюз в твърдината на опозицията Бенгази.

Гериани изрази учудване от решението на президента на Южна Африка Джейкъб Зума да не посети Бенгази заедно с други африкански лидери, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бунтовниците са спокойни и да няма примирие НАТО е с тях.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мога да се обзаложа, че пръстъпниците наречени бунтовници ще отхвърлят примирието. Сега им е паднало НАТО да бомби безплатно, я друг път си намерят такива балъци я не.
4
2
 
7
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Нещо работата на миротворците-подстрекатели се накваца и вече смърди,търси се ***!Ние сме на лице!Оставете суверенната държава на мира!Наденат ли им ЛАЙНОКРАЦИЯТА,ще дойдат на нашия хал.Алчност чифутска!
3
2
 
3
 
! Отговори
Rusalka преди 13 години
Кадафи красив мъж , богат бедуин , опложда джуджета, велик Поет ! Нато се кандилкат безпомошно на стара грозна яхта и се кръстят ! Ще търсите един ден Великия майстор на перото Кадафи, Предводителят на народите, Неповторимия разубличител на мистерии, ГранБедуинът ! но няма да се върне ! Прогонете талантите ! Жалкии сте !
2
0
 
7
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 13 години
АКО ТИЯ не клекнат тогаз вече ще изпратим нашия крайцер- разрушител "Дръзки" - нищо, че е втора ръка, купихме го на старо - и тогава дупе да им е яко, (ако доплува дотам).
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Либийският народ трябва да намери разумен компромис и се обедини в интерес на държавата си и бъдещето си.